Sayfa 843 / 896 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893 ... SonSon
25,261 ile 25,290 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu kadar gitmek isteyen bir adamı niye yollamıyorlar hayret doğrusu...

Baroni Gibi Bir Profesör Yollanır mı Yahu...!

Bulunmaz Hint Kumaşı Ben Olsam Tutardım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sow'u ilk aldığımızda demiştim; Sow 2014-2015 sezonu başında takımdan ayrılır. hala aynı şeyi düşünüyorum. yoksa böyle sözleşme imzalanmazdı.

”Anlaşma çerçevesinde Lille Kulübü’ne 10.000.000 avro bonservis bedeli, oyuncuya ise 2011-2012 sezonunun kalanı için 1.280.000 avro, 2012-2013 sezonu için 3.400.000 avro, 2013-2014 sezonu için 2.600.000 avro, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının her biri için ise 1.400.000 avro garanti ücret ödenecektir.”
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sow'u ilk aldığımızda demiştim; Sow 2014-2015 sezonu başında takımdan ayrılır. hala aynı şeyi düşünüyorum. yoksa böyle sözleşme imzalanmazdı.
    çok adaletsiz bir sözleşme olmuş, Semih'in garanti ücreti 2 galiba...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aslında adaletsiz değil kurnazca bir sözleşme. İlk yılların ücreti yüksek tutulup sonraki yıllarınki düşük tutulmuş. O zamana kadar kalmayız buralarda diye düşünülmüş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aslında adaletsiz değil kurnazca bir sözleşme. İlk yılların ücreti yüksek tutulup sonraki yıllarınki düşük tutulmuş. O zamana kadar kalmayız buralarda diye düşünülmüş.
    Kalmam değil, sorun çıkartır sözleşme yeniletirim diye düşünmüş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ersun Yanal 'cilingir' istemis yine, aman diyim

Alanzinho'yu aldirmisti bize

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ganso'nun transfer edileceği söyleniliyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ersun Yanal 'cilingir' istemis yine, aman diyim

Alanzinho'yu aldirmisti bize
    Trabzonspor'un bütçesi ile Fenerbahçe'nin bütçesi aynı mı?

Hiç para olmadığı için Hasan Üçüncü'yü oynattığını, transfer yapamadığını, o yüzden serbest kalan Ayman'ı transfer ettiğini de söylemişti Ziya Doğan.

Alanzinho ile karşılaştırmak doğru değil. Trabzonspor bu yüzden başarısız oluyor zaten. PLANSIZLIK.
    Last edited by Cengo : 16.Ekim.2013 at 19:53
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Ganso'nun transfer edileceği söyleniliyor
    Çok yalan bir transfer söylentisi gibi geliyor, adam geçen sene 15 veya 20 milyona transfer oldu. O kalitede bir oyuncuyu almak için ciddi para lazım, bizde de bu sene para kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Trabzonspor'un bütçesi ile Fenerbahçe'nin bütçesi aynı mı?

Hiç para olmadığı için Hasan Üçüncü'yü oynattığını, transfer yapamadığını, o yüzden serbest kalan Ayman'ı transfer ettiğini de söylemişti Ziya Doğan.

Alanzinho ile karşılaştırmak doğru değil. Trabzonspor bu yüzden başarısız oluyor zaten. PLANSIZLIK.
    Butceler elbette ayni degil. Ama gidip Norvec liginden 160+ boylarinda Brezilyaliya 4+ milyon para vermekte akil isi degildir.

Ben bunu yazdim diye Ersun Yanal yanlis secim yapacak degildir ama dogru tercih yapacagida garanti degil. Galatasaray yillarca bir Hagi aradi, neler gitti neler geldi, suan onun kadar isim yapmis bir Sneijder var ama yerini hic bir zaman tutamaz.

Sizde 1 Alex ariyacaksiniz ama bakalim bulunanilecekmi .

Ayman ve Hasan Ucuncu konusunu nerden bagladin bu konuya cozemedim Trabzonspor degil Turk futbolu plansizliktan kaybediyor. Sadece Trabzonspor demen cok sacma olmus

Yapilan transferlerde basari orani herkeste ayni.

+
    Cilingir oyuncu gorevini Stoch rahatlikla gorurdu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Stock'un çilingirliği mi kaldı yahu. 5 yaşındaki çocuk bile topu içeri çekip, şut deneyeceğini biliyor. Keşke 5-10 maç sağ çizgide oynatılsaydı, çizgiye inmeyi falan öğrenirdi belki.

Ayrıca Alanzinho yanlış bir hamle olsa da aldığı diğer oyuncularla çok sağlam bir iskelet oluşturmuştu Ersun Yanal. Bence hakkını yememek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cilingir transferine kadar Ersun Yanal gercekten basariliydi transferde ki biz 3 sene o kurulan kadronun meyvesini yedik.

iceri kat edip herkes sut atmasini bilir diyorsun, birazda cizgiye inebilsin diyorsun. Peki cizgiye inmesi icin alinan Krasic ne yapti ?

