@Lesandro Parleo : Teklifler geldi hacı ama kafamda 1 sene geçirmek vardı. Aslında aldığım regenleri denemek vardı

@Krios : Seneye artık

@CocukMenajer : Eyvallah kardeşim.

@Moussa Sow7 : Teşekkürler hacı senin gibi pahalı transferler yapamadık ama olsun

1. Hafta

İlk süperlig maçımıza çıktık. Başlarda Karabükspor baskısı vardı fakat bunu daha sonra kendi aleyhimize çevirerek hızlı kontralar yapmaya başladık. Bu baskıyla dakika 15'te kazandığımız penaltıyı gole çeviren Aykut Akgün durumu 1-0'a getirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca maç 1-0 bitti.

2. Hafta

Zorlu bir maça çıkıyorduk. Kendi evimizde olması avantaj gibi gözüksede bizim epey zorluydu. Geçen sene kupa maçında üstün performan sergilediğimiz fakat deviremediğimiz Kayseri ile bu sefer süper ligde karşı karşıya geldik. Üstün performans sergileyerek iyi bir oyun çıkartıp ve golu 48 dakika'da Niko Kranjcar sahneye çıktı ve 1-0 öne geçtik. Daha sonra birçok pozisyon bulmamıza rağmen değerlendiremeyince maçı 1-0 tamamladık.

3. Hafta

2 Haftada aldığımız galibiyetler sonrası morallerimiz iyiydi. Bu maçta hucum yerine 4-5-1 gibi defansif bir taktik ile başladım. Bu taktik ile yaptığımız hatalar ve gereksiz hamleler yüzünden ilk dakikalarda 2-0 geriye düştüm. Daha sonra durumu toparlayama çalışsamda durumu kurtaramadım ve maçtan mağlup ayrıldım.

4. Hafta

Maça çok kötü başladık. Eskişehir bulduğu pozisyonları gole çevirince bir an kendimi 2-0 yenik buldum. Daha sonra FMKolik taktiğime dönerek durumu 2-2'ye getirdim. Son dakikalarda rahat 2-3 net pozisyon kaçırmışımdır onları gole çevirseydik 3 puan ile ayrılacaktık fakat olmayınca olmuyor...

5. Hafta

Zorlu bir deplasmandı ve bunun biliyorduk. Bursaspor maçına istediğimiz gibi başladık ve pozisyon bulduk. Karşı karşı 2-3 pozisyondan 1 tane atabildik. Geri şutlarımız hepsi uzaktan veya çarprazdan vurulan şutlardı. Böyle zorlu bir deplasman'da defansif oynasakta yaptığımız bireysel hatalar ile kendi sonumuzu kazıdık ve 3-1 maçı kaybettik.

6. Hafta

Diğer rakiplerimize göre kolay maçtı ve taktiğimiz bu sefer 4-5-1 değildi. Eski taktiğimize dönüp hucum olarak başladığımız maçta iyi pozisyonlar bulduk. Yine baya gol kaçırdık fakat bu sefer kazanmayı bildik.

7. Hafta

Gençlerbirliği geçen sene ezeli rakibimdi ve kendisiyle yine karşı karşıya geldik. İyi başladığımız maça bir tane gol ile süsledik daha sonra şanssız şekilde durum 1-1'e geldi fakat oyuncularım hızlı başlayarak durumu 2-1'e getirdi. Daha sonra penaltı olmayan ( Maç sonucunda analiz kısmı ) bir pozisyondan golü yedik ve durum 2-2 oldu. Daha sonra karşılıklı pozisyonları değerlendiremeyince maç 2-2 beraberlikle bitti.

Türkiye Kupası 2. Ön Eleme Turu

Rakibimiz bize göre epey kolaydı bu yüzden maçı fazla ciddiyete almadık. Egemen ise bu maçı öyle bir ciddiyete almış ki az kalsın tek başına bütün golleri atacaktı. İlk maçında 4 gol atarak takımda bende varım dedi ve artık ilk 11 oyuncum kendisi

Takım Rekorunu Kırdı!

Egemen ilk maçında 4 gol atarak bir başarıyada imza attı. Kupa maçı olmasına rağmen defans görevinde olmasına rağmende forvetlerin yapamadığını yaptı ve 4 gol atarak takım rekorunu kırdı.