Originally Posted by
Homer J.S
Fenerbahçe normal sezonda maç kaybetmez, Euroleague'de final oynar özgüveninden daha gerçekçi heralde.
Nasıl okuduğunuzu anlayamıyorum. Barcelona ve CSKA Moskova'dan daha iyi takım değiliz yazdım. İşinize geldiginde okumuyorsunuz. Valla helal olsun. Fanatiklik zirvesi.
Finalden bahseden de yoktu, Final-Four'u Final diye söylemek de ayrı hırs herhalde.

Originally Posted by
anil luque
Fenerbahçe'ye normal sezonda 30 ' da 30 yaptıran bir özgüven mesela
Kaan'ın söylediklerine katılıyorum. Sakatların dönmesiyle özellikle iç sahada çok tehlikeli takım olur Galatasaray.
Euroleague'i Türkiye Ligi zanneden zihniyet nasıl bir zihnyet olabilir? İnanılmaz.

Originally Posted by
Fearless Coward
Kuban'ı bende izledim evet hafife alınacak değiller ancak bizim kalitemiz de ortada sakatlar dönsün hepsine kafa tutarız Fenerbahçe ile arada dağlar kadar fark var mı sanıyorsunuz bu takım daha 2 sene önce hiç yenilmemiş CSKA'yı devirdi sahasında.Taraftarla bütünleşsin yeterki her şeyi yapacak güçte bu takım.Dediğim gibi bizim iç saha değil dış saha performansımız belirler gruptaki sıramızı.İnşAllah ilk 4'e gireriz.
Fenerbahçe de kazandı CSKA Moskova'ya karşı bu sezon. O kadar basit değil. Her şeyi yapabiliriz diye bir mantık olamaz. Normal sezonda kazanan bir çok takım var ama iş o noktaya geldiğinde takımlar daha fazla sertleşiyor. Euroleague o kadar basit değil. 4. olmak başka, lider bitirmek başka. Galatasaray, Real Madrid/Maccabi/CSKA Moskova seviyesinde değil. Teknik analiz istiyorsanız uzun uzun anlatabilirim. Zaten bir döküman yazmıştım bu sezon ama yayımlanamadı bu ay.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı