Sayfa 7 / 34 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 1013 sonuç

Konu: En Büyük Kupa Müzemizde ! '' Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu '' | 10 Sezon - 16 Kupa |

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig'de 10 Haftalık Periyot Geride Kaldı.

Lige başladığımız günden beri 10 haftalık süreci geride bıraktık.Her ne kadar biz iyi yolda olduğumuzu düşünsek de alt sıralarla puan farkının az olması genel olarak ligdeki takımların birbirine yakın performans sergilediğini görebiliyoruz.Bizim için şu ana kadar en büyük sıkıntı attığımız gol sayısının yanında yediğimiz gol sayısı.Buna çözüm arıyoruz tabi ama yediğimizden fazlasını attığımız sürece ilk senemizde problem yoktur.Ligin dengesi bu sene oldukça garip 16. sıradaki takım ile 5.sıradaki takım arasında puan farkı 4-5 puan ile devam ediyor.Bizi kimse ilgilendirmiyor biz ligden düşmemek adına ve ilk 10 da yer almak adına gereken işleri yapacağımızı düşünüyorum.Devre arasına kadar azami puan kaybı yapmamız lazım.

Ligin genelinde gol ve asist sıralamasında ki durum.

Adilovic gol krallığında ilk sırada yer alıyor.Sezon başında düşündüğümüz gibi gol yükümüzü çekiyor sağolsun.Zenke de ona yardım ediyor ve hücum yönünden sıkıntı çekmiyoruz.Fakat orta alanda özellikle 2 mc oyuncumuz savunma anında pek katkı veremediği için savunmada sıkıntılar yaşıyoruz.Zaten bu sene sonunda veya devre arasında ciddi manada transferi düşüneceğimiz ilk bölge orta alan olacak.Orta düzey değilde iyi düzeyde transferler yapmayı düşünüyoruz bu mevkiye.

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

10 hafta sonunda belki 11. sıradayız ama 5. Kayseri'yle puan farkı sadece 3,Süper Lig'de ilk sezonumuz ve bence çok iyi gidiyoruz.Ayrıca Adilovic yine döktürüyo

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Krios ; Valla garip şeyler oluyor bende çözemedim henüz , Diğer menajerlerde yaptıkları açıklamalarla bizden çekindiklerini söylüyorlar fakat sahaya çıktığımız da biz rakibe göre daha iyi oynuyoruz ama bi türlü sonuca gidemiyoruz.

11.Hafta : Rizespor : 2 Samsunspor : 0

Maçtan önce Rıza Çalımbay çıktı bizi öve öve bitiremedi sağolsun.İyi de top oynadık kimse beklemiyordu bu form düşüklüğünde bu oyunu.Ama '' Sezer Özmen '' her yan topa kafa sokunca bi türlü durduramadık Rizeyi ve sahadan puansız ayrıldık.

Buda Rize maçından sonra rakibin bile şaşırdığını gösteren açıklamalar.

12.Hafta : Samsunspor : 1 Kasımpaşa : 2

Kendi sahamızda mutlak kazanmamız gereken bir maçta garip bir şekilde mağlup olduk.Yine rakibe göre çok daha iyi oynayan ve maçı isteyen biz olsakta bir türlü istediğimiz vuruşları yapamayınca sahadan puansız ayrıldık.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

13.Hafta : Galatasaray : 0 Samsunspor : 4

Galatasaray mı ? O da kim ? Mükemmel bir futbol ve mükemmel bir sonuç.Kaç haftadır kötü gidiyorduk malum bu maçta da açıkçası çıkalım oynayalım bir an önce bitsin dedim ama 24.dakika da 0-3 ü yakalayınca bir anda iştahımız kabardı.Topa sahip olmayı denedik bazı kaptırdığımız toplar başımıza sıkıntı açsa da sonuç olarak 4.golü de bulduk ve sahadan 3 puanla ayrıldık.

Galatasaray maçından sonra hemen yönetimden istekde bulunduk.

Daha önce antreman sahamızı geliştirmek için yönetimden istek de bulunmuştuk sağolsunlar kabul ettiler.Bu sefer de Galatasaray'dan galibiyeti aldıktan sonra fırsatı değerlendirelim dedik ve alt yapı tesislerimizi de geliştirmek için yönetime başvurduk ve yine bizi yanıltmadılar ve kabul ettiler.

Türkiye Kupası 4.Ön Eleme Turu : İbb : 1 Samsunspor : 4

Ligde şansımızın tutmadığı ibb karşısnda kupa da rahat bir futbolla kazanmasını bildik.Umar ( 2 ) , Adilovic ve Zenke'nin golleri bize turu getirirken Galatasaray maçından sonra bu maçıda kazanarak iyiden iyiye morallenmiş olduk.Umarım ligde de kazanabilirz bu hafta ve seri galibiyetlere başlayabiliriz.En azından kaybetmeyelim (:

5.Tur da rakibimiz Rizespor oluyor.

