Sayfa 54 / 94 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Oyuncuları dinlendirmek istediğimde "Runtime Error" hatası alıyorum. Aynı sorunla karşılaşan var mı aramızda?
    Eksik dosya vardır, Steamden dosyaları doğrulamayı dene.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yeni moda taç çizgisi civarından yediğim goller. Rakip oyuncu orta mı yapıyor aşırtma şut mu çekiyor bilmiyorum ama 3 tane böyle doğrudan kaleye giden toptan gol yedim. Öyle koca sezon boyunca da değil, toplasan 10-15 maçta (2 farklı kariyer). Sezonu bitirsem en az 10 gol olacaktı herhalde. E şimdi biz taktiksel olarak buna ne gibi bir önlem alabiliriz? Kalecim Victor Valdes'ti ilk kariyerde, şimdi Artur Boruc. İkisi de aynı golü yediler.

Başarıyla giden Cardiff kariyerimde güncellemeden sonra öyle bir düşüşe geçti ki takım en sonunda kovuldum, güzelim kariyer hiç oldu. Şimdi yeni bir kariyer açtım bakalım ne olacak.

Daha önceki versiyonlarda sakatlık sorunu yaşamamıştım ama bu sefer bu konuda çok iyi yapılanmama yani iyi doktorlar tercih edip antrenman ağırlığı ve tipine dikkat etmeme rağmen çok ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Yeni kariyerimdeki ilk 3 hazırlık maçımda da sakat verdim. Üstelik hep en az 3-4 haftalık sakatlıklar.

Bide baldemir'in dediği gibi oyuncular taktik komutları iplemiyor sanki. Çok yavaş tempo da desem çok hızlı tempo da desem aynı tempoda oynuyor takım.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

3. Default

Beyler ne yapınca beni yani menajerleri milli takıma gel antrenör ol diye çağırıyorlardı ?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Berkerguney View Post
    Beyler ne yapınca beni yani menajerleri milli takıma gel antrenör ol diye çağırıyorlardı ?
    Antrenör olarak çalışılmıyor bildiğim kadarıyla.

5. Default

Yanlış yazmışım özür dilerim menajer olarak diyecektim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Eksik dosya vardır, Steamden dosyaları doğrulamayı dene.
    Deneyeyim ama Steam ve Sigames forumlarında da bu sorundan şikayetçi olanlar var ve daha bi' cevap da verilmemiş yöneticiler tarafından.

Ek: Dosyaları doğrulamak işe yaramadı, hata veriyor hâlâ.
    Last edited by Crazycat : 22.Aralık.2013 at 17:47

Bu sakatlık olayı son güncellemeyle gerçekten başa bela haline geldi, bir oyuncu sakatlanır yerine diğerini alırsın, o da sakatlanır mı yahu? Böyle bi aptallık olmaz olamaz olmamalı.. Transfer yaparken her pozisyona 4 alternatif mi belirleyecegiz bu nedir ya ? Hakkaten can sıkıcı bir durum..

Beni brondby'den kovduran 14.2.0 yamasında kimin emeği geçtiyse allah belasını versin.
    155 TANE geri bildirim yaptım forum olsun , twitter olsun. Böyle berbat bişey olamaz ya.

benim sorum fmrte ile ilgili PA ile PR arasındaki fark nedir

17 mb lik bir şey indi bende güncelleme mi geldi yine??

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    17 mb lik bir şey indi bende güncelleme mi geldi yine??
    In game editorunuz var mi?

Bende zaman zaman editor kayboluyor, Steam'den dosya dogrulama yapiyorum, bu 17mb'lik kismi yeniden indiriyor.

O olabilir.

Oyuncu özelliklerinde değişme var mı?

13. Default

Yok arkadaş ne yapsan 5 para etmiyor oyun. Sen her maç rakibi eziyorsun ama senin suyunu çıkaran rakip oluyor. Senin zilyon tane kaçırdığın golün dönüşü kornerden ordan burdan karambolden kendi kalene gol olarak dönüyor. Bir dahaki güncellemeye kadar oynanmaz bu oyun malesef. Akıl sağlığı açısından.

Quote Originally Posted by amorti View Post
    In game editorunuz var mi?

Bende zaman zaman editor kayboluyor, Steam'den dosya dogrulama yapiyorum, bu 17mb'lik kismi yeniden indiriyor.

O olabilir.

Yanlış alarm oyun dosyaları eksik mi diye kontrol etmiştim galiba eksik bulmuş onu yüklemiş çünkü hala 14.2 olarak gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu kornerden gol yeme olayının önüne geçebilen var mı ? Bıktım her maç kornerden gol yemekten.

