Yemin ediyorum herifin ailesi bizim kadar sorun etmedi bu olayı![]()
Yemin ediyorum herifin ailesi bizim kadar sorun etmedi bu olayı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Belki de adam ölmedi ama korkusundan ortaya çıkamıyor.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kaza olmadan önce ki viraj;
Kazanın olduğu yer;
Sağ tarafta ki direğe çarptıktan sonra ağaca çarptığını varsayarsak (direk yerde gözüküyordu kaza fotoğraflarında) ağaca bir şey olmamasını biraz anlayabilirim.Aracın alev alışını da aşağı da ki video ile açıklayabilirim.
http://www.youtube.com/watch?v=5dCfTF9zBQI
Sonuç;
Cidden gitti reyiz![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Rahatsız olduysanız daha yazmam ben valla bana saçma geldi ölüm sebebi paylaştım belki de boşuna yazdık bu kadar mesajı bir kaç güne belli olur her şey.
Yok abi ben rahatsız olmadım,belki de aranızda yaşamasını en çok isteyen benimdir ama ne bileyim inandırıcı gelmiyor pek.
İbretle okudum her mesajı![]()
Açıkçası ben ölmediğine inanmıyorum. Niye ölmediği halde öldü densin? Nasıl bir rant böyle bir vicdansızlığı yaptırabilir, nasıl böyle duygular sömürülebilir, ölmediği ortaya çıkça bunun sorumlusu kimdir. Kısacası bu işin altında rant sebebiyle bir düzenbazlık varsa çok ters teper.
http://forum.shiftdelete.net/gundem-...in-yaptim.html
Umarım doğrudur.
*Resim eski motor kazasının resmi.
amma sükse yarattı hebu foto gerçekse şimdiden her haber sitesinde görürdük diye düşünüyorum.
Ne kadar abartıldı bu olay yahu. 2 gündür milletin dilinde.
Foto motor kazasındanmış.![]()
http://www.izlesene.com/video/paul-w...durum/7130741#
bu videoyuda izleyin,gayet mantıklı,izleyin bakın,yolun genişliği,çarptığı ağaçın genişliği,kazanın gece olduğu söyleniyor itfaiye gündüz geliyor,olay gündüz duyuruluyor,lastiklerin yanmaması,herşeyden önce çelikten olan bir araç o hale gelmez hepsi kurmaca..
Aynı konudan bi adam da böyle yazmış.
bizim millet amma seviyor böyle olayları hee baksanıza videolar bile hazırlanmış![]()
Çok yabancı film izlemem ancak bu seriyi izlemeyen Türk insanı da çok azdır.O yüzden tabi Paul Walker reyiz'e yoğun ilgi var ufakta olsa bir umutlanıyor insan.
3.30 pm ne zamandan beri gece ayrıca arkadaşlar. Akşam üstü 3.30 gibi oluyor kaza. İtfaiye de akşam geliyor işte. Çok bir saat farkı yok. Ayrıca ceset torbası falan olması gerektiğini söyleyenler olmuş, hani belki çok duygusuzca gelecek bunu söylemek fakat araba yandı hani içindekilerle birlikte ?Porsche GT ne zamandan beri çelik? O aracın yapımında plastik hibrit materyaller kullanıldı diye biliyorum ben. Şasesi ve motor kafesinin CFP(carbon fiber reinforced plastic) olması lazım.
Ayrıca 200 civarı bir hızla gidiyorlar. Araç direği altına aldıktan sonra ağaca giriyor ve tam önden giriyor. O hızla bir ağaca girerseniz ya -kemer takılı değilse- camdan uçarsınız ya da kemeriniz takılı ise o arada sıkışırsınız ister istemez. 80le yapılan kazaya benzemez sonucta 150 ile 160 ile yapılan kaza. Kafaya alınan en ufak bir darbe bile ölüme yol açabilirken, ölmediğini düşünmek fazlasıyla hayalcilik bence. Gönül ister ki ölmemiş olsun hatta kimse ölmesin fakat oluyor işte..
Ayrıca hiç kimsenin reklam için falan bu kadar sömürücü olabilecegine inanmıyorum günümüz dünyasında. İleride belki..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
4.55 m uzunluğundaki Carrera GT'nin genişliği 1915 mm ve yüksekliği de 1192 mm. 2700 mm'lik dingil mesafesi, arka dingilin hemen önüne yerleştirilen motoru ve 90 litrelik yakıt deposu aracın dengeli olmasını sağlıyor.
5.7 litre hacmindeki V10 motor 612 beygir gücünde. Motor devri 8400 d/d'ye kadar çıkıyor. En yüksek tork ise 590 Nm.
Arkada 120 km/s'den sonra yukarı kalkarak arka bölümün yere daha iyi yapışmasını sağlayan hareketli bir kanatçık bulunuyor.
Porsche Carrera GT'nin son hızı 336 km/s'tir. Carrera GT, sıfırdan 100 km/s hıza 3.9 saniyede ulaşabiliyor. 0-200 km/s hızlanma süresi ise 9.9 saniye.
o viraj'a 10 saniyede çıkmaları.
Bu da başka bir alıntı 200 hayatta olmaz yani.
Bence bu fotoğraflardan sonra öldü mü ölmedi mi tartışmasını yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.
olduyse allah rahmet eylesin olmediyse...![]()
![]()
Amerika da bile bu kadar konuşulmuyordur adam. Biz türk milleti yokmuyuz herşeyin altında bir bit yeniği ararız![]()
Çakır'ın cenaze namazını kılmış bir milletiz biz. Doğal ve duyarlı bir davranış![]()
bu kadar derine inileceği kimse tarafından düşünülmüyordu sanırım
Cesetler bu fotoğrafta belli oluyor,artık ölmedi derseniz yıkarım burayıHa midesi kaldıramayacaklar bakmasın,fena halde yanmış bir şekilde bedeni.
Spoiler: fotoğraflar
Ölümlerin en kötüsü sanırım yanarak can vermek. Her sinir hücrende hissediyorsun sonuçta o alevleri.
FM Gazetesi
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Vikipedi'de bile öldü yazıyor.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Paul_Walker
Vikide bile dedigin sitenin bilgileri cok rahat degistiriliyor. O siteye gore Shaqiri bize gelmisti, ronaldinho besiktasa gitmisti vs![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Vikipedi'de sürüm kontrolü var. Her değişiklik editörlerce kontrol edip öyle yayınlanıyor. Ön yargılı bakmamalıyız Vikipedi'ye artık. Tr'ye güvenmeyenler En.wiki'ye de bakabilirler orada da aynı şekilde durum.
Bence ölmedi demek saçmalık. Ölmediyse niye saklansın bu olay. Ayrıca ne için böyle bir şey yapıldı. Gerçek açıklanana kadar bu adam hiç mi dışarı çıkmayacak nerede yaşamını sürdürecek.. Biraz mantıklı bakmalıyız.