Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
mustafa akçay yarın ki maçtan sonra istifa edecek veya gönderilecek gibi bir duyum dolaşıyor ortalıkta.
Büyük hata olur.
Şu an yerli hocalar arasında Avrupa futbolunu, klüp-oyuncu yapısını en iyi bilen ve pratiğe en iyi dökebilen teknik direktör ve bu adam aynı zamanda Trabzonlu ve Trabzon'u bilen bir adam.
Yerine Mourinho'yu getirsen ondan daha iyisini yapamayabilir Trabzon'da

Ben başkan olsam hiç düşünmem 5 sene çakarım imzayı. Sir Mustafa Akcay olur orada. Yeterki tam yetkiyle çalışabilsin. Ki hoş geçmişine baktıgın zaman benim gözümde çoktan sir olmuş durumda ancak sağlam ve tarihe gecen başarılar olmadan olmuyor. Bu adam bunları başarabilir.

Kendisi şu cümleyi kurabilmiştir ayrıca;

"altyapılarımızla çok sağlıklı, marjinal ve ihtilal düzeyinde eylemler yaparak her şeyi yeniden başlatabiliriz. tanrı’nın bize genetik kodlamayla vermiş olduğu yetenekleri; duygusal zeka, inisiyatif alma kabiliyeti ve analitik düşünceyle birleştirebilirsek o zaman türk futbolu olarak zirveden inmeyiz. ben buna inanıyorum, potansiyelimize güveniyorum ve her zaman cebimin bir köşesinde bu düşünceyi taşıyorum."
Sırf bu cümleyi kurabilme yetenegine sahip olan Türk bir antrenör olması bile 5 sene imza çakmak için yeterlidir.