1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu kornerden gol yeme olayının önüne geçebilen var mı ? Bıktım her maç kornerden gol yemekten.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Şu kornerden gol yeme olayının önüne geçebilen var mı ? Bıktım her maç kornerden gol yemekten.
    Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Yok arkadaş ne yapsan 5 para etmiyor oyun. Sen her maç rakibi eziyorsun ama senin suyunu çıkaran rakip oluyor. Senin zilyon tane kaçırdığın golün dönüşü kornerden ordan burdan karambolden kendi kalene gol olarak dönüyor. Bir dahaki güncellemeye kadar oynanmaz bu oyun malesef. Akıl sağlığı açısından.
    14.1.4 'de böyle bir sorun yoktu. Şimdi korner golü yemeden maçım geçmiyor. 1-0 kaybettiğim bütün maçlar korner golü. Üstüne üstlük kendi kalelerine vuruyor bizimkiler. O derece şaşırmış oyun.

Quote Originally Posted by nessus View Post
    14.1.4 'de böyle bir sorun yoktu. Şimdi korner golü yemeden maçım geçmiyor. 1-0 kaybettiğim bütün maçlar korner golü. Üstüne üstlük kendi kalelerine vuruyor bizimkiler. O derece şaşırmış oyun.
    kornerden gol yemiyorum sadece göbekte oynayan oyunculara adam tut diyin diğerlerin ceza sahası çizgisine dizin
    oosl oyuncuyu da dışarı tarafa dizebilirsiniz ya da defansif ortasahanız kafacı ise orada daha iyi iş yapacaktır.
    http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vtpyl.png

sakatlıklar içinse külübünüze fizyoterapisi 20 olan doktorlar arayın büyük ölçüde azaltıyor

bana da kornerden etkili bir taktik lazım 18 korner kullanıp gol atamıyorum
    Last edited by _GAMBIT_ : 23.Aralık.2013 at 18:47

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Kornerden takım arkadaşına orta/pas yapıp atsalar iyi , kornerden direk goller yiyor oluşum enterasan, şimdiye kadar 2, 3 defa karşılaştım 1,5 sezonda

Mesaj Yetkileri