MakiLee ; Zenke ile ilgili bi yorumum da profile hiç bakmadığımı söylemiştim.İlk defa profile özen göstererek bir transfer yaptım ve eski sistemimin daha iyi olduğunu anladım.Profile bakınca yardıracak bir oyuncu gibi dursa da çok alakasız bir oyuncu Özkan , Dediğin gibi buna maaş vermek bile hata takım bulamaz daha zaten

walcott07 ; Teşekkürler , belki bu sene inceden bi süpriz yapabiliriz diye umutluyum bende

Avrupa bize çok bol geldi.

İlk kez katıldığımız Uefa Avrupa Liginin bize xxxxxxxxl geldiği aşikar.Mütevazi bir kadromuz olmasına rağmen gruplara kalmak da güzel bir başarıydı.Gruplar belli olduğunda zaten çok zor bir gruba düştüğümüzü ve amacımızın tecrübe kazanmak olduğunu belirtmiştim.Nitekim dediğim gibi de oluyor.3 Maç sonunda henüz puanla tanışamadık daha da kötüsü gol bile atamadık Seneye güçlenip geri geleceğiz ona eminim.İlk maçımızda Brugge deplasmanında sahada hiç yoktuk adeta rakip tek kale oynadı neyseki fark yemekden kurtardık.İkinci maçımızda ise Lille ile oynadık biraz daha iyiydik ilk maça nazaran fakat yine sahadan puansız ve gol bulamadan ayrıldık.Son maçımızda ise Everton karşısında adeta savunma yapmaya çalıştık sadece.Tabi bunda erkenden 10 kişi kalmanında etkisi vardı.Everton da 2 golü kornerden bulunca gardımız düştü ve yine puansız ve gol bulamadan ayrıldığımız bir karşılaşma olmuş oldu.

Club Brugge : 1 Samsunspor : 0

Samsunspor : 0 Lille : 2

Samsunspor : 0 Everton : 3