Sayfa 11 / 29 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 870 sonuç

Konu: TBL Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Belli olmaz bence.
    Ki azaliyor fark.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Son çeyrekte Bonsu'yu hatırladık. Boyalı alanı domine ediyor Bonsu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fenerbahce ülker kazanır

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fark 6'ya kadar indi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bogdanovic 2 tane 3 attı ve fark 6 ya kadar düşü.

Bu arada iki takıma da yakışmayacak kadar rezil bir maç oluyor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fark azaldı ama ben hala maçı cevirecek bir hava göremiyorum sadece Bogdanovic üst üste 2 tane kendi yetenegiyle üçlük attı o kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

10a kadar cikti neyse ki

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tekrar 10'a çıktı fark buradan vermeyiz heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız Avrupa basketbolunu neden sevmediğimi bir kez daha anladım. İçeri doğru düzgün penetre eden yok. Basketbolun bana göre oynanması en kolay olan oyunu pick&roll adına neredeyse hiçbir şey yok. Oyun kurucular oyun kurmaktan başka herşeyi yapıyor. Fadeaway atış bile yok doğru düzgün. Dümdüz, odun gibi şut var sadece.

Maça dönersek, son 2 dakikaya kadar beklediğimden çok daha rahat bir maç oldu. Son 2 dakikada olağanüstü bir durum olmazsa çok rahat bir galibiyet olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tebrikler Aslan parçalarına.Arroyo & Ender A.Ş. maçı getirdiler koçlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçın sonucunu 3. çeyrek belirledi, o çeyreğin ve haliyle maçın adamı Ender Arslan'dır bana göre. Son çeyrekte Kenan Sipahi dışında direnen çıkmadı Fenerbahçe'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Helal olsun kağıt üstünde daha kaliteli bir takımı yendik hem de derbi maçı kazandık.Artık bir istikrar yakalama zamanı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İlk periyotta belliydi kaybedeceğimiz. Çok kötü oynadık, yorgunluk da gözüküyor. Bu sezon oynadığımız en kötü maçtan 2-3 katı kötü oynadık. Normal sezon maçı, telafisi var. İş kazası diyelim geçelim. Bizim çok çok çok kötü oynadığımız günde Galatasaray çok iyi oynayarak haketti. Tebrikler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu kadar dar kadroyla 10 fark atmak büyük başarı.Aslanlar'ı bir kez daha kutluyorum bu galibiyetle artık seriye bağlarız umarım.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Dar rotasyona,yorgunluğa ve üstüne kötü oyuna rağmen kazandık tebrikler yavaş yavaş ısınıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray bence çok da iyi oynamadı. Özellikle hücumda son çeyreğe kadar boyalı alandan hücum etmeyi akıl eden olmadı. Buradaki inanılmaz boşlukları sadece son çeyrekte kullandık. Maç boyunca çok sayıda basit top kaybı yaptık. Savunmada da özellikle 2. çeyrekte inanılmaz boş şut şansı verdik. Zaten farkın kapandığı çeyrek de 2. çeyrek. İçeriyi çok iyi savunduk, ribaundlarda üstünlük kurduk ve boş şutları Fenerbahçe'den daha yüzdeli soktuk. Onun dışında biz de öyle pek iyi oynamadık bana göre.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ergin Ataman ... Bu adamın karşısında durabilecek bir koç yok

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fearless Coward ; Sende ne gittin adamın üstüne =))))

Cengiz bu konuda çok fanatikçe düşünüyor.İşin içinde olan kişi olarak konuşursam daha mantıklı açıklayabilirim durumu konudaki herkese.

Hiçbir takım öyle 30 da 30 40 da 40 namağlup Şampiyonluk işlerini yapamaz ne Lig'de ne Avrupa'da.Avrupadan kastım bizim takımlarımızın Avrupa mücadelesi.

