Gruptan rahat çıkarsın ama keşke ŞL'den AL'ye gidebilseydik elimiz çok rahatlardı
Gruptan rahat çıkarsın ama keşke ŞL'den AL'ye gidebilseydik elimiz çok rahatlardı
avrupa ligine düşmen kötü olmuş gruptan birinci çıkarsın ligde muthiş gidiyorsun
Başarılar. Sezona harika başlamışsın. Huntelaar hayallere darbe vursa da daha çok ŞL fırsatı geçecek eline.![]()
TariboWest
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar![]()
Öncelikli amacımız AL'de sınırları zorlamak, yani gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Ligde ise Avrupa potasından uzaklaşmamak. Şuana kadar takımımdan memnunum. 2003 ruhu geri gelicek inşallah![]()
LIGA BBVA 4.HAFTA : LEVANTE vs REAL SOCIEDAD
Zor bir deplasmandı. Levante deyip geçmemek lazım. Kadroları gayet kaliteli isimlerden kurulu. Zaten geçen sezon Avrupa Ligi'nde boy göstermişlerdi. 2-0 gibi net bir skorla 3 puana ulaştık.
LIGA BBVA 5.HAFTA : REAL SOCIEDAD vs MALAGA
Kendi evimizde olmamızın da verdiği avantajla, 3 puanı 3 golle cebimize koyduk. Malaga oyunda baskın taraf gibi gözükse de, onları geride karşılayıp hızlı hücumlarla sonuca gittik.
LIGA BBVA 6.HAFTA : BARCELONA vs REAL SOCIEDAD
Maçı özetle Neymar vs defans hattımız olarak anlatabiliriz. Messi olmasa bile, Konoplyanka, Rodrigo gibi transferlerle sezona giren Barça bize az bile attı. Pique de sağolsun; averaj yapmamıza bir nebze olsun yardımcı oldu.
LIGA BBVA 7.HAFTA : REAL SOCIEDAD vs SEVILLA
Barcelona deplasmanında alınan olağan mağlubiyetten sonra evimizde Sevilla'yı mağlup etmemiz adeta ilaç gibi oldu. Geriye düşsek de kazanmasını bildik ve zirve yolunda Barça ile başa baş mücadelemizi sürdürdük.
LIGA BBVA 8.HAFTA : RAYO VALLECANO vs REAL SOCIEDAD
Avrupa Ligi dönüşü yorgun olan As oyuncularımızı dinlendirdiğimiz maçta, yedek oyuncularımızla 3 puanı almasını bildik. Seferovic yedek kalsa bile boş durmadığını bize kanıtladı.
LIGA BBVA 9.HAFTA : VALENCIA vs REAL SOCIEDAD
Maçın hakkı beraberlikti. Fakat Bernat'ın uzaktan attığı şık golle 3 puan Valencia'ya gitti. Aslında Markel ve Anderson oyundışı kalmasaydı galibiyet bizim için işten bile değildi. Markel de bu arada doğrudan kırmızı kart gördüğü için 2 maç ceza aldı ve Anderson 3 hafta aramızda olmayacak.
LIGA BBVA 10.HAFTA : REAL SOCIEDAD vs ALMERIA
Ortasaha oyuncularımızın sakatlığı nedeniyle adeta 6 hücumcu ile çıktığımız mücadelede gol yollarında problem çekmesek de defansif olarak zayıf kaldık ve kalemizde 3 gol gördük. Nihayetinde 3 puan 3 puandır diyerek yolumuza devam ediyoruz.
LIGA BBVA PUAN DURUMU
TAKIM VERİLERİ
OYUNCU VERİLERİ
Genel bir değerlendirme yapacak olursak ;
- Ligde durumumuz gayet iyi. Kendi evimizde kayıpsız devam ediyoruz.
- Barcelona ve Valencia mağlubiyetlerini olağan karşılamak gerek. Bunun haricinde At.Madrid ve Sevilla’yı yendik. Yani bardağın dolu tarafı böyle görünüyor.
- Griezmann ve Carlos Vela, gerçekten muazzam katkı sağlıyorlar. Prieto da onlara abilik ediyor. Forvetlerimiz Agirretxe ve Seferovic de iyi bir grafiğe sahipler.
