Sayfa 453 / 578 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon
13,561 ile 13,590 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Geçen sene aynı şeyleri yaşadık saha ile ilgili, yönetimin bu sene bundan ders çıkarıp ona göre önlem alması gerekirdi. Görünen o ki yönetimin bu konuda hiçbir çabası olmamış. Saha Juventus maçında tarlaya döndü bakalım Balıkesir maçına kadar düzeltebilecekler mi?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Wesley ile Drogba'nın zaten ömürleri bitmek üzere. O zamana yıldız bir forvet ve bir kanat oyuncusuyla devam edilir. Bruma'da zaten pişmiş olur.

ara transferde ilgilendiğimiz oyuncular;
    Salah, Kolarov, Calhanoglu.

Goal.com

Transfer politikamız böyle olmalı işte. Hadi bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

3-5-2 oynayacaksak calhanoğlu ile kolarov yetebilir ama mutlaka TR'den de 1-2 kaliteli oyuncu lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Şu video Mancini hakkında; 100 milyon euroluk kadroyla son dakikada şampiyon oldu diyip buna saygı gösteremeyenlere gelsin;
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=_84PP23pDl4"]Man City şampiyonluk anı[/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

inter'i yıllar sonra şampiyonluğa taşıyıp 3 yıl üst üste şampiyon yapan adama laf edilmez yahu!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bence Mancini'nin asıl kendini kanıtlayacağı yer Galatasaray olacaktır. Şartlar diğer çalıştırdığı takımlara göre daha zor. Rakibi İnter dönemindeki rakiplerinden daha dişli.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Wesley ile Drogba'nın zaten ömürleri bitmek üzere. O zamana yıldız bir forvet ve bir kanat oyuncusuyla devam edilir. Bruma'da zaten pişmiş olur.
    Ciddi misiniz? Sneijder Selçuk'la Burak'tan sadece 1 yaş büyük. Melo'dan, Eboue'den ve Umut'tan 1 yaş küçük. Aynı kategoriye soktuğunuz Drogba'dan ise tam 6 yaş küçük. Sizin hesaba göre neredeyse bütün orta saha ve forvetler ömrünü tamamlamak üzere.

Quote Originally Posted by lexoqe View Post

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Ciddi misiniz? Sneijder Selçuk'la Burak'tan sadece 1 yaş büyük. Melo'dan, Eboue'den ve Umut'tan 1 yaş küçük. Aynı kategoriye soktuğunuz Drogba'dan ise tam 6 yaş küçük. Sizin hesaba göre neredeyse bütün orta saha ve forvetler ömrünü tamamlamak üzere.
    Bence klübü kapatıp gitmek lazım, en ideali

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

@nannar @davidvilla
    mancini fenerin yada besiktasin basinda olup ligde ayni performansi gösterseydi acaba ne yazardiniz bizim sorunumuz bu objektif olamiyoruz... fenere ne hocalar geldi isimlerini saymaya gerek yok kötü performanslarinda yerden yere vuruldular besiktasa del bosque geldi adami bi dövmedikleri kaldi ama ne hikmetse bu basin galatasaraya gelince terim haricinde hicbir hocayi elestirmiyor.. terim olsaydi su an terimde yerden yere vurulmustu... mancini abartilacak kadar iyi bir hoca degil kesinlikle elde ettigi basarilari elestirmek haddime degil ama galatasarayin bu kadrosuna ragmen ligdeki su durumu ve sampiyonlar liginde zar zor gruptan cikisi herseyi özetliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Bence klübü kapatıp gitmek lazım, en ideali
    Bilmiyorum, arkadaş belki de Sneijder'in de sene sonunda kulüpten ayrılacağını düşünüyordur. Yaş açısından düşünüyorsa pek mantıklı olmuyor çünkü.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray şampiyonlar liginin ortalama olarak en yaşlı kadrosu. 25 yaş altında ilk 11 kalitesinde sadece Bruma ve Semih var belki Emre Çolak'ta ilk 11 olarak sayılabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yemişim yaşını iyiyiz böyle biz tecrübe aksın gitsin. ŞL'nin en yaşlı kadrosu 2. turda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    @nannar @davidvilla
    mancini fenerin yada besiktasin basinda olup ligde ayni performansi gösterseydi acaba ne yazardiniz bizim sorunumuz bu objektif olamiyoruz... fenere ne hocalar geldi isimlerini saymaya gerek yok kötü performanslarinda yerden yere vuruldular besiktasa del bosque geldi adami bi dövmedikleri kaldi ama ne hikmetse bu basin galatasaraya gelince terim haricinde hicbir hocayi elestirmiyor.. terim olsaydi su an terimde yerden yere vurulmustu... mancini abartilacak kadar iyi bir hoca degil kesinlikle elde ettigi basarilari elestirmek haddime degil ama galatasarayin bu kadrosuna ragmen ligdeki su durumu ve sampiyonlar liginde zar zor gruptan cikisi herseyi özetliyor.
    Aynen katılıyorum kardeşim. Real Juventus Kopenhag grubundan Fenerbahçe olsaydı güle oynaya çıkardı. Keşke Mancini degil de Ersun Yanal olsaydı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

@nannar @davidvilla
    mancini fenerin yada besiktasin basinda olup ligde ayni performansi gösterseydi acaba ne yazardiniz bizim sorunumuz bu objektif olamiyoruz... fenere ne hocalar geldi isimlerini saymaya gerek yok kötü performanslarinda yerden yere vuruldular besiktasa del bosque geldi adami bi dövmedikleri kaldi ama ne hikmetse bu basin galatasaraya gelince terim haricinde hicbir hocayi elestirmiyor.. terim olsaydi su an terimde yerden yere vurulmustu... mancini abartilacak kadar iyi bir hoca degil kesinlikle performansini elde ettigi basarilari elestirmek haddime degil ama galatasarayin bu kadrosuna ragmen ligdeki su durumu ve sampiyonlar liginde zar zor gruptan cikisi herseyi özetliyor.
    İstatistik olarak baktığımızda Mancini çok da başarısız sayılmaz bence. Galatasaray'ı aldığında takım orta sıralardaydı, 9-10 civarındaydı. Şu anda averajla 4. sıradayız. Şampiyonlar Ligi'ndeki bütün puanları Mancini aldı. Üstelik takımın başında çıktığı maçların yarısında takımın bana göre en önemli 5 adamından (Muslera-Melo-Selçuk-Sneijder-Drogba) 2'si sakat 2'si formsuzdu ve moral olarak çökmüş bir takım aldı. Hem de kendi kurmadığı takımın başında, hiç tanımadığı bir ligde. Savunma hattı tamamen ayaklı bombalardan oluşan bir takımdan bahsediyoruz üstelik.

İkinci devre için kendi takımını kurma yolunda adımlar atıldıktan sonra bakmak lazım biraz da.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Aynen katılıyorum kardeşim. Real Juventus Kopenhag grubundan Fenerbahçe olsaydı güle oynaya çıkardı. Keşke Mancini degil de Ersun Yanal olsaydı...
    iste objektif olarak tartisamiyoruz problem bu direk saldiri olarak algilaniyor elestiri geldimi... ben gruba kolay grup mu dedim? real farz et kopenhaga yatmisti juve de sizi yenmisti ondan sonra neler olurdu acaba...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Galatasaray şampiyonlar liginin ortalama olarak en yaşlı kadrosu. 25 yaş altında ilk 11 kalitesinde sadece Bruma ve Semih var belki Emre Çolak'ta ilk 11 olarak sayılabilir.
    Az sayıda genç olması bütün kadronun ölmek üzere olduğu anlamına gelmiyor bence. Şu takımın iskeleti Drogba hariç 3-4 sene daha Şampiyonlar Ligi düzeyinde oynayabilir. Bu kalitedeki adamlar Türkiye'ye daha gençken gelmiyor, haklılar da. Bruma örneğinden de gördüğümüz gibi ne kadar kaliteli yabancılara sahip olsak da bir kısmı tribünde oturmak zorunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iste objektif olarak tartisamiyoruz problem bu direk saldiri olarak algilaniyor elestiri geldimi... ben gruba kolay grup mu dedim? real farz et kopenhaga yatmisti juve de sizi yenmisti ondan sonra neler olurdu acaba...
    Alışık oldugumuz, tipik türk takımı kaderi olurdu. Bunun dışındaki her sonuç şu an için başarıdır. İlk defa bir türk takımı iki sene üst üse gruplardan çıktı. Bu gerçekten zor bir olay, zorlanarak çıkmamız normal. Kendimizi Juve, Real ile bir tutmayalım, biz her açıdan onlardan çok çok aşağıdayız. Juventus galibiyeti, geçen seneki Real Madrid galibiyeti bu yüzden çok büyük olaylardır, bize normal gelmeye başladı herhalde biraz. Ancak çok degil iki sene sonra yine hiçbir temsilcimizin ocak ayını avrupada göremeyecigi günleri görmemiz çok mümkün. Şu anki durum istisnai bir durumdur. Bunu istikrarlı bir hale getirmek büyük başarı olacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

galatasaraya ne olurdu ben onu sordum mancini ya kovulur ya istifa eder ünal aysal da büyük ihtimal baskilara dayanamaz istifa ederdi ortalik karisirdi... iyiki galatasaray turu gecti.

Gruplardan çıkma mevzuunda yanlış anlaşılma var.

