Sakatlık can sıkıcı, hele ki takımda işler rayına oturmaya başlamışken, kötü olmuş
Sakatlık can sıkıcı, hele ki takımda işler rayına oturmaya başlamışken, kötü olmuş
1.Tur
Spoiler: ISTATISTIK
2.Tur
3.Tur
4.Tur
Capital Cup maçlarını paylaşmayı unutmuşum k.bakmayın. Yine şanssız şekilde elendik stoke citye karşı iyi mücadele ettik ve iyi oynadık şans her zamanki gibi bizimle değildi elesek çeyrek finaldeydik. Şu halimizle Premier ligde olsak düşmeyiz ama şu lanet ligden çıkamıyoruz
3. Tur maçıyla FA Cupa daha bismillah derken gelen rakibe bak arkadaşo değil ben fark beklerken bizim gençler MANU'yu parçalıyordu
Elensek iyiydi bide Old Traffordda tekrar maçı oynıcaz fark yemeden elensek moral bozulmasa
ZU CREWE ?? !!
Nereye alıyoruz Vagner Love'yi ya.Bonservisi elindeyken teklif yaptım yıllık 8 milyon €'dan açtı kapıyı.Şimdi sen alıcan yıllık 1 milyon €'a falan ama olsun![]()
hatırladın mı beni hocamkariyeri takip edemedim bundan sonra takipte kalacağım
6 ay sakatlık ne abi
Çaycı olarak tekrar sözleşme imzala.Ayağını paket yapıp eve gönderdiler herhalde![]()
26.Hafta
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
30.Hafta
FA CUP 3.Tur rövanş maçında MANU bizi resmen tarumar etti bi 10 olurdu sanırım acıdılar
Adam yavaştı hızını falan 11-12ye yükselttik seviniyoduk şimdi tekerlekli sandalyede ((:
Bu arada sonuçlarla beraber şunu söyleyebilirim ki yapılan en ufak değişiklik pat diye yansıyor. gelen yada giden 1 oyuncu takımın gerek taktik gerek birbirine olan uyumunu azaltıyor. İlk manu ve 2.manu maçı ve gelen puan kayıpları tamamen transfer dönemine girmemiz yüzünden oldu. kasamızda para vardı elimizdekileri de istediler biz de açgözlülük yapıp parayı görünce sattık yerlerine takviye yapıyoruz falan son gün transferde gelen giden transfer sezonu bitiminde paylaşıcam ama umarım pahalıya patlamaz bu sene çıkmak istiyoruz şu lanet ligden
Her an bir bomba patlayabilir...
Şöyle atom bombası kıvamında bir topçu getir bize![]()
Bombayı bekliyoruz![]()
DEVRE ARASI TRANSFER DOSYAMIZ
Spoiler: Bruno Fernandes
Spoiler: Jean-David Beaguel
Spoiler: Mykola Morozyuk
Spoiler: Gustav Engvall
Spoiler: Alvaro Ampuero
Spoiler: Alfredo Morales
Spoiler: Rodney Strasser
Bomba dediğim transfer Morales ve Ampuero engeline takıldı satacağımız bir oyuncu gitmedi karşı klübü reddetti şuan kasamızdaki parada yetmedi. Üzülerek sizlerden özür diliyorum. Devre arasında da epey revizyon yaptık dolayısıyla saha sonuçlarına yansıdı tez zamanda atlatabilirsek özellikle son 10 haftaya 2. ile aramızdaki 6-7 puan farkı koruyabilirsek son 10 haftada kapatıp öne geçeceğime inanıyorum.
Luke James sezon öncesi toplantıda bana artislik yaptı el mahkumdu takımda tuttum devre boyunca zırt pırt sözleşme istedi mevcut sözleşmen devam ediyor dedim sorna büyük takıma gitmek istiyorum dedi dayanamadım yolladım kiralık. Kirada baya oyuncumuz var mevcut kadromuzda kuvvetli önümüzdeki sezondan itibaren üst düzey oyuncu olmadığı sürece transferi kapadık diyebilrim. Artık paraya kıyıp oyuncu alacağız inş tabi paramız olursa (: Bu kadro ile ciddi anlamda başarı elde edeceğiz inanıyorum !
Beaguel ney la öyle 195 boyiyi adammış
![]()
31.Hafta
32.Hafta
Abi çok şey öğrettin eyvallah hepsi içinTekrar tebrik ederim ligdeki durum için , sorun olursa o forvete söyle zaten 195 ne la
![]()
Aralıkta sözleşmesi bitti tam 2.bucuk aydır peşindeyim masaya 4.5 milyonla oturduk geldiğimiz nokta ortada..Bonusları falan baya verdik ama bu adama verilmezmiAllah'ın izniyle premier lig yakın
En az 2 sene rahat oynar inş sakatlıktan uzak olur..Birde mentorluk yapar oh oh üstüne antrenörlük teklif ederiz tamamdır kankayız
Vagner Love![]()
Harveyi dilimden düşürmüyorum çünkü muazzam gelişti bebeem. Birde Vagner abisinden eğitime başladı 2-3 yıla dünya bu çocuğu konuşucak Allah'ın izniyle
Açılın ulen Crewe geliyoooor![]()
Premier lige çıkıyoruz bir aksilik olmazsa!!
Dusunmuyordum gelecegini ama gelmisbomba transfer hadi bakalim ilk 2'ye gir artik
![]()
33.Hafta
34.Hafta
Oyunun bana garezi var abi başka açıklaması yok
An itibari ile 2. sıraya yerleştik. Şimdi peşpeşe potadaki takımlarla maçımız var birghton deplasmanına çıkıyoruz akabinde Fulham deplasmanı sonra içerde liderle oynayacaz. %maçta 4 deplasman yapmış olacağız ancak son 9 haftanın 6'sı ise içerde.