- Kalecimiz Bravo ve stoperimiz Inigo Martinez, defasımızın sigortaları durumunda. Bunların haricinde Ciani de gerçekten tank gibi bir oyuncu. 8.20 puan ortalamasıyla oynadı.
Süper gidiyoruz hocam![]()
Gayet iyi gidiyoruz.. umarim bu performans devam eder![]()
Teşekkür ederim dostumNazar değmez inş.
Teşekkürler dostumUmarız daha da iyi olacağız
UEFA AVRUPA LİGİ J GRUBU 1.MAÇ : BURSASPOR vs REAL SOCIEDAD
Gruptaki ilk maçımızı açıkçası kazanmayı bekliyorduk fakat Bursa oldukça dirayetli çıktı. Hem onlar hem de biz birçok gol pozisyonundan yararlanamayınca 1'er puana razı olduk.
UEFA AVRUPA LİGİ J GRUBU 2.MAÇ : REAL SOCIEDAD vs SPARTAK MOSCOW
Zorlu geçmesini umduğumuz bu maçta gösterdiğimiz performans gerçekten takdire şayandı. Böylece grupta liderlik yolunda en güçlü rakibimize üstünlük kurduk.
UEFA AVRUPA LİGİ J GRUBU 3.MAÇ : GENK vs REAL SOCIEDAD
Genk’in direncini kırmak için bayağı bir uğraşmamız gerekti ve nihayetinde Griezmann-Agirretxe işbirliği ile bunu başardık. Gruptaki 2.galibiyetimizi alırken, ilk golü de Genk’ten yedik. Onun haricinde olumsuz bir istatistik göze çarpmadı.
J GRUBU PUAN DURUMU
ligte süpersin bursa kaza olmus alırsın o kupayı artık
Gidişat iyi , Real'ler yer değiştirmiş.![]()
Avrupa Liginde önümüz açık![]()
Bursa ile el ele verip gruptan çıkmanı umuyorum![]()
Teşekkürler arkadaşlar![]()
LIGA BBVA 11.HAFTA : VALLADOLID vs REAL SOCIEDAD
Ligdeki iyi formumuzu deplasmanda Valladolid karşısında da sürdürdük.
LIGA BBVA 12.HAFTA : REAL SOCIEDAD vs OSASUNA
12.haftada Osasuna'yı evimizde farklı geçiyoruz...
LIGA BBVA 13.HAFTA : REAL MADRID vs REAL SOCIEDAD
Uzun süre önde götürdüğümüz maçta Ronaldo'yu durdurduk, Bale'yi durduramadık..
LIGA BBVA 14.HAFTA : REAL SOCIEDAD vs CELTA VIGO
Evimizde kaybetmiyoruz.
LIGA BBVA 15.HAFTA : ESPANYOL vs REAL SOCIEDAD
Zor bir deplasmandan da galip ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Anderson son haftaların formda ismi.
Lig ve Avrupa'daki güzel performansımız sonucu başkan tarafından ödüllendirilen ilk isim biz olduk.. İlk olarak 3 yıllık sözleşme önerdiler ve 775 bin avro yıllık ücret sundular. Fakat ben 2 yıllık bir sözleşme ve yıllık 675 bin avro istedim, bunu da tabi ki kabul ettiler ve 2 yıl daha takımın başındayız..
Sonraki mesajda ;
- Devre arası faaliyetlerimiz
- Avrupa Ligi grup maçları ve 2.tur eşleşmeleri
Ligde lideriz galiba![]()
Hocam ligde ve avrupada gidişat şahane![]()
Avrupa tahmin edildiği gibi lig ondan daha iyi
Kişisel meselelerimden ötürü verdiğim 3 günlük kısa bir aradan sonra tekrardan kariyere dönüş yapıyorum![]()
15 hafta sonunda Liga BBVA'da oluşan puan durumu ;
İSPANYA KUPASI 4.TUR 1 VE 2.MAÇLAR : REAL SOCIEDAD vs AMOREBIETA
İlk maçtaki 8-2lik galibiyetimiz elimizi oldukça rahatlatmıştı. Kendi evimizde de rahat bir oyunla rakibimizi kupanın dışına ittik. Gelecek turdaki rakibimiz : SEVILLA CF
GRUP MAÇLARI
PUAN TABLOSU
Beraberlikle başladığımız grupta, ard arda 5 galibiyet alarak grubu zirvede tamamladık. 2.turdaki rakibimiz İtalyan ekibi LAZIO .
