1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by halil85 View Post
    Omer Abi

4-5-1 veya 4-1-4-1 sisteminde Halfback kullandığımda benim gözlemlediğim kadarıyla

İkili defansın içine girdiği için Halfback iki defans futbolcusu daha çok kanata yayılıyor ( Analiz kısmında ortalam pozisyona baktım )
    Bu yüzden defansın ortasına atılan toplar tehlike yakalıyor rakip bunu nasıl çözebilirim?
    Bu benim de dikkatimi çekti. Bunun için o pası attırmamak lazım galiba. Yani defans çizgisini öne çıkarıp hasstle opponents diyerek rakibe rahat pas atma şansını engelleyebilirsin. Veya duruma göre rakibin forvet sayısı azsa rakibin forvetini marke ettirebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Bu benim de dikkatimi çekti. Bunun için o pası attırmamak lazım galiba. Yani defans çizgisini öne çıkarıp hasstle opponents diyerek rakibe rahat pas atma şansını engelleyebilirsin. Veya duruma göre rakibin forvet sayısı azsa rakibin forvetini marke ettirebilirsin.
    Dediğin hepsini denedim olmadı , ben savaşçı orta saha oynatmak zorunda kalıyorum en iyi verimi ondan aldım DM bölgesinde ama Halfback kullandığımda avantajı DC arasına kadar geldiği için top bizdeyken genelde topu Halfback veriyor.

Mesaj Yetkileri