Beşiktaş kulübünden Aybaba'ya cevap;
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...bayi-yalanladi
Beşiktaş kulübünden Aybaba'ya cevap;
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...bayi-yalanladi
FM Gazetesi
Uğraşmaya bile değmez Samet Aybaba için.
Bizim de 11, kupadan da bu akşam elenicez
Hayırlısı be gülüm![]()
Beşiktaşlı futbolcu Ramon Motta'ya, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza verildi.
Ramon Motta'nın cezası açıklandı
Beşiktaşlı futbolcu Ramon Motta'ya, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza verildi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kasımpaşa maçında sahaya giren taraftarı tekmelediği için kırmızı kart gören Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Ramon Motta'nın cezasını açıkladı. Yapılan açıklamada, " Beşiktaş A.Ş. sporcusu Ramon de Moraes Motta'nın, 15.12.2013 tarihinde oynanan Kasımpaşa - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftara yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men ve 6.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.
* * *
Sahaya girip , oyuncumuza saldıran adam (lafın gelişi) dışarılarda elini kolunu sallayarak dolaşsın , istediği zaman istediği maça girebilsin ve yine birilerine saldırıp serbest bırakılsın ; kısır döngü..
Sporda şiddeti önleme yasasıymış , hani nerde ?
Bu tür adamlar yüzünden yönetimimiz artık maçlara bilet satışı yapmıyor ve kombinesiz taraftarlar olarak maçlara gidemiyoruz , olan klübümüze ve gerçek sporseverlere oluyor , buna artık bir dur denmeli !
PFDK Fernandes'e ceza vermeyi unutmuş , bunu da eklemeleri lazımdı.Alıştık artık bedavadan ceza yemeye..
PFDK , saldırıya uğradığı için Manuel Fernandes'e 3 maç ceza verdi
Yani? Maçın iptali falan olayı yok mu? Sonra mı verilecek o karar?
FM Gazetesi
Beşiktaş'ı batıran adamın başında olduğu federasyon nasıl böyle yanlış kararlar verebilir hayret doğrusu!!?Ülke öyle bir duruma geldi ki her kurumundan pislik akıyor.
aaa 3 maç az olmuş yahu. almeida'nın durumu ne? O'na da 2 3 versinler bir şeyler.
he bu arada kasımpaşaya da yazıyla iki rakamla 2 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
Az vermişler Motta'ya, şöyle bir 5-6 maç iyi giderdi. Almeida'ya da 3 maç verip, seyircisiz oynama cezasını da bize verselerdi, tam yerinde kararlar olurdu.
Şimdi biz cezanın iptali için başvuru yaparız , Tahkim'de cezayı 2 maça indirir.Hep aynı senaryolar..
Saçma sapan verilen cezaya 1 maç indirim yaparlar her zaman , adamlarsa adil davransınlar , kaldırsınlar cezayı , hatta maçın tekrarına karar vermeleri lazım..
Hakem de kendi hatasını örtpas etmek içini raporunu değiştiriyor fakat ne zaman düdük çaldığı çok net belli, resmen kural hatası fakat maçın tekrar kararını vermeyecekler..
Birde şu sahaya giren holiganı görmekten miğdem bulandı artık , madem ceza almayacak spor yasasından ; o zaman haber maber yapılmasın hakkında , halen daha Beşiktaş'ımızın üzerinden rant sağlamaya ismini duyurmaya çalışıyor.Ceza almıyorsa unutulsun gitsin , kaybolsun ortalıktan !
Ali Ece sinirlenmiş yayında.
http://www.youtube.com/watch?v=S2xmlrcZnYc
Ali Ece de olmasa zaten koskoca Beşiktaş'ın hakkını savunan yok.
Hobba feci kızmış
FM Gazetesi
Şu olanlar rezillikten başka birşey değil ya gerçekten yazıklar olsun.
Ali Ece kadar olamayan bir başkanımız olursa bu kararlara şaşırmamak lazım. Bu cezalar da gösteriyor ki, tekrar falan yok. Yazıklar olsun! Bundan sonra da, Beşiktaş taraftarı ne tepki gösterirse haklıdır diyeceğim.
bir şey soracağım ; Almeida elazığ maçında oynayacak mı ? onla ilgili ceza açıklandı mı göremedim ben hiç bir yerde?
Çift sarıdan kırmızının cezası 1 maç değil mi?
O'nun da taraftara fiili müdahalesi olmuştu ondan sordum ama hakem itirazdan attığını söylemişti gerçi. Neye itiraz ettiyse adam orada.
Hakemin değerlendirme yetisini sorgularsak zaten bitmişiz, adam her açıdan rezildi o akşam. Yanlış da olsa verdiği kararlara bakarsak Almeida'yı çift sarıdan attı, raporunu da ona göre yazmıştır. Ekstra bir ceza gelmemesinin sebebi budur diye düşünüyorum.
Bu tabloyu biri açıklamalı..
![]()
Ali Ece tepkisinde çok haklı.Hakem o maçta bizi resmen katletti verdiği kararlarla ve bir güzel de kılıfına uydurdu.Eski başkanımız (gerçi ne kadar Beşiktaş'lı olduğu tartışılır) şu an federasyon başkanı ve bizim hala hakkımız açık açık yeniliyor.Biz daha bu saatten sonra ne desek boş.
Bir de sınavlarım ve ödevlerim olduğu için maçtan sonra forumda yazılanları takip edememiştim.Şimdi okudum bütün yazılanları.Beşiktaşlılar abartıyor falan diyenler olmuş.El insaf diyorum.Hakemin bir tek Donk'un pozisyonunda verdiği karar yokki tartışmalı olan,ondan çok öncesinde Kasımpaşa'lı oyuncu kafasıyla topu Almeida'nın önüne topu gönderdi,yardımcı hakem ofsayt vermeye teşebbüs etti ama hakem hiç alakası olmamasına rağmen faul çaldı pozisyona.İlk golde 5-6 metre ileriden taç atışı kullanmasına müsade etti Kasımpaşa'nın ki hemen kullanıp avantaj elde etmek için bunu yaptılar ve ettiler de,sonra da buna itiraz eden Almeida'ya sarı kart gösterdi.Diğer golde de 15 metre ilerden taç kullanmalarına izin vermiş.Almeida'yı ikinci sarıdan atması falan,o gün fena saçmaladı hakem ama bugün geldiğimiz noktada resmen olanların üzeri kapatıldı.
Yazıklar olsun! Başka ne denilebilirki?
So what?
Saike
Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçında taraftarlarla girdiği diyalog nedeniyle Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'e 220 bin euro para cezasını verdi.
Kaynak: NTV Spor