Avrupa'ya Merhaba Dedik.
Uefa Avrupa Ligin'de 3.Ön Eleme Turunda Rakibimiz Paok oldu.Beklediğimiz transferleri yapamayınca kadromuz geçen seneki kadroya göre daha kuvvetli oldu fakat bu kuvvet sadece rotasyon için takıma kattığımız isimlerin varlığından dolayı oldu.İlk 11 geçen seneki 11 olarak bu sene de devam edecek gibi eğer son günlere doğru anlaşma veya anlaşmalara yapamazsak.Yeterli bir kadromuz var mı ? Tartışılır.Ama Lig için bu kadro ile de yeterli olacağımızı düşünüyorum.
Maçlara başlamadan önce bir hata yaptık.Hazırlık maçları hiç oynamadık.Sebebine gelince ise ilk turda kolay rakipler geleceğini düşünüyorduk fakat yanıldık.Hazırlık maçı yapmama sebebim de gelecek kolay rakiple oynayarak maç kondisyonu eksiğimizi düzeltebileceğimizi umuyordum ama öyle olmayınca biraz da olsa sıkıntı yaşadık.
Uefa Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu Maçlarımız
Elemeli sistemde rakibimizle ilk önce deplasmanda karşılaştık ve deplasmanda dahi olsa evimizde oynayacağımız son maç öncesi iyi bir skor elde ettik.2-2 Berabere kaldık.Kondisyon açısından oldukça kötüydük ve bu sahaya da mücadele manasında olumsuz olarak yansıdı.Bahaneler ardında sığınmak yok tabiyki.İkinci maçta ise evimizde oynamanın verdiği rahatlıkla taraftar desteğinide arkamıza alarak güzel bir galibiyet alarak turu geçen taraf olduk.Musa'nın 2.maçta attığı gol bu sezon en iyi goller arasına girebilir şuan için.Avrupa maceramıza da böylelikle güzel bir başlangıç yapmış olduk.
Paok : 2 Samsunspor : 2
Samsunspor : 2 Paok : 1
Grup müsabakalarına kalabilmek adına son rakibimiz belli oldu.
Bu kura da şanslı olduğumuzu düşünüyorum.Fiorentina gibi bir devin de karşımıza çıkma olasılığı vardı.Neyse ki ilk defa katıldığımız Uefa Avrupa Ligin'de şanssız bir kura çekmemiş olduk.Hapoel Tel Aviv ile eşleştik.İlk maça deplasmana gideceğiz.Oradan alacağımız iyi bir sonuç ile turu geçip grup aşamasına kalabileceğimizi düşünüyorum.