Nesil
    2006

Oyunda üç dört maç yaptım tek gördüğüm hata korner çizgisinden kullanılan taç üst direkte patladı onun dışında maç motoru çok iyi oldu diyebilirim. Kaleciler artık gerçek performanslarını gösterebiliyorlar. Her geleni içeri almıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Yeni güncellemeyle beraber 2 maçta bir muhakkak kendi kalesine gol atar oldu oyuncularım, bunu yaşayan başkaları var mı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

yeni güncelleme kötü oldu sanki eskisine dönüş yapsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Oyunda üç dört maç yaptım tek gördüğüm hata korner çizgisinden kullanılan taç üst direkte patladı onun dışında maç motoru çok iyi oldu diyebilirim. Kaleciler artık gerçek performanslarını gösterebiliyorlar. Her geleni içeri almıyorlar.
    Biraz daha fazla maç yaptıkça aksini çok rahat göreceksin. Bireysel olarak kendi elinden kaçırdığı, rakibin önüne bıraktığı toplardan, kendisine çarparak veya topla beraber kaleye girdiği gollere rastlayacaksın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Şu kornerden gol yeme olayının önüne geçebilen var mı ? Bıktım her maç kornerden gol yemekten.
    Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Yok arkadaş ne yapsan 5 para etmiyor oyun. Sen her maç rakibi eziyorsun ama senin suyunu çıkaran rakip oluyor. Senin zilyon tane kaçırdığın golün dönüşü kornerden ordan burdan karambolden kendi kalene gol olarak dönüyor. Bir dahaki güncellemeye kadar oynanmaz bu oyun malesef. Akıl sağlığı açısından.
    14.1.4 'de böyle bir sorun yoktu. Şimdi korner golü yemeden maçım geçmiyor. 1-0 kaybettiğim bütün maçlar korner golü. Üstüne üstlük kendi kalelerine vuruyor bizimkiler. O derece şaşırmış oyun.

Quote Originally Posted by nessus View Post
    14.1.4 'de böyle bir sorun yoktu. Şimdi korner golü yemeden maçım geçmiyor. 1-0 kaybettiğim bütün maçlar korner golü. Üstüne üstlük kendi kalelerine vuruyor bizimkiler. O derece şaşırmış oyun.
    kornerden gol yemiyorum sadece göbekte oynayan oyunculara adam tut diyin diğerlerin ceza sahası çizgisine dizin
    oosl oyuncuyu da dışarı tarafa dizebilirsiniz ya da defansif ortasahanız kafacı ise orada daha iyi iş yapacaktır.
    http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vtpyl.png

sakatlıklar içinse külübünüze fizyoterapisi 20 olan doktorlar arayın büyük ölçüde azaltıyor

bana da kornerden etkili bir taktik lazım 18 korner kullanıp gol atamıyorum
    Last edited by _GAMBIT_ : 23.Aralık.2013 at 18:47

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Kornerden takım arkadaşına orta/pas yapıp atsalar iyi , kornerden direk goller yiyor oluşum enterasan, şimdiye kadar 2, 3 defa karşılaştım 1,5 sezonda

Arkadaş bu nedir ya. Her maç en az bir değişiklik hakkımı sakatlığa kullanıyorum. Hayır forvet sakatlanıyor, e yerine girende sakatlanıyor.

Quote Originally Posted by _GAMBIT_ View Post
    sakatlıklar içinse külübünüze fizyoterapisi 20 olan doktorlar arayın büyük ölçüde azaltıyor
    Bu arada hocam fizyoterapist ile alakası yok, güncellemeden önce oyunun başından beri sakatlık yaşamıyordum doğru düzgün, şimdi her maç teker teker gidiyor oyuncular. Yakında ikinci takım ile çıkıcam maçlara.

Her maç ortalama 2 sakat veriyoruz. Devre arasına girdim takımda 9 sakat var yahu olur mu böle bir şey

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kaleciler iyice kötülestirilmis.. her mac gol yermi bir takim arkadas.. yenilen gollerin hepside kaleci hatasi

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Galatasaray ile yeni bir oyuna başladım bu yama geldiğinde. Avrupa birliği eklentisini kullanıyorum, bu nedenle de yabancı problemim yok, 4 tane fizyoterapist aldım motivasyon ve fizyoterapi 17+ olan. 2 kondüsyon antrenörümün ikisi de 5 yıldız. Antrenörlerin her biri en az 4 yıldız ve üzeri. İlk hazırlık maçı, tüm oyuncular 95+ kondüsyona sahip. Maç sonu 5 sakat, en kısası 10 gün kiralık gelen Gaitan, en uzunu 6 ay Didier Drogba. Sakatlık olayında bir saçmalama söz konusu gerçekten.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

14.2 yazıyor bi sorun yok dimi bende de öyle yazıyor 14.2.0 yok 14.2 yazıyor hata yok heralde ?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Tabikide yok. Ufak değişiklikler gelirse 14.2.x sayısı değişir. Büyük bir update geleceği takdirde bu sürüm tekrar 14.3.0 ya da 14.3 olarak nitelendirilecektir. Bir sıkıntı yok yani
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

29. Default

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    14.2 yazıyor bi sorun yok dimi bende de öyle yazıyor 14.2.0 yok 14.2 yazıyor hata yok heralde ?
    Steam i açtığımda 5 dk lık bir güncelleme yaptı Football Manager 2014 için, güncellemenin ardından bende de 14.2.0 olan versiyon 14.2 oldu. Bu nedir? 14.2.1 olaydı anlardım.

30. Default

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Tabikide yok. Ufak değişiklikler gelirse 14.2.x sayısı değişir. Büyük bir update geleceği takdirde bu sürüm tekrar 14.3.0 ya da 14.3 olarak nitelendirilecektir. Bir sıkıntı yok yani
    İyi de şimdi bu bit güncelleme değil mi yani?

Sayfa 54 / 94 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon

Mesaj Yetkileri