Sayfa 456 / 578 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon
13,651 ile 13,680 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Chelsea eskisinden daha tecrübesiz bu açıdan şansımız var bence.Drogba duygusal davranmazsa her türlü yeneriz onları Arena'da.Mancini'nin Terim'e göre artıları bu 2 maçta ortaya çıkacaktır ilk hedefi kendi sahamızda gol yemeden alınacak bir galibiyettir.Bunu başarırsa devamı gelecektir.Bu arada Cech'in belalısı Nihat'ı 2 maçta oynatsak güzel olur.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

PFDK, Drogba ve Eboue'ye 'Mandela' tişörtleri nedeniyle ceza vermedi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Raad olun beyler Chelsea bende

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Burak Yılmaz + Selcuk İnan = Aidan Turner

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray Sportif Sinai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. bünyesinde Florya’da Teknik Direktörlüğün altında oluşturulan Futbol İdari Koordinatörlüğü görevine 18 Aralık 2013 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile Sayın Tomas Ujfalusi atanmıştır. Sayın Ujfalusi ile varılan anlaşma beş aylık olup 1 Ocak 2014 ile 31 Mayıs 2014 arasındaki dönemi kapsamaktadır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=326842

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hayırlı olsun Ujfa reis.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

zemin trabzon macina kadar duzelir

Sportif Direktör ismine takılmamak lazım.Ujfalusi takımda en çok sevilien ve saygı duyulan oyuncuydu zaten o zaman.En azından oyuncu ilişkilerinde takım içi huzurluslukların giderilmesin de çok yararlı olacağını düşünüyorum.Son zamanlarda türk-yabancı futbolcular arasında ki gerilim sıkça dile getirilmeye başlanmıştı.

O çatı buraya gelecek

Galatasaray'ın çatıyı yapmakla yükümlü olduğunu belirten Işın Çelebi, olayların mahkemeye taşınmasını ise yanlış bulduğunu ifade etti.

Galatasaray'ın eski 2. Başkanı Işın Çelebi, Türk Telekom Arena'nın çatısını yaptırmaktan kaçınan ve mahkemelik olan sarı kırmızılı yönetimi ağır bir şekilde eleştirdi.

Milliyet'in haberine göre Çelebi, ilk protokol zamanından bu yana çatının yapılmasının planlandığını ancak yönetimin bunu inkar ederek çok büyük bir yanlış yaptığını ifade etti. Daha sonra 2010 yılında yapılan ek protokolle çatı yapımını kulübün üstlendiğini belirten eski yönetici, bunun karşılığında bir bedel alındığını ve bu paranın iç dekarasyonda harcandığını söyledi.

Cluj ve Juventus maçlarında yaşanan zemin probleminin Galatasaray'ın prestijine büyük zarar verdiğini vurgulayan Çelebi, bu işin devletle restleşmek yerine ek süre istenerek çözülebileceğini dile getirdi.
    Goal.com / Milliyet

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ünal Aysal'ın Demirören gibi bir enkaz bırakarak kaçmasından korkuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türkiye'de üstü kapalı veya açılıp kapanan kaç stadyum var?

Ayrıca bu Işın Çelebi ne zaman statla ilgili konu olsa her yere demeç veriyor, sıktı artık. Kendileri kötü gidişten dolayı gelen eleştirilerden kurtulmak için stadı erken açtılar, çok daha fazla kazanabilecekken düşük bedelle sponsorluklar aldılar ve 10 yıllık paraları anında çar çur ettiler. Erken açabilmek için pek çok ekstra sorumluluğu üstlendiler. Şimdi kalkmış utanmadan konuşuyorlar.