2000-2001 sezonu Gs gruplardan çıktı son 16da ikinci gruplar vardı oradan da cıkıp ceyrek oynadı
    2001-2002 sezonu Gs gruplardan çıktı son 16da ikinci gruplar vardı oradan çeyreğe çıkamadı.

Yani GS önceden 1.tur gruplarından zaten iki sene üst üste çıkmıştı.
    O dönemki 2.tur grupları şimdi ki knock-out 16 ile aynı. İkisinde de 16 takım kalıyor geri.

O zaman Şamp ligi formatı sacma sapan şekilde değiştirilmişti. Son 16da tekrar grup yapılıyordu eleme oynanmıyordu.
    Şampiyonlar liginin ilk 32 takımlıya geçtiği dönem yanlış hatırlamıyorsam.

Ondan önce şamp ligi 24 takımla oynanırdı. Müthişti o zamanlar bence, şimdi bizim gibi takımlara kapı açıldı aslında.
    24 takımlı şamp ligine katıldıgımız son donem sanırım Rosenborglu Bilbao'lu grup.
    Ondan sonraki katıldıgımız grup chelsea hertha milan lı grup ki oradan Uefa'ya gidip Uefa'yı almıştık.
    İşte o turnuva ilk 32 takımlı şampiyonlar ligi turnuvasıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Neyse çok konuştum, ama 24 takımlı dönem şampiyonlar ligi acayip erişilmez bir noktaydı küçük balıklara asla yer yoktu.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Olaya Ne olurdu mantığıyla bakmak bence yanlış. Misal Fener'de lider durumda olamasa Ersun Yanal'ın hali ne olurdu acaba?

Ayrıca Mancini eleştirilerine kesinlikle katılmıyorum. Hiç tanımadığı bir lige gelebileceği en uygunsuz dönemde geldi. Eldeki kadro iyi değil 2-3 yıldır bir sol bek sıkıntısı var ve sene başında 2-3 transfer yapılmıştı. Ayrıca kadroyu da o kurmamıştı. Üstelik takım moral olarak yerlerdeydi. Takımı 1-2 maçta tanımasını kimse bekleyemez. Bunlar yetmezmiş gibi Sneijder tam form tuttu dedik sakatlandı. Muslera gibi bir oyuncumuz ki bana göre takımdaki en önemli oyuncudur o da sakatlandı. Sayılan Del Bosque ve diğer önemli hocalar geldiklerinde sezon başı geldiler ve önlerinde uzunca bir hazırlık, kamp dönemleri oldu. Mancini'nin durumuyla hiçbir alaka kurulamaz bence. Önümüzdeki yıl asıl yüzünü gösterecektir Mancini.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Olaya Ne olurdu mantığıyla bakmak bence yanlış. Misal Fener'de lider durumda olamasa Ersun Yanal'ın hali ne olurdu acaba?

Ayrıca Mancini eleştirilerine kesinlikle katılmıyorum. Hiç tanımadığı bir lige gelebileceği en uygunsuz dönemde geldi. Eldeki kadro iyi değil 2-3 yıldır bir sol bek sıkıntısı var ve sene başında 2-3 transfer yapılmıştı. Ayrıca kadroyu da o kurmamıştı. Üstelik takım moral olarak yerlerdeydi. Takımı 1-2 maçta tanımasını kimse bekleyemez. Bunlar yetmezmiş gibi Sneijder tam form tuttu dedik sakatlandı. Muslera gibi bir oyuncumuz ki bana göre takımdaki en önemli oyuncudur o da sakatlandı. Sayılan Del Bosque ve diğer önemli hocalar geldiklerinde sezon başı geldiler ve önlerinde uzunca bir hazırlık, kamp dönemleri oldu. Mancini'nin durumuyla hiçbir alaka kurulamaz bence. Önümüzdeki yıl asıl yüzünü gösterecektir Mancini.
    Haklısın her dediğine katılırım ama o kalınlaştırdığım kısım bence yanlış. Kadro bozulmadı ki 2 sezon üst üste şampiyon olan kadro bu zaten.

Bu sebeple kadro iyi değil demek yanlış olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasaraya ne olurdu ben onu sordum mancini ya kovulur ya istifa eder ünal aysal da büyük ihtimal baskilara dayanamaz istifa ederdi ortalik karisirdi... iyiki galatasaray turu gecti.
    Evet kötü bir durum olurdu doğru diyorsun da varmak istenilen sonuç ne? Fenerbahçe şu anda 5. Olsaydı ne olurdu? Aykut kocaman uefa kupasını kazandırsaydı ne olurdu? Gökhan Töre sakatlansaydı Beşiktaş ne olurdu ? Nereye varıyoruz ki bunlardan? Olana bakalım yoksa bu farazi şeyleri tartışacaksak bir anlamı yok

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Haklısın her dediğine katılıyorum ama o kalınlaştırdığım kısım bence yanlış. Kadro bozulmadı ki 2 sezon üst üste şampiyon olan kadro bu zaten.

Kesinlikle haklısın. Orayı yanlış izah etmişim tam olarak demek istediğim oynanan oyun açısından iyi değillerdi. Elbette 2 yıl üst üste şampiyon olan bir kadro ama sezona kötü başlandı ve bir tane formunda (melo biraz iyiydi) adam yoktu. Yani formdan düşünce adamlar yerlerine gelecek olanlarda onların formda hallerinin yarısını bile oynayamıyorlar. Doğal olarakta kalite düşüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Terim, Terim diyoruz ama bu kadroyu sezona hazırlayamayan da o. Mancini eğer sabır gösterilirse gelecek sezon daha sağlıklı işler yapacaktır.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ayrıca bir şeye daha değinmek istiyorum Ünal Aysal'ı gözümüzde çok büyütüyoruz. Bunu söylememde ki sebep daha kendi yönetim kurulunu dizginleyemiyor ve geçenlerde Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, stadın çatısı ile ilgili söylediği sözler. Yani 2 yıldır yaptırılması gereken ve yönetimimizin sorumluluğunda olan bir iş ve protokolün süresinin dolmasına sayılı günler kala hala neden yapılamadı? Yapılmaz ise devlete onun bedeline paralel bir miktar tazminat olarak ödenecekmiş. Ayrıca Aysal değil o yıl bir başkası da başkan olsa o takım zaten şampiyon olurdu. Her açıdan yıpranmış daha doğrusu yıpratılan bir Fenerbahçe vardı.

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Ayrıca bir şeye daha değinmek istiyorum Ünal Aysal'ı gözümüzde çok büyütüyoruz. Bunu söylememde ki sebep daha kendi yönetim kurulunu dizginleyemiyor ve geçenlerde Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, stadın çatısı ile ilgili söylediği sözler. Yani 2 yıldır yaptırılması gereken ve yönetimimizin sorumluluğunda olan bir iş ve protokolün süresinin dolmasına sayılı günler kala hala neden yapılamadı? Yapılmaz ise devlete onun bedeline paralel bir miktar tazminat olarak ödenecekmiş. Ayrıca Aysal değil o yıl bir başkası da başkan olsa o takım zaten şampiyon olurdu. Her açıdan yıpranmış daha doğrusu yıpratılan bir Fenerbahçe vardı.
    Kardeşim Aysal yönetimini ben de takdir etmiyorum. Fakat bu yonetim döneminde gördük ki olayların oluş şekli konuşulandan çok farklı hep.
    Yani Aysal cevap vermiyor bunlara ama bu kabul ettiğini göstermiyor.
    Adamın tarzı bu şekilde mahalle kavgasına girmiyor ve sonuç odaklı çalışıyor.
    Suat Kılıç konuşuyor başkası konusuyor hep konusuldu ancak Aysal'ın lafla cevap verdiği çok azdır.
    Ama sonunda o konuşulanların hiçbiri de olmadı.
    Geçen sene Cluj maçından sonra ne ithamlar ne haberler olmuştu hatırlasana.
    Hatta biri iddia ediyordu bu sene şampiyonlar ligini arenada oynayamayacagız diye. Aysal çıkıp muhattapa bile almadı. Gerekli önlemleri aldı ve oynadık.
    yani bunun gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Haklısın her dediğine katılırım ama o kalınlaştırdığım kısım bence yanlış. Kadro bozulmadı ki 2 sezon üst üste şampiyon olan kadro bu zaten.

2 sene şampiyon olan kadro bu haklısın ama o 2 senede hiç formsuzluk ve sakatlık sıkıntısı çekmezken bu sene bi anda tüm oyuncular formsuz ve sakat oldu gerek terim döneminde gerek mancini döneminde

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    2 sene şampiyon olan kadro bu haklısın ama o 2 senede hiç formsuzluk ve sakatlık sıkıntısı çekmezken bu sene bi anda tüm oyuncular formsuz ve sakat oldu gerek terim döneminde gerek mancini döneminde
    Bence bu hazırlık sorunundan kaynaklanıyor. Kamp döneminde yeteri kadar çalışmıyor takım ve Terim ile doğru orantılı bu olay.

Mancini eğer sezon başında bu takıma gelseydi her şey farklı olabilirdi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Melo ile Selçuk orta sahada belli bir çapta pas trafiği oluşturan oyuncular. Burak'ı kadro oyuncusu saymıyorum. Eboue ve Umut bu yaşta koşabilen oyuncular. Mevkisinde olup da yaşı yetmeyen Drogba seneye ölür. Wesley eskisi gibi değil. Herhalde erken bıraktı futbolu bu adam. Turu atlatan golü atmış olabilir ama genelde 60. dakikadan sonra yoruluyor bu da demek oluyor ki yaşlanmış.

Mesaj Yetkileri