1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Transfer ve Futbol direktörlüğü ile ilgili,

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Lightbulb Transfer ve Futbol direktörlüğü ile ilgili,

Alman 22 yaşında bir oyuncuyu kadroma kazandırmak istiyordum ama sözleşme ekranında malum ''Aklımı çelirsen anca gelirim'' yazıyordu ve ona verdiğim en yüksek maaş ve primleri bile kabul etmiyordu.
    Son çare olarak ''Transfer hedefi olarak ekle '' yaparak beklemeye başladım ve futbol direktörüm kurt Gilberto Silva 1 gün sonra benim verdiğimin çok az altına adamı aldı. Burda anlam veremediğim 2 şeyi sormak istiyorum.

1-Futbol direktorlerinin transfer hedefi dediğimiz oyuncuları almaları bizim oranımızdan daha mı yüksek?

2-Futbol direktörünün transferleri bitirmek için profilde yüksek olması gereken özelliği hangisi?

Ekstra sorular;Takımınıza kazandırmak için canınızı bile vereceğiniz oyuncular vardır.Bu oyuncuları almak için basına ''Onu almak için herşeyi yaparız '' demekten başka bir yol izleyen var mı merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Futbol direktörünün itibarı etkilidir diye düşünüyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kararlılık çok önemli. Ayrıca birçok ülkede bulunmuş birisi olması daha iyi, misal PSG eski direktörü Leonardo vs. gibi.

peki biz bu futbol direktörlerine bi oyuncuyla görüşmeler yapması için nasıl yönlendirebiliyoruz?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by husoo18 View Post
    peki biz bu futbol direktörlerine bi oyuncuyla görüşmeler yapması için nasıl yönlendirebiliyoruz?
    Konuya göz atarsanız,cevabını bulabilirsiniz.Ayrıca diğer bilmediğiniz bilgileri de öğrenebilirsiniz.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110087
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Konuya göz atarsanız,cevabını bulabilirsiniz.Ayrıca diğer bilmediğiniz bilgileri de öğrenebilirsiniz.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110087
    çok tşkrler

Mesaj Yetkileri