Bayanlardan örnek vereyim daha açık olsun.2 Sene bayanlar 1.liginde antrenör olarak çalıştım orayı çok çok daha iyi biliyorum.Erkek basketbolunu da pek takip etmiyorum malum işim gereği.Bayanlar liginin açık ara son 8-9 senedir tek favorisi Fenerbahçe'dir bunu herkes bilir.Fenerbahçeyi yenmek olabilir ama Fenerbahçe'den Şampiyonluğu almak olmaz değil olamaz Sebebine gelecek olursam sezon içerisindeki maçları oyuncular pek kaale almaz eğer büyük takım ise.Çünkü 1. bitirip 8.ile oynasan da 8. bitirip 1.ile oynasanda değişen birşey olmaz büyk takımlar için.O yüzden sezon içerisindeki mağlubiyetler oldukça normal.Ama play - off başladığı zaman bahsettiğimiz büyük takımlar olaya çok farklı yaklaşırlar ve yaklaşmak zorundadırlar.Mesela Fenerbahçe bayan takımı oldukça lay lay lom bir sezon geçirir herkes acaba diye düşünür ama play - off da vura vura Şampiyon olur her sene.

Şimdi bu örneği alın erkeklere uygulayın.Ben Fenerbahçe şampiyon olur demiyorum ama normal sezon ile play off çok farklı mücadelelere sahne olur.

Cengiz'in yorumlarına da pek takılma sebebiniz Fenerbahçe - Galatasaray çekişmesi doğal olarak o yüzden ne kadar sallasanız yeridir Yukarı da da dediğim gibi öyle 30 da 30 namağlup Şampiyonluk falan olmaz , olamaz.Play - Off sistemi kapatılsa bi ihtimal.Ama play - off varken imkansız

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Obradovic ve diğerleri denilmesinin sebebi bence şu açıklamalarda koyuya aldığım yerlerde saklı.

Kırmızıya aldığım kısımda ise baştan sona haklı.Biçok a klasman ve b klasman hakem arkadaşım ve abim var onlardan biliyorum bunu Ama bu sadece Obradovic için değil genel olarak ağır basan coach lar için geçerli.

Pınar Karşıyaka’ya 76-66 yenilen Fenerbahçe Ülker’in başantrenörü Zeljko Obradovic, mücadeleye başından sonuna kadar konsantre olamadıklarını belirterek, “Bugünkü oynayış şeklimiz kesinlikle kabul edilemez” dedi.

Ülker Sports Arena’daki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, soyunma odasında oyunculara, (Sizlere fazla güveniyorum, artık bunu değiştireceğim) dediğini belirterek, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

“Başından sonuna kadar hiç konsantre olmadan oynadık. Maça çok kötü şekilde başladık. İlk başta hemen 14 sayı yedik ve hiç faul yapamadık. İlk baştan belli oldu maçın çok zor geçeceği. Bazı şeyler hakkında çok daha açık bir resim gördüm. Oyunculara soyunma odasında ‘Sizlere fazla güveniyorum ve artık bunu değiştireceğim’ dedim. Herkes için de daha iyi olacak bu şekilde. Çok büyük taraftarı olan bir kulüpte çalışıyoruz. Bugünkü oynayış şeklimiz kesinlikle kabul edilmez.”

“Belki ünlü olurlar sayemde”

Karşılaşmanın 37. dakikasında Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca’nın yanına kadar giderek tepki gösterdiği pozisyonun ardından teknik faul alan Obradovic, yaşadığı gerilimi doğuran nedenin sorulması üzerine, Sarıca’ya sitem etti ve hakemlere sözleriyle yüklendi.

Hakemlerin diğer antrenörlere davrandıkları gibi kendisine davranmadığı için çok üzgün olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Obradovic, maçın ilk yarısında Pınar Karşıyaka bencinden hakemlere çok sayıda itiraz olmasına rağmen bir şey yapılmadığını savunarak, şu ifadeleri kullandı:

