Başarılar. Favorim yok. İyi olan kazansın![]()
Başarılar. Favorim yok. İyi olan kazansın![]()
Başarılar.Favorim Schalke(kadro bakımından)
@fmhastasi Yorumlarına hastayım![]()
Yorumlara bakarak güldüm arkadaşlar teşekkürler herkese.FmHastasi senin yorumlarına bayılıyorum gerçekten teşekkürler.
Halil abi o zigara işareti beni benden aldı
Schalke veya Leverkusen hangisi sezonu iyi geçirirse geçirsin inşallah keyifli bir kariyer olur.
İnş. keyifli olur geçen sene bizde Schalke & Dortmund yapmıştık 90+3'de ilk sene Schalke ile Şampiyon olmuştum son maç ve 90+3 de gelen şampiyonlukla o şampiyonluğu hiç bir zaman unutmamumarım keyifli olur bu kariyerde Alman Ligi çok sarar transfer sıkıntısıda yok istediğin ligden istediğin oyuncuyu çek
Herkese tekrar yorumlarından dolayı teşekkür ederim.
--------------------------------------------
LEVEKURSEN
SCHALKE 04
-Hazırlık maçlarımız bitti lige başlıyacağız.Paylaşımları sindire sindire yapıcağız herkesin yorum yapması ve incelemesi için günlük 3-4 maç fazla hızlı gitceğimizi düşünmüyoruz.Paylaşımları birlikte yapıcağız.
Türkiye basınına transfer döneminde ve ligin açılısında bomba gibi düşen haberdi Türk Menajerlerin Almanya'da görev alması.Herkesin Fatih Terim , Ersun Yanal gibi isimlerin yabancı ülkelerde T.D'lik yapcağını düşürken bu hocalardan önce Yağız Ş. ve Görkem B. Almanya'da görev almayı haketti ve şu anda takımlarının başındalar.Bir hafta sonra lige başlangıç yapıcak olan takımların ne yapacakları merak ediliyor.
Her iki takım içinde hazırlık kampı olumlu geçmiş..
Rakibi bilmiyoruz ama Schalke ŞL gruplarına kalacaktır (kalmalı !)![]()
Başarılar,favorim Leverkusen.
SCHALKE 04BUNDESLİGA İLK 4 HAFTA FİKSTÜRÜ
VEE ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUMUZ
Ligde pek istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık evimizdeki Freiburg ve Frankfurt maçlarının en az birini kazanmamız gerekirdi yinede daha sezon başı telafi edebiliriz. Şampiyonlar liginde ise beklenildiği gibi grup aşamalarına kaldık. Hedef tabikide gruptan çıkmak en kötü Avrupa Ligine gidebilmek.
Last edited by Yagizz1903 : 10.Aralık.2013 at 21:53 Reason: yanlış yazma
LEV : 3 B, 1 G
SCH : 3 B, 1 G
Aynı gidiyorsunuz![]()
Lige iyi bir başlangıç yapamamışsınız..
ŞL grubu çetin , rotanı AL'ye çevirİstersen çıkabilirsin aslında
![]()
leverkusen favorim 2 takımada başarılar
Kötü bir başlangıç yaptık.Ama taktik değiştim.
Schalkenin gruptan çıkabileceğini sanmıyorum.Lige kötü başlamış 2takımda ancak Leverkusen 4maçtada rakibini ezmiş 3 beraberlik şanssızlık olmuş.
başarılar schalkede kale hariç her yerde çok iyi bence leverkusen in de leno çok beğendim harika bir kaleci başarılar favorim dortmund![]()
Augsburg maçından itibaren yeni taktiğimiz ;
![]()
Schalke zor gruba düşmüş. Ligde de eşit gidiyorsunuz. Gaitan'ı ters ayak oynat bence Görkem![]()
Schalke kendi çapında ölüm grubuna düşmüş , Görkem bey 4-5-1 nedir ya o takım 4-4-2'de yardırır
schalkeye acıdım,bundan daha kötüsü olamaz.leverkusenın maclarını merakla beklıyorum.schalkeye avrupada başarılar.
@fmhastasi Güçlü kalmaya çalışıcaz grupta sonuncu da olabiliriz sürpriz bir puanla ikinci de bitirebiliriz.
@19karabulut07 Evet biraz öyle oldu ama öğleden sonraki güncellemede Leverkusen in grubunu da bi görün.
@dAleksic Aynen öyle zor bir grup kardeşim. Ligde de kadro dengesi olarak yakın takımlar olduğumuz için aramızda bu gidişle bayaa çekişme olur.![]()
Bu yorumu yazarken burdan Galatasaray'a başarılar diliyorum 2.Tur'daacayip mutluyum.
Konuya gelirsek maçlar bugün eklenicek.Ş.L grubum ölüm grubu denilcek nitelikte...
Barcelona PSG Leverkusen Napoli ?![]()
![]()
avrupa ligi yerine ligi önemsemezse daha iyi ş.liginde ikinci tur daha önemli![]()
leverkusen takımı 2.turu görecektir tahminimce.