Gayet iyi gidiyoruz, Lazio'yu geceriz![]()
Lazioyu geçeriz böyle devam
lazıoyu geceriz karsıdan geleni daha kolay geçeriz
Gidişat mükemmel. Ligdeki gibi ALde devam edersek kupa yakın olur.
başarılar dilerim. haris seferovic'i daha sık kullanıp istikrar sağlayabilirsen güzel katkı vereceğini düşünüyorum naçizane önerim.
sistemini bilmiyorum fakat, vela yardımcı haris pivot güzel performans verirler.![]()
Teşekkür ederim öncelikle. Aslında sezon başında ilk tercihim Seferovic olmuştu. Fakat Agirretxe'nin performansını görünce formayı ona verdim. Seferovic de böylece çok iyi bir yedek oldu. Kupa ve formalite sayılabilecek maçlarda ilk 11'de şans buluyor. Yedekten gelip iyi de katkı veriyor. Tavsiyen için teşekkürler![]()
DEVRE ARASI
HECTOR CANTEROS, REAL SOCIEDAD’da,
Oyuncu takıma bedelsiz olarak katıldı. Başarılı oyun kurucusu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.
NICOLAS TAGLIAFICO, REAL SOCIEDAD’da,
400bin avro karşılığında takıma katıldı. 4 yıllık sözleşme imzalandı.
Sezon başında AS Roma’dan kiralık olarak kadromuzda bulunan Jose Angel ile yollarımızı ayırdık.
GRIEZMANN EN İYİ FRANSIZ OYUNCU ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU ;
Genç yıldız, bu sezon oynadığı 23 resmi maçta ; 10 gol atıp 18 de asist yaptı. Ribery, Benzema, Giroud gibi isimleri geride bıraktı.
transferlerin guzel jose angel kötü mü profili neden onu geri gonderdın
Merhaba arkadaşlar ;
Yaklaşan finaller nedeniyle oyundan baya bir uzak kaldım. Haliyle de güncelleyemedim kariyeri. Ligin ilk yarısında kalan 3 maçı da paylaşıp kariyeri noktalayacağım. Gönül isterdi ki devam edip, başarılar imza atmak. Fakat dersler buna engel oldu. Belki de ben zamanlamayı yanlış yaptımTakip eden, yorum atan herkese çok teşekkür ederim. Finallerden sonra bomba gibi bir kariyerle dönüş yapacağız inşallah
LIGA BBVA 16.HAFTA: REAL SOCIEDAD vs REAL BETIS
Kendi evimizde fazla kasmadan 3 puanı almasını bildik.
LIGA BBVA 17.HAFTA: GRANADA vs REAL SOCIEDAD
Ligin sürpriz takımı Granada'dan 3 puan almak kolay değil.
LIGA BBVA 18.HAFTA: REAL SOCIEDAD vs ATHLETIC BILBAO
--- BASK DERBİSİ ---
İLK ONBİRLER
MAÇTAN ENSTANTENELER
MAÇ SONUCU
Maçta herşey planladığımız şekilde gelişti. Hücum ve savunma dengesini kurmadaki üstün gayretimiz sonucunda ezeli ve ebedi rakibimizi kendi sahamızda rahat geçtik.
LIGA BBVA 19.HAFTA: VILLARREAL vs REAL SOCIEDAD
Ligin son haftası yine zor bir deplasmana gittik. Öne geçsek de Farinos'un penaltısıyla puanlar paylaşıldı.
16.haftaya kadar ligi lider götürsek de, Granada ve Villarreal deplasmanlarında bıraktığımız 4 puan bizi 2.liğe geriletti.
VE SON OLARAK DA MENAJER OLARAK İSTASTİKLERİM VE PROFİLİM
HEPİNİZE BOL FM'Lİ GÜNLER ARKADAŞLAR, GÖRÜŞMEK ÜZEREE !!![]()
Agirrexte'nin böyle form tutmasına şaşırdım hakikaten. Ligte çok iyi bir noktadayız çok iyi puanlar toplamışız. Gidişat nasıl olacak bilmiyorum ama şuana kadar üst düzey performansa sahibiz.