Sedat Doğan bu konuda açıklama yaptı, uzmanların görüşüne göre çatı yapılması mümkün değil dedi. Zaten Toki projeyi değiştirip yapmış, çatı tasarımı farklı. Üstelik bu zemin olayı güneş görmediği için problemken üstünü kapatırsak nasıl daha iyi olacak? Senede max 2-3 kere kar yağmur yağacak diye çatı mı kapatılır? Zemini dışarı çıkarma gibi şansımız da yok başta öyle bir şey sistem yapılmadığı için. Ayrıca ek protokolde çatının yapılacağı taahhüt edilmiş, esas olan prokotolde böyle birşey yok. Önce stadı bize devretsinler ondan sonra hesap sorsunlar. 3 sene oldu stadın devri gerçekleşmedi, dışının hala inşaat gibi görünme sebebi de bu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

'We have Sabri, they don't.' der geçerim usta.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arsenal - Chelsea maçına bakıyorum da, biz bunları Arena'da yeneriz gibi.

Karabükspor-Fenerbahçe maçını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yardımcıları ile beraber izleyen Teknik Direktör Roberto Mancini’nin, karşılaşmanın en iyi isimlerinden biri olan Furkan Özçal’ın, Galatasaray tarafından Karabük’e kiralandığını öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadığı ortaya çıktı.

İtalyan hocanın, lider Fenerbahçe’yi 2-1 deviren Karabük’ün en başarılı isimlerinden biri olarak dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak “Furkan yetenekli görünüyor. Onunla ilgili detaylı araştırma yapın. İlginç özellikleri var. Gol bölgesine çok iyi koşular yapıyor. Biraz şansı olsa goller atacaktı. Oyun zekası da üst düzeyde” ifadelerini kullandığı ancak aldığı yanıt karşısında hayrete düştüğü öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların, “Furkan Özçal zaten Galatasaray’ın futbolcusu. Bu sezon kiralık olarak Karabük’te oynuyor” ifadelerini kullandığı, Mancini’nin ise “Bu bir şaka galiba!” diyerek, yaşadığı şaşkınlığı dile getirdiği ifade edildi. İtalyan teknik adamın, Karabükspor’un sol beki İshak Doğan’ı da çok beğendiği belirtildi.

Bedavaya gelmişti

Roberto Mancini’nin beğendiği Furkan Özçal, geçen sezon Kayserispor’dan bedelsiz olarak Galatasaray’a transfer olmuş ancak ligde 1 dakika bile oynayamamıştı. Sadece Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Balıkesirspor karşılaşmasında 27 dakika şans bulan genç futbolcu, sezon başında Tolunay Kafkas’ın isteğiyle Karabükspor’a kiralandı.
    Kaynak: Eurosport

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Her sene yaptığım gibi yine 2. devrenin fikstürlerine bakayım dedim. FB, K.Paşa, GS, BJK'nin fikstürleri inceledim, açık ara en avantajlı fikstür bizde. Önemli maçların neredeyse hepsi içeride (Mancini ile içeride firesiz gidiyoruz), en kötüsü ise K.Paşa'da. İlk ikinin FB - GS olacağını düşünüyorum, Paşa ilerleyen haftalarda baskıyı kaldıramayacakmış gibi geliyor bana. Beşiktaş'ta da sorun eksik olmuyor, Fernandes, sakatlıklar, ekstra olaylar ve ek olarak transfer politikalarının kısa değil uzun vadede mantıklı olduğunu düşünüyorum, bunları birleştirince ilk ikiye girmeleri zor bana göre.

Fenerbahçe ağır saçmalamazsa belki 8-10 puan farkla değil ama yine de rahat bir şekilde şampiyon olacak gibi gözüküyor. İpler ellerinde sonuçta 4 beraberlik bile alsalar 2'li averaja kalıyor ve yine avantajlılar (penaltıyı atamayan Melo'ya selamlar buradan), 2 mağlubiyet 1 beraberlikte de yine aynı şey geçerli.

Bizim için çok kriter var, yapılacak transferlerin doğruluğu kadar uyumu da önemli olacak, takım 3 kulvarı da kaldırabilecek mi, acaba yine stat kaynaklı sorun yaşar mıyız, Mancini rakibe göre taktik ve anlayış değiştirmeye devam edecek mi (özellikle ligde), Sneijder devamlılığı sağlayabilecek mi gibi sorular var kafamda. Fenerbahçe'yi Arena'da yeneceğimizi ve fikstür avantajımızı kullanacağımızı düşünsek bile çok zor gözüküyor. Rize, Antalya, G.Birliği maçlarındaki beraberliklere çok hayıflanıyorum. Hatta Bursa ve Kasımpaşa maçları da dahil edilebilir, o maçların hepsi bize gelmişti, ama lakayıtlık, beceriksizlik ve bazen de şanssızlık sonucu puan kaybettik.

Ünal Aysal sene sonunda "Fatih Terim'i yolladı şampiyonluk gitti" lafını duymamak ve tabii ŞL'de ilerleyebilme ihtimalini arttırmak için transfer döneminde eline cebine atacak ve çok aktif olacaktır diye düşünüyorum. Sezon sonuna doğru işler kötü giderse kendisinden veya yöneticilerden "hocamız kimi isterse aldık" söylemleri gelecektir, bunun için tabii önce kimi isterse almaları lazım.

FB'nin yenilmesi ve bizim de TS'yi yenmemizle herkes de küçük bir umutlanma söz konusu, umarım bu hafta olduğu Fenerbahçe'nin sürpriz kayıpları devam eder, tabii biz de kazanmaya.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Benim için lig 2.liği ve lig kupası bu sene için kafidir, tabii gereksizler ordusunu da temizlersek şukela olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Her sene yaptığım gibi yine 2. devrenin fikstürlerine bakayım dedim. FB, K.Paşa, GS, BJK'nin fikstürleri inceledim, açık ara en avantajlı fikstür bizde. Önemli maçların neredeyse hepsi içeride (Mancini ile içeride firesiz gidiyoruz), en kötüsü ise K.Paşa'da. İlk ikinin FB - GS olacağını düşünüyorum, Paşa ilerleyen haftalarda baskıyı kaldıramayacakmış gibi geliyor bana. Beşiktaş'ta da sorun eksik olmuyor, Fernandes, sakatlıklar, ekstra olaylar ve ek olarak transfer politikalarının kısa değil uzun vadede mantıklı olduğunu düşünüyorum, bunları birleştirince ilk ikiye girmeleri zor bana göre.

Fenerbahçe ağır saçmalamazsa belki 8-10 puan farkla değil ama yine de rahat bir şekilde şampiyon olacak gibi gözüküyor. İpler ellerinde sonuçta 4 beraberlik bile alsalar 2'li averaja kalıyor ve yine avantajlılar (penaltıyı atamayan Melo'ya selamlar buradan), 2 mağlubiyet 1 beraberlikte de yine aynı şey geçerli.

Bizim için çok kriter var, yapılacak transferlerin doğruluğu kadar uyumu da önemli olacak, takım 3 kulvarı da kaldırabilecek mi, acaba yine stat kaynaklı sorun yaşar mıyız, Mancini rakibe göre taktik ve anlayış değiştirmeye devam edecek mi (özellikle ligde), Sneijder devamlılığı sağlayabilecek mi gibi sorular var kafamda. Fenerbahçe'yi Arena'da yeneceğimizi ve fikstür avantajımızı kullanacağımızı düşünsek bile çok zor gözüküyor. Rize, Antalya, G.Birliği maçlarındaki beraberliklere çok hayıflanıyorum. Hatta Bursa ve Kasımpaşa maçları da dahil edilebilir, o maçların hepsi bize gelmişti, ama lakayıtlık, beceriksizlik ve bazen de şanssızlık sonucu puan kaybettik.

Ünal Aysal sene sonunda "Fatih Terim'i yolladı şampiyonluk gitti" lafını duymamak ve tabii ŞL'de ilerleyebilme ihtimalini arttırmak için transfer döneminde eline cebine atacak ve çok aktif olacaktır diye düşünüyorum. Sezon sonuna doğru işler kötü giderse kendisinden veya yöneticilerden "hocamız kimi isterse aldık" söylemleri gelecektir, bunun için tabii önce kimi isterse almaları lazım.

FB'nin yenilmesi ve bizim de TS'yi yenmemizle herkes de küçük bir umutlanma söz konusu, umarım bu hafta olduğu Fenerbahçe'nin sürpriz kayıpları devam eder, tabii biz de kazanmaya.
    Çok haklısın. O Fikstürleri geçen hafta incelemiştim ben de.
    Fenerbahçe;
    Trabzon, Galatasaray, Beşiktaş, Eskişehir ve Sivas'la deplasmanda oynayacak. Bunlar hep puan kaybı olabilecek maçlar. Belki Gaziantep deplasmanını da sayabiliriz, diğer kalan tüm maçlarını zaten kesin yenerler. Burada karşımıza puan kaybı yapma ihtimali olan 6 maç çıkıyor. Biri zaten Galatasaray'la, biz yensek puan farkı 5e düşer. O kalan 5 maçtan da 1 mağlubiyet 1 beraberlik çıkarsa şampiyonluk gelebilir. Bizimse Sivas ve Trabzon deplasmanlarımız var tabii

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Trabzonspor maçımız da 33. hafta olacak, o da en azından ligin sonuna doğru. İstesek bundan daha iyi bir fikstürümüz olamazdı herhalde, tabii büyük maçlar için konuşuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yani uzun lafın kısası 18de 18 yaparsak 84 puanla şampiyon olacağımız kesin

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uzun süreli hesap yapmaya gerek yok,her maçı kazanalım da Fenerbahçe'nin ne yaptığı önemli değil,varsın şampiyon olamayalım ancak her maçı kazanalım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

75-77 puanı görsek şampiyon oluruz gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dikkatimi çeken bir şey var. 2,5 sezondur ne bir korner organizasyonu, ne serbest vuruş organizasyonu ne taçlarda bir organizasyon görmedim. Hep doğaçlama gelişti bu atışlar. Bu sezon Juve maçları için çalışmış atışların dışında çalışılmış bir atış görmedim takımda. Mancini yapacak sanırım bu işi ama önceliği başka şeylere verdi, Fatih Hoca da yapmadı. Biz ne zaman organize bir duran top kullanıcaz acaba. 2,5 senedir ceza sahası çevresinde sürekli kullandığımız ve toplam 3 kere bize gelen taçlardan hiç bahsetmiyorum bile.
    Screw you guys, I'm goin' home

ön direk çalışıyorlar ama daha yapamadılar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu yil benim icin sampiyonluk o kadar onemli degil olursakda sevinirim orasi ayri , CL de basari bekliyorum ben yari final falan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Organizeyi falan geçtim ben, sürekli ön direğe korner atmayalım, bir de Eboue uzun taç kullanmasın yeterli.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Organizeyi falan geçtim ben, sürekli ön direğe korner atmayalım, bir de Eboue uzun taç kullanmasın yeterli.
    Noktası noktasına katılıyorum. 3 yıldır ceza sahası yakınlarındaki bütün taçları uzun atıyoruz, daha bir kere bu şekilde gol olduğunu hatırlamıyorum. Taç nerede olursa olsun hızlı ve kısa kullanılsın. Kornerler 6 pas çizgisinin ön direğe bakan kısmına değil kaleyi cepheden gören kısmından biraz dışarıya ve yüksek kullanılsın. Bir de frikikleri Selçuk ve Sneijder paylaşsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    daha bir kere bu şekilde gol olduğunu hatırlamıyorum.
    Gol ?? Ben 3 sezondur her maçı izledim net olarak hatırlıyorum bizim adamımıza 3 kez kaldı, 3'ü de bu sezon. Onlarda sadece kontrol edebildiler hemen kaptırıldı. Hep mi rakip vurur topa arkadaş koskoca 3 sezon
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba THY ile anlaşmış, Messi ile birlikte reklamlarda oynayacakmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ön direk kornerleri ve Eboue'nin elinden gelen uzun taçlar cidden çok baydı... Hızlıca taç atsak emin olun sezonda 3-4 kontra golü atardık
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri