1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

@nannar @davidvilla
    mancini fenerin yada besiktasin basinda olup ligde ayni performansi gösterseydi acaba ne yazardiniz bizim sorunumuz bu objektif olamiyoruz... fenere ne hocalar geldi isimlerini saymaya gerek yok kötü performanslarinda yerden yere vuruldular besiktasa del bosque geldi adami bi dövmedikleri kaldi ama ne hikmetse bu basin galatasaraya gelince terim haricinde hicbir hocayi elestirmiyor.. terim olsaydi su an terimde yerden yere vurulmustu... mancini abartilacak kadar iyi bir hoca degil kesinlikle elde ettigi basarilari elestirmek haddime degil ama galatasarayin bu kadrosuna ragmen ligdeki su durumu ve sampiyonlar liginde zar zor gruptan cikisi herseyi özetliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    @nannar @davidvilla
    mancini fenerin yada besiktasin basinda olup ligde ayni performansi gösterseydi acaba ne yazardiniz bizim sorunumuz bu objektif olamiyoruz... fenere ne hocalar geldi isimlerini saymaya gerek yok kötü performanslarinda yerden yere vuruldular besiktasa del bosque geldi adami bi dövmedikleri kaldi ama ne hikmetse bu basin galatasaraya gelince terim haricinde hicbir hocayi elestirmiyor.. terim olsaydi su an terimde yerden yere vurulmustu... mancini abartilacak kadar iyi bir hoca degil kesinlikle elde ettigi basarilari elestirmek haddime degil ama galatasarayin bu kadrosuna ragmen ligdeki su durumu ve sampiyonlar liginde zar zor gruptan cikisi herseyi özetliyor.
    Aynen katılıyorum kardeşim. Real Juventus Kopenhag grubundan Fenerbahçe olsaydı güle oynaya çıkardı. Keşke Mancini degil de Ersun Yanal olsaydı...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Aynen katılıyorum kardeşim. Real Juventus Kopenhag grubundan Fenerbahçe olsaydı güle oynaya çıkardı. Keşke Mancini degil de Ersun Yanal olsaydı...
    iste objektif olarak tartisamiyoruz problem bu direk saldiri olarak algilaniyor elestiri geldimi... ben gruba kolay grup mu dedim? real farz et kopenhaga yatmisti juve de sizi yenmisti ondan sonra neler olurdu acaba...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iste objektif olarak tartisamiyoruz problem bu direk saldiri olarak algilaniyor elestiri geldimi... ben gruba kolay grup mu dedim? real farz et kopenhaga yatmisti juve de sizi yenmisti ondan sonra neler olurdu acaba...
    Alışık oldugumuz, tipik türk takımı kaderi olurdu. Bunun dışındaki her sonuç şu an için başarıdır. İlk defa bir türk takımı iki sene üst üse gruplardan çıktı. Bu gerçekten zor bir olay, zorlanarak çıkmamız normal. Kendimizi Juve, Real ile bir tutmayalım, biz her açıdan onlardan çok çok aşağıdayız. Juventus galibiyeti, geçen seneki Real Madrid galibiyeti bu yüzden çok büyük olaylardır, bize normal gelmeye başladı herhalde biraz. Ancak çok degil iki sene sonra yine hiçbir temsilcimizin ocak ayını avrupada göremeyecigi günleri görmemiz çok mümkün. Şu anki durum istisnai bir durumdur. Bunu istikrarlı bir hale getirmek büyük başarı olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

@nannar @davidvilla
    mancini fenerin yada besiktasin basinda olup ligde ayni performansi gösterseydi acaba ne yazardiniz bizim sorunumuz bu objektif olamiyoruz... fenere ne hocalar geldi isimlerini saymaya gerek yok kötü performanslarinda yerden yere vuruldular besiktasa del bosque geldi adami bi dövmedikleri kaldi ama ne hikmetse bu basin galatasaraya gelince terim haricinde hicbir hocayi elestirmiyor.. terim olsaydi su an terimde yerden yere vurulmustu... mancini abartilacak kadar iyi bir hoca degil kesinlikle performansini elde ettigi basarilari elestirmek haddime degil ama galatasarayin bu kadrosuna ragmen ligdeki su durumu ve sampiyonlar liginde zar zor gruptan cikisi herseyi özetliyor.
    İstatistik olarak baktığımızda Mancini çok da başarısız sayılmaz bence. Galatasaray'ı aldığında takım orta sıralardaydı, 9-10 civarındaydı. Şu anda averajla 4. sıradayız. Şampiyonlar Ligi'ndeki bütün puanları Mancini aldı. Üstelik takımın başında çıktığı maçların yarısında takımın bana göre en önemli 5 adamından (Muslera-Melo-Selçuk-Sneijder-Drogba) 2'si sakat 2'si formsuzdu ve moral olarak çökmüş bir takım aldı. Hem de kendi kurmadığı takımın başında, hiç tanımadığı bir ligde. Savunma hattı tamamen ayaklı bombalardan oluşan bir takımdan bahsediyoruz üstelik.

İkinci devre için kendi takımını kurma yolunda adımlar atıldıktan sonra bakmak lazım biraz da.

Mesaj Yetkileri