Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

6 30.00%
  • Berabere biter

6 30.00%
  • Beşiktaş kazanır

8 40.00%
1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: Kasımpaşa-Beşiktaş | STSL 15. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Evet BJK taraftarından fiili müdahale

Yukarıda arkadaşlar o pozisyon hakkında konuştuğu için böyle yazdım dostum.
    O adam deli de olabilir yada bu işleri planlı da yapıyor olabilir. Senin anlamadığın sorun Stad Kasımpaşa'nın ve belli ki güvenlik zafiyeti çok yüksek. Adamın elinde bıçak olsa bir futbolcu ölebilir. Hakemin yok arık deyip, tatil etmesi gerekirdi.

Bunları yada Donk'un pozisyonu tartışmayacağım da hakemin Motta'ya direkt kırmızı gösterip atmasına, Almeida'ya sarı kart gösterip ikinci sarıdan atması nedir? Nasıl bir karar bu? Bunu açıklayan olursa sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    O adam deli de olabilir yada bu işleri planlı da yapıyor olabilir. Senin anlamadığın sorun Stad Kasımpaşa'nın ve belli ki güvenlik zafiyeti çok yüksek. Adamın elinde bıçak olsa bir futbolcu ölebilir. Hakemin yok arık deyip, tatil etmesi gerekirdi.

Bunları yada Donk'un pozisyonu tartışmayacağım da hakemin Motta'ya direkt kırmızı gösterip atmasına, Almeida'ya sarı kart gösterip ikinci sarıdan atması nedir? Nasıl bir karar bu?
    Ben sadece o pozisyon için kural hatası diye ısrar eden arkadaşlar için öyle dedim yoksa hakem olsam ben de tatil ederdim ama öyle bir şey olsaydı da TFFnin vereceği kararı merakla beklerdim.Kasımpaşa tribününden inen bir BJK taraftarı Fernandes'e saldırıyor.BJK hükmen galip sayılsa da yazık olurdu gibi duruyor

Hakem tek kelimeyle rezaletti zaten. Donk'un atılması , maçın tatil edilmesi ve Almeida'nın da kırmızı görmesi konusunda zaten herkesin hemfikir olduğunu düşünüyorum

Mesaj Yetkileri