Alex telles mi ne bitmis 6m euroya. hayirli olsun.serdar aziz de diyorlar umarim oyle bir hata yapmayiz onun yerine galatasarayin evladi ugur demirok"u alsak daha iyi.
Alex telles mi ne bitmis 6m euroya. hayirli olsun.serdar aziz de diyorlar umarim oyle bir hata yapmayiz onun yerine galatasarayin evladi ugur demirok"u alsak daha iyi.
serdar aziz mi? allah korusun.
http://www.gremio.net/player/view.as...ge=0&i=plantel
Resmi sitede görüldüğü üzere Twitter adresine girdiğimizde Alex'in Galatasaray'a transferini kendi ağzından doğruladığını görüyoruz.
Hayırlı olsun.Tek beklentim,güzel güzel ortalar açması,gerisini avatarda ki adam halleder.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aman Serdar Azizi almasınlar.
Son tweetleri.Thank you #Galatasaray Fans. I cannot wait to see you... Coming soon...
#ATENÇÃO: Grêmio vendeu Alex Telles para o Galatasaray por 6 milhões de Euros.
O lateral-esquerdo, que foi considerado o melhor da posição no Brasileirão, foi vendido ao Galatasaray, da Turquia, por 6 milhões de euros.
I am very happy.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu A. Telles'in hesabı bana garip geldi.
Tamam sitesinde yazıyor da adam hesabı yeni açmış. Galatasaray'a transfer olduğu gibi twitter'a koşup resmi siteye bilgi eklettirip twit atmaya mı başlamış nedir anlamak güç![]()
Gelip basın önünde imzayı atmadığı sürece hiçbir transfere inanmıyorum benBir de gerçek anlamda bir Alex Telles incelemesi yapacak olan var mı ya da yapılmışını yollayabilecek olan, hiç tanımıyorum çünkü.
Screw you guys, I'm goin' home
Alper Öcal'ın yazısı var.
http://haber.gazetevatan.com/kesinli...549/4/yazarlar
Kovacic iddiaları var. Umarım doğrudur.
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Tarık Çamdal'la görüşme yaptığımız için Eskişehir Asbaşkanı etik davranmadığımızı söylemiş.
Güzel güzel Tarık Çamdal'la görüşmeye başlamışız,etik metik umurum da değil,Türkiye'de hangi kulüp normalde bizim etiğimiz tetiğimiz sıkıntı.Zaten 10 gün sonra resmi olarakta görüşme hakkımız doğuyor.Geçelim bunları.
Tarık Eskişehir'e kazandırarak gitmek istiyorum demiş Mehmet Akman'a göre.Ocak ayında biter bu iş.
Bonservis ödeyip alsınlar devre arası sezon sonu bedava almak için sıkıntı yaşamayalım
TFF talimatlarında bu yok. 1 ay kalsa da görüşemiyorsun bildiğim kadarıyla
He ama UEFA kriterleri var.Eğer TFF bize bu yuzden bir ceza verirse UEFA'ya gidersek....vs.IV. PROFESYONEL FUTBOLCU SÖZLEŞMESİ
( 6 ) Mevcut kulübüyle sözleşmesi devam eden profesyonel bir futbolcuyla sözleşme imzalama
niyetinde olan kulüp, futbolcuyla görüşmelere başlamadan önce futbolcunun sözleşmesel
ilişkisi devam eden kulübünün iznini yazılı olarak almak zorundadır. Yazılı izin almaksızın
görüşmelere başlayan kulüp, futbolcu, futbolcu temsilcisi ve diğer kişiler hakkında Futbol
Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır.
Boşlukları doldurun.
TFF bu talimatı değiştirmedikçe veya bu durumlarda ceza veremedikçe (ki veremez) Eskişehir klubü yoneticisi de konuşur Hurma da konuşur herkes konuşur. Bir şey diyemezsin. Talimat açık.
Tum talimatname şuradan incelenebilir.
UEFA'ya bağlı bir federasyonun Bosman kuralına uymamasına pek ihtimal vermiyorum.UEFA'dan öte Avrupa Birliği'ne bağlı bir karar aslında Bosman kuralı.
Neyse konuşsunlar dursunlar pek bir şey çıkacağına ihtimal vermiyorum.
Yine Galatasaray ve yine yurtiçi transfer karmaşası![]()
TFF'nin talimatı keşke biraz daha açık olsaymış. Sonuçta dünyada Bosman diye bir kural var. Ha bizimkilerin şu anda yaptığı da yanlış, görüşmek için 10 gün daha beklemeleri gerekiyordu.
Diğer açıdan bakarsak oyuncunun aklını çelmişler, Eskişehir yönetimine gitmek istiyorum demiş. Bize acil sol bek lazım, oyuncu gelmek istiyor, Eskişehir yönetimi sözleşme yenilemeyerek yaptığı hatayı devre arası biraz para kazanarak telafi edebilir. Ben sanmıyorum TFF'ye başvuru yapacaklarını, biraz daha fazla kazanmak için yapılan taktikler bunlar. Bence bu iş olur, tabii ne kadar hayırlı olacak orası ciddi soru işareti. Bizim taraftar sabırsızdır, iki maçta karar veriyorlar tribünde.
İş inada binerse 6 ay oynatmazlar Tarık'ı GS'ye geldiğinde de Ali Turan gibi olur.
Alex Telles'in transferi hem oyuncunun hem de kulübün Twitter hesaplarından doğrulandı.
Hülle yoluyla alın en iyisi![]()
Alex Telles %10000 bitti hayirli olsun klubumuze. bugun lets ottaman otelinde atilmis imzalar
Böyle laflar kuru ekmek gibi abi nerden duyduğunu söylersen güzel olur.
Birde Alex Telles'in twitter hesabı fake kesin.Fenerbahçe ile ilgili saçma sapan twitler var o hesapta.
nedir bu telles ? iyimidir ? fm de değil gerçekte bilen var mıdır ?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
https://twitter.com/asaletinyeter_
Sanıyorum kaynak burası.
Arif'in duyumlar bu ara çıkıyor dün Hikmet Karaman'ı bildi.Zaten Ünal Aysal'da yaptığı konuşmada az çok belli etmişti transferin olacağını.
hem o hemde baris cenk akkaya bilenler bilir duyumcu degil onlar direk klupten bilgi alan kisiler.