Harika paslarla gelip golü bulduk kaleci Waterman'ın hatasıyla.Waterman'ı şike yaptı diye almazlar umarım...
KDÇ Karabükspor kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe kazanır
Harika paslarla gelip golü bulduk kaleci Waterman'ın hatasıyla.Waterman'ı şike yaptı diye almazlar umarım...
Karabük kaçırdıklarını arayacak. Fener bir geldi attı golü. 3-1 falan Fenerbahce kazanır.
4-1 olsun ikinci yarı daha çok gol olsun![]()
Hakem avantaja bırakmalıydı..
Alper-Webo değişikliği bu sefer fener'in başına bela olacak bence.
81'de atar Fener kazanır diyorum bakalım nolcak.
Edit : Karabük attı 2-1
Karabük 2-1 öne geçtiPuan kaybı geliyor gibi.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Penaltı pozisyonu dısarıda degil mi ?
Penaltı karabük
Penaltı kararı yanlış diyorlar var mı gören ?
Bizim basket maçında takım öne geçince Fenerbahçe'nin maçına bakayım dedim, açar açmaz penaltı oldu. İçerideyse net penaltı, tam göremedim ben ama içeride mi dışarıda mı olduğunu.
Ersun Yanal böyle bir deplasmanda Alper-Webo değişikliği yapmamalıydı büyük kumar oynamış.
Maçın başından beri böyle mi oynuyor Karabük, şu anda maç resmen tek kale.
Aynen haklısın çok erken yapmış tamam risk alırsın anlarızda erken risk olmuş bu zaten skor 1-1 gidiyor 75-80 gibi yapabilirdi.
Sabaha kadar oynansın kazanamayız hatta 3. golü yeriz. Bu gün çok kötüyüz. Bununla birlikte zeminde felaket.
Yine o tezahüratı yapıyorlar. Maç gitti beyler![]()
beyler macı kaybettik diyebiliriz![]()
2 gol daha olsun ya
3-2 Mi geliyoooooor ?Yapmayın şu tezahüratı.
![]()
Net golumuz verilmedi ofsayt diye Webo'nun pozisyonunda avantaj verilmedi penaltı icin suan birşey demek istemiyorum dısarda gibiydi ama net göremedik o da yanlıs kararsa müthiş bir şekilde biçmiş olacaklar bizi.
karabuk ne top oynadi yalniz..
kaç haftadır rakip takım bzim orta sahayı elini kolunu sallayarak geçiyor. bugünde 3 kişi olan orta sahamızı 2 kişiye indiren ersun yanala helal olsun. kaç haftadır fatih terim taktiğiyle galip geldik ama bu sefer yemedi.hoca oyunu okuyamıyor malesef.önümüzdeki senede ersun hocaya katlanılır ama iş avrupaya gelince gönderilmesi lazım
Her izlediğim maçta Fener yeniyordu. Bu sefer izlemedim ve yenildiler. Tebrikler Karabük'e.. Özet'i bekleyelim.. Tolunay Hoca iyi götürüyor Karabük'ü..
Helal olsun valla.
Maçtan önce böyle bir skor hiç beklemiyordum ama puan kaybı geldi Fenerbahçe için.
Demekki izin sürecinin artması ters tepti![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Alper Webo değişikliği kilit noktaydı. Tahmin ettiğim çıktı.
Haftaya da Kayseri puanı kaparsa demekki Ersun Yanal'ın ilk yarı büyüsüymüş deriz artık.Fenerbahçe mağlubiyeti özlemiştir 15 hafta oldu şimdi yine bir 15 maç seri yaparlar bu maçtan sonra tam olur.
![]()
70. dakikadan sonrası için konuşuyorum, Volkan farkı önledi ve enteresan bir şekilde Fenerbahçe bu sezonki reaksiyonu gösteremedi golden sonra maçı bıraktılar sanki.