Baktığımız zaman güzel bir kura oldu ve içerde oynayacak olmamız güzel.Rizespor'u bu sene elimizden kaçıırdık o yüzden bu maçta kazanabileceğimizi düşünüyorum.Kupa da gruplara kalmak güzel olacaktır diye düşünüyorum.Hem maddi açıdan hem de olası süprizleri değerlendirebilirsek çok güzel olacaktır.

14.Hafta : Samsunspor : 2 Kayserispor : 1

Rüzgarı aldık arkamıza gidiyoruz adeta.Çok güzel bir galibiyet daha aldık ve 2 haftada oynadığımız 3 maçtan da galip geldik.Kayserispor etkili gibi gözüksede tamamıyle benim yüzümden olan bir durumdan kaynaklandı bu üstünlük.Yanlış değişiklikler yapınca üstünlüğü mecburen rakibe bıraktık ama yine de sahadan 3 puanla ayrılan taraf olduk.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Son haftalardaki performansımız çok iyi özellikle Galatasaray galibiyeti şahane

Şikeci Reis Seni

Ama Kritik Bir Galibiyet Olmuş Yoksa Kopabilirdin Ligden

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Krios ; Toparladık gibi şu turnuva ve klan maçlarından sonra devam edicem.Galatasaray maçı gerçekten efsane oldu hiç beklemiyordum 3-0 öne geçince direk maç bitsin istedim döner diye ama dönmedi

BaGa TaRKaN ; Kıskanç Baga seni Valla lig çok değişik ya reyis düşme hattıyla avrupa hattı arasında 4-5 puanlık fark var tırsmıyo değilim bi inceden ilk defa bu kadar az puan farkına tanık oluyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Avrupa kupalarına katıl da tarih yaz kardeş

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

xthexserhat ; Biraz daha gerçekçi olmak istiyoruz Lig'de yapacağımız sıralama ile mümkün olacağını sanmıyorum ama Kupa'da süpriz yaparsak neden olmasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Son maçlar harika abi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

MuraTBudaN ; Sağolasın kardeşim bakalım aynen devam edersek güzel olacak

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Galatasaray

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

15.Hafta : Beşiktaş : 1 Samsunspor : 2

Alt sıralardan kurtulma çabası veren Beşiktaş ile deplasmanda oynadık her ne kadar güzel futbol olarak üstün olan taraf olmasak da bu deplasmandan da 3 puan almasını bildik.İşin daha da güzel tarafı büyüklere kök söktürüyoruz.Bu oldukça güzel.

16.Hafta : Samsunspor : 1 Sivasspor : 3

Sivas'a farklı bir bakış açım var her zaman.Bizi ligden düşüren takım Sivas son haftada evimizde perişan etmişlerdi aldıkları galibiyetle bu maçtan önce o günü hatırlayarak çıktık sahaya ama bi türlü istediğimizi yapamadık ve 3 hafta aradan sonra puan alamadık.

17.Hafta : Gençlerbirliği : 2 Samsunspor : 0

Hiç anlam veremediğim bir şekilde kaybettik maçı.Bizden sıralama olarak altta kalan bir takıma yenilmek hiç iyi olmadı ama en azından ilk yarıyı rahat bir yerde bitirdik.Fakat halen daha öyle afaki farklar yok ligde entresan gerçekten.

Türkiye Kupası 5. Ön Eleme Turu : Samsunspor : 0 Rizespor : 3

Herşeyi anlarımda şu mağlubiyeti anlamam.Hiç alakası olmayan Rizeye bi diş geçiremedik gitti.İşin kötü tarafı gruplara kalıp süprizi kovalayacaktık fakat bu da mümkün olmadı.Seneye kupaya daha güçlü geleceğiz diye umuyorum.

Guzel bir seri yakalamistin ama son maclar kotu olmus

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ronaldinho 10 ; Son maçlarda beklenmedik bir düşüş oldu ama normal karşılıyorum.Malum ısınıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hiç olmadı bu sonuçlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

MuraTBudaN ; Valla kardeşim olmamasını bizde isterdik ama bi anda yine çöktük neyse ki devre arası yetişti imdadımıza 2.yarı için toparlanırız diye umuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Beyler gören olursa bir filir almak istiyorum sizden.

Transfer dönemine girerken saveledim oyunu ve kapattım.Öğlene kadar da açmam büyük ihtimal.O yüzden bu süreçte gören olursa yorumlarsa sevinirim soracağım soruyu.

Necip Uysal'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.Gözlemci yolladığımda kesin transfer etmemi öneriyor.Bende şansımı bir deneyeyim dedim geleceğini pek sanmıyordum malum itibar.Fakat Necip ikna oldu.Resmi de ekleyeyim sizce Necip için değer mi bunu öğrenmek istiyorum.Necip'e ek olarak Musa Çağıran ve Ceyhun Gülselam'da gelmeyi kabul ediyorlar.Doğal olarak Necip'e göre daha düşük paralara geliyorlar.Fakat Necip için değer derseniz Necip ile imzalamayı düşünüyorum.Kırmızıya aldığım yer beni düşündüren kısım aslında.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Necip transferinden vazgeçtim belirtmek isterim.

Sizlere de bi sorayım dedim ama bir tepki alamayınca bende iyice tarttıktan sonra Necip transferinden vazgeçtim.Önümüzdeki sezon ne olacağımız belli değil.O yüzden maddi açıdan sıkıntıya düşmemek adına Necip ile anlaşmak yerine başka bir oyuncu ile anlaştık.Bu transferi ve transferleri sezon sonunda açıklarım zaten.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hocam foruma bir ara bakmadım neler yapmışsın Samsunspor ile daha iyi şeylerde olacak inanıyorum

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Necip'i almamakla iyi yapmışssın bence çünkü ilerleyen yıllarda yeni sözleşme istediği taktirde çok yüksek rakamlar isteyebiliyor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

davidalaba27 ; Bu sene sonunda bütçe alabilirsek yapacaz bişeyler diye umuyorum bende bakalım artık

Krios ; Şuan istediği para fazla değildi fakat o parayı düşürene kadar diğer yerlerden % leri arttırdık olaki bir patlama yapmasında satacaktık illaki buda bize kar getirmeyecekti o yüzden vazgeçtik.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

18.Hafta : Trabzonspor : 0 Samsunspor : 1

İçer de de dışarda da affetmiyoruz ve 2 kere oynadığımız ezeli rakibimizden toplamda 6 puan almayı başarıyoruz.1-2 sıra üstümüzde yer alan rakibimizi yenmekden ziyade ezeli rakibimizi yenmemiz harikulade oldu.3 Puan ile 2.yarıya başladık bakalım nasıl devam edeceğiz.

19.Hafta : Samsunspor : 3 Fenerbahçe : 6

Stoch diyorum başka birşey demiyorum.Yahu 3 frikik golü nedir arkadaş ? Penaltıdan da atınca Stoch maçı tek başına kazandı diyebiliriz.İstatistik olarak çok daha iyi olsak da Stoch'la başa çıkamayınca sahadan mağlup ayrılan taraf olduk.

Stoch'a inceliğinden dolayı teşekkür ederiz :0:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

20.Hafta : AdanaDemirspor : 3 Samsunspor : 3

Efsane ötesi bir maç oldu.İki takımında puan olarak aralarında fazla fark olmaması maçı çok önemli kılıyordu.Nitekim buna da yakışır bir maç oldu.88 Dakika da 2-1 geriye düşsek 3-2 üstünlüğü sağladık tam maç bitti derken 3-3 e getirdi Adana skoru en azından kaybetmedik.

21.Hafta : Samsunspor : 3 Eskişehirspor : 4

90 + da yine 2 gol yiyerek puansız ayrıldık mücadeleden.2 Maçtır son 10 dakikayı çıkaramıyoruz anlam veremediğimiz bir şekilde.Ciddi bir toplantı zamanı geldi diye düşünüyorum takımla.Kazanmamız gereken 2 maçtan 1 puanla ayrılmak kötü oldu.

Başkan Değişikliği Gerçekleşti , Umarım Zengin bir başkanımız vardır artık

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bir sorum olacak görenler edenler olursa

2012 veya 2013 de başkanın mal varlığını falan görebiliyorduk herhalde yanlış hatırlıyorda olabilirim.Eğer böyle birşey varsa nerden bakabileceğimizi belirtirseniz sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

9.Hafta : Samsunspor : 0 Antalyaspor : 1

DİN İMAN 07 GENÇLİK ULAN

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

HooijDonk07 ; İyi akşamlar kardeşim seviliyorsun

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Adana maçı şanssızlık oradan alacağımız 3 puan güzel olabilirdi Başkanın mal varlığı konusunda fikrim yok ama öyle bir şey varsa cidden iyiymiş

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Yeni başkan transfer bütçesi filan yeniliyor mu hocam

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Krios ; Adana maçı şansızlıkdı ama şimdi 3 önemli maça çıkacağız kaderimizi belirleyecek.

Firat1907 ; Yok vallahi geldiğinden beri tık yok umarım ilerleyen zamanlarda yapar bi kıyak

22.Hafta : Samsunspor : 1 İbb : 3

Şu mağlubiyet hiç iyi olmadı altımızda yer alan rakibe kaybetmek kötü oldu.Umarım önümüzdeki 2 maçı kazanıp bu maçın telafisini yapabilirz yoksa işimiz zor.

Sayfa 7 / 34 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri