Aynen, ManU, Dortmund karşısında şansımız olur. Chelsea de çok iyi gitmiyor. Diğerleri sakat.
Aynen, ManU, Dortmund karşısında şansımız olur. Chelsea de çok iyi gitmiyor. Diğerleri sakat.
Dortmund fena olmaz diyorsunuzda maçlar yarın değil Şubat'ta oynanacak.
Ek olarak Arsenal kimin rakibi olacaksa harika eşleşme olacak![]()
Almanya ligini takip eden biri olarak dortmund önceki sezonlardaki gibi değil gol yedikten sonra kırılgan bir yapıya bürünüyorlar ileri kadro olarak iyiler ama uyum sorunu net olarak görünüyor
Arsenal's possible opponents in the CL last 16:
Bayern Munich
Real Madrid
Barcelona
PSG
Atlético Madrid
Ali haklı ManU'yu verin bırakın işi bize.![]()
Anlam veremedim PSG'nin iyi bir kura olduğunu düşünenler var. Sebebi nedir?
1. torba
manchester united
psg
bayern
atl.madrid
real madrid
barcelona
dortmund
chelsea
2. torba
galatasaray
leverkusen
manchester city
olimpiyakos
arsenal
schalke
milan
zenit
Sıralama yaparsak
ManU
Dortmund(sakatlar iyileşmezse)
PSG
Atletico
Chelsea
Barça
Bayern
Hepsi birbirinden zorlu ancak Manu-Dortmund-PSG çıkarsa belli olmaz diyorum ben.Juve'den ne fazlası var ki bu takımların ? Arena'da alıp deplasmanda da yenilmezsek Çeyrek Final'e çıkarız.Atletico'ya da hayır demem yeterki o son 3lü gelmesin.
Ben Chelsea'yi eleme şansımızın PSG'den daha çok olduğunu düşünüyorum.Şu an bakılırsa en güzeli Manu olur sonra Atletico sonra da Chelsea diğerleri çok iyi takımlar işimiz zor olur.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bana Bayern'i çekecekmişiz gibi geliyor.
Aman hocam bu takım bir Real Madrid faciası daha yaşamaya hazır değil.Gerçi ister misiniz Bayern'i eliyormuşuz olay olur olay.
Zaten ya eleriz ya da fark yeriz kesin.Fark yememiz daha muhtemel.
![]()
bana hala psg gibi geliyor ve nedense eleyecekmişiz gibi.![]()
Kuralar hangi gün beyler o kadar konuştuk gününü de öğrenelim.![]()
Chelsea gelecek gibime geliyor.
psg gelirse Drogba & İbra savaşı başlar![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İbra adam olsun Drogba reyisin çırağı o.Valla tek istediğim Arda ve Nuri ile eşleşmemek.ManU'yu bekliyorum ben kendileri Türk takımlarıyla eşleşmekte meşhurlar yine gelirler bize.
![]()
16 aralık kura çekimi
Ceko Enstantene olmuş beyler kaçırmayın.![]()
kura çekimi 13 aralık diye biliyorum, bu cuma. hatta yarın.
Bende öyle biliyorum ancak geçtiğimiz sene 1 hafta sonra yapılmıştı sanıyorum.Yine aynı şey olabilir diye düşündüm.
kuralar haftaya çekilecek
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
form olarka bakarsak manu yada chelsea gelsin bence ikiside iyi degil bence bu yil bayern dortmund atletico gelmesin aman aman..
bu 3 takimda cok yuksek tempoda oynuyor ve kontra ataga yatkin bir suru adamlari var bizi duman ederler.
mevcut durumda GSnin hicbirine karsi sansi yok aslinda fakat maclar 2 ay sonra, zaman ne gosterir bilinmez. GS kurada kimi ister bilmem ama diger 7 takim da bu turda GSyi istiyordur kesin![]()
ManU resmi sitesinde anket var, bizi istemiyorlar.
http://imgur.com/LUC0j3I
Bence Zenit ve Oly bize göre daha zayıf ekipler.
16 aralık pazartesi imiş.![]()
Bizi istememeleri normal.Oly'de kolay lokma değil çok iyi takım.Zenit en makulu onlar için.
zaten ikinciler arasindaki zayif halkalar zenit ve gs bence. iki takimin uyum yonunden arizalari var ve liglerinde de pek formda degiller su sira. milan da sallantida ama onlar cok eksik, duzelme olabilir.
Herkes PSG'den çok korkmuş, bence o kadar korkulacak bir takım değil.
Sadece form grafiği olarak bakmamak lazım, Manchester United-Bayern Münih-Barca gibi ekipler ne olursa olsun Şampiyonlar Ligi geleneğine hakim takımlar. Bunlardansa Dortmund, PSG, Atletico gibi bu platformdaki tecrübeleri bizimkine yakın takımları tercih ederim ben şahsen. Mevcut şartlarda hangisi gelirse gelsin kadrosu bizden daha güçlü zaten. Juventus'un da öyleydi. Ama Juventus da son 6-7 yıldır bu geleneği kaybetmiş bir takımdı, bir şekilde yendik yolladık. Real Madrid'in en kötü zamanlarından biri geldi, iki maçta 10 attılar. Biraz da tecrübe işi bence, ve yukarıda da dediğim gibi 6-7 yıllık Avrupa geçmişi bizimkine en yakın olan ekipler Dortmund ve PSG bence. Bunlardan biri gelirse ve gerekli transferleri yaparsak eleme şansımız olabilir diye düşünüyorum ben.