@Lesandro Parleo : Tabi ki ekliyorum hemen
12. Hafta
Hak etmediğimiz bir maç oldu. İlk dakikalarda yediğimiz 2 gol bize baya pahalıya maal oldu. Bireysel hatalar ve savunma hataları birleşince bir anda 2-0 yenik duruma düştük. Top bizde olmasına rağmen istediğimiz gibi oynayamadık ve yenildik!
13. Hafta
Zorlu bir deplasman ve zorlu bir maçtı açıkcası ve 2-1 biteceğine inanmıyordum. Kontra ile oynadık ve kafa kafaya bir mücadele oldu. Onlar buldular ve değerlendirdiler biz ise bulup değerlendiremedik ve sonuç 2-1 olarak bitti.
14. Hafta
Zorlu bir maç olacağını düşünürken tam tersi oldu. Fenerbahçe üstümüze gelirken biz ise kontra oynadık ve kazanan taraf olduk. Bulduğumuzu değerlendirebilseydik eğer farklı bir sonuç olurdu hoş bu skorada razıyız ya
15. Hafta
Çaykur Rize bizim kardeş takımımızdı ve öylede oldu. Maç başladığında ve bittiğinde güzel görüntüler vardı. Rize flaş bir takım ve ne yapacağı belli olmadığı için kontra üzerine bir sistem ile oynadık ve öylede oldu onlar geldikçe biz ani ataklara kalktık ve kazandık.
16. Hafta
Elazığspor avarej takımı oldu resmen. Gelen giden bu kadar atıyor desem haksız sayılmam herhalde. 2 gol yedik onlarda bizim duran topta başarısızlığımız bunları zamanla kapatıp basit goller yemeyeceğimize inanıyorum.
17. Hafta
Hak ettiğimiz bir maç daha elimizden kaydı gitti. Sezon başı kimi almaktan vazgeçsem bana show yaptı sağolsunlar. Uzaktan şut yerine kaleye girebilsek ne güzel olur...
Puan Durumu
Bence gayet iyi durumdayız. 2. yarı basit hatalar yapmazsak bence üst sıralarda olabiliriz.
Türkiye Kupası 4. Ön Eleme
Atamayana atanlar kuralı burada gerçekliğini gösteriyor. Biz kaçırdık onlar kaçırmadı...
Jaja Trabzon'da!
Kayserispor'da mutsuz olan ve kadroya giremeyen Jaja külübümüze önerildi. Bende o mevkide açık olduğunu ve Jaja'nın işime yaracağını düşünerek 725b karşılığında renklerimize bağladım.