“Tabii ki benim görevim değil hakemleri eleştirmek. İlk kez çizgiyi geçtim evet doğru, itiraz ettim. Sarıca hemen hakemlere işaret etti ve bana teknik faul çalınmasını istedi. Bu etik değil bence. Biz aynı amaç için çalışıyoruz. Benim herkese saygım var. Özellikle bütün antrenörlere. Hayatım boyunca başka bir antrenörü gösterip, ‘teknik faul çalın’ demedim. Bunu neden yaptığını ona sormak lazım. Şu ana kadar çok düzgün bir ilişkim oldu kendisiyle. Düzgün bir insan olduğunu düşünüyorum. Neden böyle bir şey yaptığını inanın bilmiyorum. Hala aklımda kalan bir şey var. Maalesef diğer antrenörlerle aynı muameleyi göremiyorum. Bunu göz göre göre yaşıyorum. Ben cezalandırılıyorum ama rakip antrenörlere bir şey yapılmıyor.
    Obradovic ismi olan birisi’ diye ‘ona teknik faul çalalım’ diye bir durum varsa çalın, o zaman yapacak bir şey yok. Belki ünlü olurlar sayemde. Gazetelere çıkarlar belki. Ne kadar iyi olursanız o kadar cezalandırılıyorsunuz. Bütün söylediklerimi çok net bir şekilde izleyebilirsiniz kayıtlardan. Bunun kesinlikle sonuçla ilgisi yok. Karşıyaka muhteşem oynadı ve hak etti. En önemlisi herkese eşit davranılması gerekiyor, oyunculara da antrenörlere de.”

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Anadolu Efes Oktay Hoca ile karşılıklı anlaşmış ve yollar ayrılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ivkovicin yardimcisi ile anlasmislar diye haber vardi gecen gun efes icin. sene sonunda da ivkovic gelecekmis basa. ivme yakalayabilirler bence bundan sonraki donemde. cok yerinde bir degisiklik olmus.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun Efes'e Mahmuti Vujacic'le yaşadığı sorundan sonra bu sezon direk yollanmalıydı yarım sezon bitirmeleri bile hata.Bu sezon Eurolig'i unutsunlar zaten ilk 4 imkansız ligde iyi işler yaparlar ama gelecek sezon da İvkovic'le eski Efes ruhu geri dönebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Efes'den hiçbir şekilde bu sezon ne yol olur ne kasaba.

Bu kadar kötü Türk rotasyonu bu kadar kötü yabancı vurdumduymazlığı ile çok zor işleri.

Ivkovic'in eski asistanı Vangelis Aggelou

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ivkovic emekli olmadı mı ? Ben geleceğini zannetmiyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

emekli olmadi, sezon arasinda takim almam yonunde konusmus. sezon sonu icin anlastiklari soyleniyor efes ve ivkovicin. yardimcisinin basa gecmesi bu iddiayi biraz kuvvetlendiriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler eski yardımcısı halihazırda bi takım çalıştırıyordu galiba Paok oradan geldi. sözleşme 2.5 yıllık sezon sonu ivkovicin gelmesi pek muhtemel değil bence

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Anadolu Efes Basketbol Takımı'nda, Oktay Mahmuti'den boşalan başantrenörlük görevi Yunan Vaggelis Aggelou'ya verildi.

http://www.sporx.com/basketbol/tbl/-...SXHBQ360198SXQ

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zelijko obradovic - Türkiye’deki yabancı oyuncu kuralınin Türk oyuncular için kötü olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu durumun Türk Milli Takımı için kötü olduğunu düşünüyorum. Çünkü Türk oyuncular, yabancı oyuncu kısıtlaması olduğu için kendilerini çok da baskı altında hissetmiyorlar. Yabancı sınırlaması olmasa daha kaliteli Türk oyuncuların da ortaya çıkacağını düşünüyorum.

bu aciklama bizim sportotosuperlig ve dolayisiyla Turk futbolu icin de yol gostericidir bence.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Futbol ile basketbol ayrı.

Futbolda altyapıya ve oyuncu yetiştirmeye dair hiç bir şey doğru değil. Basketbolda ise her şey olması gerekene yakın yapılıyor. Basketbolda da sınırsız olmamalı ama 9 yabancıya izin verilebilir bence. Tabi takımların kullandığı sayı arttıkça karşılığında oyuncu başına TBF'ye altyapı harcı ödemeliler. Böylece bütçesi zayıf takımlar vasat oyunculara para saçmazlar. Belirli bir limitin altındakiler de bu harçtan para alırlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

obra , emiri suresiz kadro disi birakmis çokelim hemen

sebebi ise bole diyorlar..

Emir Preldzic ile yollar ayrılıyor,sürekli antremanlara geç kalması Obradovic'i çileden çıkartmış + Obradovic,bundan sonra benim olduğum yerde Emir olamaz demiş,bugün maçtada kadroda değil,hatta salondan bugün eşyalarını toplamayada geldi

Sayfa 11 / 29 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri