MakiLee ; Teşekkürler öncelikle , Bu sene biraz daha iyi gibiyiz.Daha bi takım olduk diyebilirim yani.Trabzon karşısında anılan 2 yenilgi de bahane gibi olmasın ama biraz bizim yüzümüzden oldu.Süper Lig'de bu sene bi süpriz yapmak istiyorum açıkçası umarım başarırım.Bu arada büyüklere karşı oynadığım maçların genel durumunu ekleyeyim şaşırtıyoruz o konuda çünkü

Büyüklere karşı elde ettiğimiz sonuçlar.

Lige çıktığımız sezondan beri büyüklere karşı inanılmaz bir üstünlüğümüz var.Sadece Fenerbahçeye diş geçiremedik.Özellikle Galatasaray'a karşı inanılmaz bir üstünlüğümüz söz konusu bize karşı oynanan maçlar sonucu -10 averajları var.Trabzon ve Beşiktaş'a da 3 er puanlık üstünlüğümüz var.Fenerbahçe'den ise şu ana kadar tek galibiyet aldık.Umuyorum kariyer biterken tüm takımlara karşı daha büyük üstünlüğümüz olacaktır.

Bu arada 3 isimle yollarımızı ayırdık.

2 Sene önce Lige çıktığımız ilk sene yabancı oyuncu mantelitesi ile aldığımız Pele'den bir türlü kurtulamıyorduk.Kendisini Süleyman Hurma'nın ellerine bırakınca bi güzel yolları ayırdık.Özkan Yıldırım'ı ise büyük ümitlerle aldım oynattım da fakat çok alakasız ve kötü oynayınca yedeğe çektik isyan etti bizde direk gönderdik.Ömer Kahveciden oldukça memnundum fakat 11 oynamak istediğini söyleyince susmasını söyledik gitmek istedi bizde derhal yolladık.