Farklı oyunlar mı oynuyoruz yahu![]()
Transfer konusundan şikayet edilmiş ama bana normal geldi. Transfer listesine koyduğum adamları eskisi gibi iyi fiyata satamıyorum ama bu mantıklı olandı bence. Yapay zeka transfer listesine koyunca biz kalitesine nazaran neredeyse bedava fiyata adamı alabilirken ben değeri 7.5 olanı 15'e önerip satabiliyordum. Şimdilik böyle bir şey yapamadım. Transfer listesine koymadığım oyuncular içinde teklifi pazarlık ede ede yükselttim. 12 MN Euro nakit ile başlayan teklif 27.5 MN nakit + bonuslar ile son buldu, iyi fiyat olduğu için sattım. Enes Ünal'a 4. sezonun başında(ki sezon başına 15 maça anca çıkarmışımdır) 10 MN Euro ile başlayan teklif bakalım ne kadar artacak derken 25 MN Euro nakite kadar çıktı yine ama en son satmaktan vazgeçtim. Belki biraz daha uğraşsam 30'u geçecekti ama Türklerin yeri dolmuyor. Şimdilik teklifler bunlar. Ancak tutup da Emre Çolak için de 30 MN vermiyorlarİstedim ama masadan kalktılar
Alacağım oyuncuların fiyatı da düşmüş. Dudu'yu 5 MN Euro gibi komik bir fiyata aldım. Adnan J. için ManU 20 küsür isterken 12'ye aldım. Fierro'yu 6'ya kapatacaktım ki Arsenal hayvani bir maaş verdi alamadım.
Kanat oyuncuları bende çok etkili konuma geldi. Sanırım bu taktikten de kaynaklanıyor. AMR, AML attack oynatırsanız defans arkasına koşular yapıyorlar ve bol bol karşı karşıya kalıyorlar. MC'ler, AMC'ler çok iyi besliyor kanatları ve forvetleri. Arkada boşluk bulan kanatlar da bol bol gol veya asist yapıyor. Bruma ve Dudu var bende, güncellemeden sonra gol+asist sayıları oynadıkları maç sayısına eşit neredeyse. Güncellemeden sonra defansa baskı da önem kazanmış. Top kontrolü zayıfladığı için özellikle defanslar çok sıkıntı yaşıyor. Hücumu kalabalık tutarsanız olmadık yerde top kapıp pozisyon buluyorsunuz. Normalde daha defansif dizilişlere oynardım ama güncellemeden sonra 4-2-3-1'e geçtim. Maalesef bu defans sorunu bizim için de geçerli, teknik defanslar almaya çalışıyorum.
Kornerden bir türlü gol atamıyorum hatta çok daha ilginci korner kullanan adam sözümü dinlemiyor. Ön direğe kes diyorum adam korner direğine yaklaşan adama pas vererek korneri bitiriyor. Bug herhalde deyip korner direğine yaklaşan adamdan o talimatı aldım bu sefer de arka direğe falan kesmeye başladı. Çok garip. Gol de çok çok olmuyor. Ben golleri daha çok arkaya kaçan adamlar ve hızlı kanatlarım sayesinde atıyorum. Kornerden de aşırı yediğimi söyleyemem. Karambol olayı bende de oluyor ama aşırı gol yok.
Bir sorunum da kaleci, degajı kısa kullanıyor; rakipler de karşılayınca biranda kalemde pozisyon oluşuyor. Önemli maçlarda böyle goller yedim sinirim bozuldu.
Sakatlık problemine de deyineyim. Antrenman seviyesini arttırdığımda 2 kişi 3 ay gitti. İyi ayarlamak gerekiyor antrenmanı sanırım.
Kartlar da çok çıkmıyor bende. Yarım sezonda tek kırmızı yedim onda da rakip Barça idi.

Alıntılı Yanıtla