Olacak olacak![]()
Olacak olacak![]()
45.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
46.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
ve playoff biletini kaptık (: Hemde ne kaptık son maç 9 kişi savaş verdik resmen zaten maça 10 kişi başladık gibi bişi oldu. Aldığımız bu beraberlik kim bilir belki premier lig kapısını açar ? Hoş zerre beklentim yok takımdan eski Crewe gitti özellikle harvey Ciano gibi etkili adamlarımız epey suskun ve formsuzlar kendilerini geliştirsinler diyerek yüklendim ancak performanslarına kötü yansıdı özellik kazanırlarsa illaki iyi olacaklar ancak bütün oyuncular dedigim gibi özellik çalışıyor :F
Sanırım sezonun en gaddar adamı. Herif hangi kupada kac mac cezalı bilmiyorum artık paso cezalı ama
Tebrikler. Şimdi play-offlara asılma zamanııı![]()
Play off ateşten gömlek oradan Aston çıkar herkes bakar![]()
Çok yüksek ihtimal öyle olacak. Normalde direk çıkarlardı ancak bi ara baktım kadrosunun yarısından fazlası sakattı şimdi baktım hepsi düzelmiş ((: Bizde sakat ve cezalılardan geçilmiyor muhtemelen Crystal Palace eler bizi..Kesinlikle hücum düşünmüyoruz amacımız fazla fark yemeden elenmek![]()
Playoff Yarı Final İlk Maç
Ölür müsün öldürür müsün arkadaş ne kadar formda hücum oyuncularım buyrun siz görünRakip 5 biz 9 mutlak şans bulduk 14 mutlak şans 2 direk 2-3 sayılmayan gol derken maç sadece 3 golle bitti
Darısı finale![]()
EPL yakın meşaleleri yakın
Road to EPL![]()
Bir final müsabakasını daha kaybettik. harveyin önlenemez düşüşü kendisine seneye pahalıya patlayacak ! Aston Villa takımına premier ligde başarılar diliyoruz. Zaten playoffu bile berbat performansımızla haketmemiştik. Seneye bu takımda çok canlar yanacak..
Crewe de birgün kader güler güler inşallah![]()
Diğer sezon çıkarız hocam
Seneye kadro genişliği sağlayınca rahat çıkarsın hocam
Olsun, kadroyu bu sene guclendirip daha iyi bir sekilde cikarsin EPL'ye![]()
Yazık olmuş valla sağlık olsun ya seneye her türlü çıkarız![]()
Seneye çıkamazsa istifa etsin zaten![]()
İnşallah seneye abi![]()
Klüp mali açıdan zor durumda pek bütçe vereceklerini sanmıyorum. Dolayısıyla geniş çaplı bir operasyon yapamayacaz. İmkanım olsa çok ciddi neşter atacaktım lakin henüz bütçe belli olmasa da az çok tahmin ediyorum. Bu sezonda çıkamayabiliriz futbol bu garantisi yok ama elimizden geleni yapacaz elbet. Ama böylesi daha hayırlı oldu sanki gençleri geliştirme açısından 1 yıl daha fırsatımız olmuş oldu pemier lige çıkabilirsek daha güçlü çıkmış olacaz. Muhtemeldir ki bu sezon çıksak birçok genç yerine daha iyilerine bakacaktım ama şimdi biraz da mecburiyetten olsa da yine iş gençlere düşecek. Mesela kaleyi 19 luk kaleciye verecem yavaş yavaş. Yapacağım ilk iş savunmaya neşter atmak olacak. Orta saha ve hücum bölgem bi nebze daha iyi..Hayırlısı artık (:
Hadi hadi taraftarı uyutma aşamalarını geçelim.SS göster hocam bize
Eğer zengin takım değilsen ve ucuza gelişime açık bir genç bulamazsan defans hattı kurmak cidden çok zor oluyor.Oyunda hücum hattı kaynıyor ama adam akıllı defans yok.Kolay gelsin![]()
Hadi bakalım bekliyoruz![]()
darren bent için çok kolay bir lig bu oralar o premeir lig golcüsü abiaston villa ya yenilmek normal hatta villa nasıl ilk 2 ye giremedi ya da nasıl düştü gibi sorular sorulmalı
![]()
Senin bebelerde büyür sonraki liglerdede takılmadan Premier'e çıkarsın
Seneye başarırsın hocam![]()
Cumadan itibaren kişisel işlerimden ötürü güncelleme fırsatım olmamıştı. Neyse yeniden startı verelim (:
Öncelikle bahsettiğim kötü mali tablodan bahsedelim. Transfer yüzdemiz düşük ve önümüzdeki seneler tahmini bilanço gözümü korkutuyor
Yönetimden fazladan maaş ve transfer parası alabilmek için üst lige çıkabileceğimi belirttim ve yine para artımı sağlamak adına klübün sezon sonu katıldığı turnuvalara verilecek bonuslarını en düşük olarak belirledim.
Adımız artıkın favoriler arasında geçiyorBu arada pek faydalanamadığımız newcastle ile anlaşmayı bitirdim. Artık pilot klüp olmamalıyız
Her zamanki gibi yine oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdik. Her dönem oyunu alıp göndermeyi ben de istemem bir türlü takım istikrarı sağlanmıyor. gerek taktik gerek takım uyumunu sağlatmak kolay olmuyor ciddi yaralara neden oluyor. Fakat başarılı olma adına her geçen gün kadroyu daha da kuvvetlendirmek gerekiyor tabi bunun için mali durum lazım. e olmayınca her dönem kiralık al gönder beleş al sezon sonu gönder ile sadece sezonluk transfer yapıyoruz arada da genç katarak iskelet kadromuza ekliyoruz. Yine bu yüzdendir kadromuza 10 oyuncu kattık. ( Adam Campell ile kiralık sözleşmesini fesettik. Kadromda forvet sayısı yeterli gördüm alt yapıdan da oyuncu aldım )
Spoiler: Pione Sisto
Spoiler: Simone Pasa
Spoiler: Neal Eardley
Spoiler: Callum Chambers
Spoiler: Nadjim Abdou
Spoiler: Sebastien Faure
Spoiler: Marcel Büchel
Spoiler: Rainford Kalaba
Spoiler: Aaron Meijers
Spoiler: Rolando
Alt yapıdan direk kadroya katacak oyuncu çıkmasa da baktım olacak gibi değil alt yapı hocalarım şuan yeterli durumda değil bizde potansiyeli olan gençleri A takıma yükselttik böylece abilerinin yardımı ile gelişsin ve takımın havasını koklasın. Diğer yandan da As takım antrenmanını yedirelim gelişimleri hızlansın dedik. Bunlar burada dursun sezon sonu bi bakalım kim ne kadar mesafe katetmiş (: Bu arada Speed ilk sezondan itibaren alt yapıdaydı geçen yılın sonunda a takıma yükselttim
Spoiler: Chris Speed-ST
Spoiler: Adam Evans-GK
Spoiler: Brett Walsh-DR
Spoiler: Jon Griffin-DC
Spoiler: Ola Douglas-AML