ŞUBAT 2014

Şubat ayına evimizdeki klasik yenilgilerden biriyle başladık. Zaten şimdiye kadar deplasmanda hiç yenilmedim. İç sahada da böyle bedava yenilgiler alıyoruz.

Ligue 1 kupasında finale çıktık. Rakip PSG.

Lig ikincisi Marsilya ile sahamızda kötü bir ilk yarının ardından devre arasındaki fırçamızla beraberliğe uzandık. İkinci yarı Marsilya top görmediği için galibiyeti kaçırdık diyebilirim.

Slovan Bratislava kolay geldi tur ilk maçta bitti. İkinci maç basın o kadar çok rehavet sorusu sordu ki başıma bir iş geleceğini anladım O kadar uyardık ettik ama maça 2-0 başladı Bratislava. Bir fıça daha kayarak takımı toparladım. Gelecek turda rakip Tottenham. Çekiniyorum tabii, Avrupa bizim için bu turda bitebilir. İlk maç deplasman olması sevindirici.

Devre arasında gelen sezonun en pahalı transferi Enzo Perez ısınmaya başladı. Önce yüksek bir puan sonraki maç gol + maçın adamı performansı. Kalan maçlarda onun kalitesini ortaya koyması alacağımız kupa sayısını arttıracak.

AYIN FUTBOLCUSU

Cohade - Brandao

MC pozisyonunda frikik vs sürekli gol atan Cohade, geçtiğimiz aydan devam eden formuyla ayın futbolcusu oldu. Jüri özel ödülü; sözleşme yenilemeyip, yabancı sınırı yüzünden lig kadrosundan çıkardığım Brandao'nun. Oynattığım 4 maçta 3 gol attı