En sevdiğimve asist manyağı olan oyuncumun ayağı kırıldı!!!!
Mecburen yerine oyuncu almam lazımdı para kalmayınca kiralık olarak bu oyuncuyu aldım
Victor Lugo yu devre arasına kadar kontenjan sorunu yüzünden kadro dışı bırakmak zorunda kaldım
En sevdiğimve asist manyağı olan oyuncumun ayağı kırıldı!!!!
Mecburen yerine oyuncu almam lazımdı para kalmayınca kiralık olarak bu oyuncuyu aldım
Victor Lugo yu devre arasına kadar kontenjan sorunu yüzünden kadro dışı bırakmak zorunda kaldım
Kura sonucu herkes yıkıldı!!!
Hedefimiz grubu 4. bitirmek
sportingi geçebilceğini düşünüyorum transferlerin iyi
Sporting maçı öncesi hiç de iyi olmadı
Dadaşlar da bayram havası. Avrupa da tarihimizde ilk kez oynadık ve galibiyet aldık!!
Bu arada ligin sakatlık tablosunun bir kısmına bakalım!! Ortalık kırık çıkıkla dolmuş taşmış!!
Bu maçı oynadıktan sonra birşeyi farkettim şampiyonlar ligi fikstürümde bir sıkışıklık var bundan sonraki maç İnter ile. İlk kez karşılaşıyorum bu durumla. Rotasyon da yapmadım yorgun bir şekilde çıkacağız karşılaşmaya
maçların guzel besiktaş kaza olmus
İstatistiklerden de anlaşılacağı gibi ortada bir maçtı ve kötü oynamadık ancak 2 tane çok basit gol yedik ve mağlup olduk
Inter maçının hıncını bunlardan çıkardık
Puan Durumu
Chelsea maçı öncesi güzel bir prova oldu ancak yeterli derecede iyi oyun ortaya koyamıyoruz!!
Son sıraya demir attık. Alacağımız her puanı öpüp başımız üstüne koyacağız
Hemen pes edilirmi yakışmaz dadaşa halen çıkabiliriz gruptan (:
Ligde kan kaybediyoruz
Cimbom un 6 puan gerisinde kaldık
Bir sonraki maçımız Chelsea ile !!
Spoiler: Maçın Golleri
Last edited by xthexserhat : 23.Aralık.2013 at 04:45
Maçlar genel bakımdan iyiŞL ise çekebileceğimiz en zor kurayı çekmiş olsakta şansımız var
Chelsea maçı zaten mükemmel olmuş 3-0 gibi net bir skor ile evlerine geri yollamışsın
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Manyak gibi 2-1 öndeyken orta saha çıkarıp forvet aldım son dakikalarda gölü de yedim daha da pozisyon bulamadık !!!
Zirveden iyice uzaklaştık
Kapanamayacak bir fark değil gerçi
Ligde o kadar kötü değilsin5 puan nedir ki 2 galibiyet ile biter
![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Jose Mourinho
2. yarıya golle başladık ancak kötü oyuna devam edince ve değişiklikler de işe yaramayınca 1 puanla yetindik
Sırada Şampiyonlar Ligi ndeki en kritik maçlarımızdan birine çıkacağız. Deplasmanda Sporting Lizbon la oynayacağız. Beraberlik kafi galibiyet mükemmel olur![]()
Daha çok geliştirmemiz lazım
Spoiler: Maçın Golleri
İlk yarı berbat ötesi bir futbol ve belki de 1 den fazla gol yemeyi hakeden bir takım vardı sahada. 2. Yarıya Segura nın yerine Fabro yu alarak başladık ve Buck ın kornerde ortasına kafayı vuran Emre Can ın attığı golle 1-1 i yakaladık. Geride kalan sürede karşılıklı pozisyonlar vardı ancak iki takım da değerlendiremeyince 1-1 sona erdi
Son maç içerde Inter ile!!