Stocha sans verilmeliydi, birsey kaybetmezdiler. 10 numara oyniyacak bir adam degil ama cok kilit kirar (Yanal'in istedigi gibi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Çok yalan bir transfer söylentisi gibi geliyor, adam geçen sene 15 veya 20 milyona transfer oldu. O kalitede bir oyuncuyu almak için ciddi para lazım, bizde de bu sene para kalmadı.
    9 milyonamı ne gitmişti yanlış hatırlamıyorsam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    9 milyonamı ne gitmişti yanlış hatırlamıyorsam
    %50 si 9 milyon galiba %50 hakkı santosta hala, italyada ki co ownership tarzı transfer oldu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    %50 si 9 milyon galiba %50 hakkı santosta hala, italyada ki co ownership tarzı transfer oldu.
    Öyleyse daha kötü oluyor . Çok iyi oyuncu ama şu kadroya bir tane daha orta saha almak çok komik olur, hem de yabancı.

Bence artık orta saha almanın anlamı yok, zaten 2 yıl Avrupa'da yokuz. Bu sene böyle idare edip seneye kanat oyuncusu transfer etmek lazım ve fazlalıkları da göndermek gerekiyor. 2 yıl sonra da yaşlananların yerine yeni oyuncular alınır.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Brezilyalı futbolcu Ganso, sarı-lacivertli ekipten transfer teklifi aldığını açıkladı.

Eurosport

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Almak lazım ancak bu kadar orta saha ile Orta saha Cumhuriyeti kurarız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ganso dizinden sakatlanıp durmuyor mu? riskli olur kendisine yatırım yapmak. Zaten bu orta sahaların üzerine alınacağını sanmıyorum,devre arasında cristian gider ganso veya benzer bir oyuncu gelir.sezon sonu da meireles'in bizde kalacağını sanmıyorum ben,selçuk mehmet topuz falan orta saha diye saymayacağım oyuncular olduğu için çok oyuncumuz olmuyor.

Bir sonraki yaz transfer sezonundan sonra çok daha iyi olacak bu takımın kadrosu inanıyorum. Keşke avrupadan sadece 1 sezon ceza alsaydık.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cska'da ki ahmed musa diyorum. cuk diyorum. nokta transfer diyorum. hazır cska avrupa'dan elendi ucuza kapatırız. tam bizim sistemin oyuncusu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ooo Diego çok çok güzel olur.

Çok beğendiğim bir oyuncu ve o da bizi istiyormuş sanırım. Güzel transfer olur inşAllah alınır ne diyelim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

transfer edelim birini

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Diego tek başına maç kazandıracak bir isim. Nokta atışı olur kısa dönem için.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yine mi Diego kaç yıl oldu bi bitmedi şu Diego sevdası. Wolfsburg bu sezon Avrupa'ya gider gibi Diego bırakmaz bence kulübünü ama olursa muazzam transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Takım yaşlı ve hücum hattında alternatif oyuncumuz yok. 3 mevki için toplam 4 oyuncumuz var. 2 tanesi sakatlansa ileri hattımız alt üst olacak. Bu yüzden Cenk veya Muhammet'i almalıyız. Cenk'in sözleşmesi biteceği için daha kolay olur onu almak.

Orta sahada ise, temizlenmek gerekiyor. Holmen ve mümkünse Meireles'i yollamalıyız. Holmen'i kesin yollarız da Meireles devre arasında pek mümkün değil. Meireles ve Emre sakatlık problemleri olmasalar çok faydalı olabilecekler ama bu şekilde 1 kişi bile etmiyorlar. Cris ise; şuanda kalmalı gibi duruyor. En azından sezon sonuna kadar.

Defansta ise; bir Türk stoper yeterli. En iyi savunma hattına sahibiz. O kadar eleştirdiğimiz Bekir bile şuan kalan 17 takımda 11 oyuncusu olur. Kadlec ve Yobo'yu yollayıp bir yerli stoper alsak güzel olur. Hasan ve Topuz yerli yedek bek için gayet iyi isimler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O kadar eleştirdiğimiz Bekir bile şuan kalan 17 takımda 11 oyuncusu olur.
    Bekir bile kendisi için böyle düşünmüyordur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Beşiktaş'ta Sivok'tan sonra o yazılır. Aynı şekilde Trabzonspor'da Yumlu ile birlikte yazacağım isim olur. Galatasaray'da ise ilk yazacağım isim olur. Chedjou belki piyasası olduğu için önüne geçebilir ama o da Fransa'da yılın stoperi olarak geldiği için. Yoksa Bekir düzenli oynasa hepsinden faydalı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok abartıyorsun bence, hem de öyle böyle değil. Bunu ilk yazışın da değil üstelik hafızam beni yanıltmıyorsa. Neyse sonuçta herkesin kendi fikri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Caner böyle parlamadan önce onun için demiştim. Kalan 17 takımda 11 oynar diye. Belki Bekir için de demişimdir, hatırlamıyorum. Zaten bizde de Egemen olmasa Alves ile iyi bir ikili olabilirdi.

Mesaj Yetkileri