Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
Ayrıca bir şeye daha değinmek istiyorum Ünal Aysal'ı gözümüzde çok büyütüyoruz. Bunu söylememde ki sebep daha kendi yönetim kurulunu dizginleyemiyor ve geçenlerde Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, stadın çatısı ile ilgili söylediği sözler. Yani 2 yıldır yaptırılması gereken ve yönetimimizin sorumluluğunda olan bir iş ve protokolün süresinin dolmasına sayılı günler kala hala neden yapılamadı? Yapılmaz ise devlete onun bedeline paralel bir miktar tazminat olarak ödenecekmiş. Ayrıca Aysal değil o yıl bir başkası da başkan olsa o takım zaten şampiyon olurdu. Her açıdan yıpranmış daha doğrusu yıpratılan bir Fenerbahçe vardı.
Kardeşim Aysal yönetimini ben de takdir etmiyorum. Fakat bu yonetim döneminde gördük ki olayların oluş şekli konuşulandan çok farklı hep.
Yani Aysal cevap vermiyor bunlara ama bu kabul ettiğini göstermiyor.
Adamın tarzı bu şekilde mahalle kavgasına girmiyor ve sonuç odaklı çalışıyor.
Suat Kılıç konuşuyor başkası konusuyor hep konusuldu ancak Aysal'ın lafla cevap verdiği çok azdır.
Ama sonunda o konuşulanların hiçbiri de olmadı.
Geçen sene Cluj maçından sonra ne ithamlar ne haberler olmuştu hatırlasana.
Hatta biri iddia ediyordu bu sene şampiyonlar ligini arenada oynayamayacagız diye. Aysal çıkıp muhattapa bile almadı. Gerekli önlemleri aldı ve oynadık.
yani bunun gibi.