Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Telefon konuşması diye ortaya koyulan, Karabük'le alakası olmayan, Karabük'e hayatında hiç gitmeyen adamı Karabükle ilişkilendirip olayı şikeye bağlayan konuşmalardan bahsediliyor değil mi?

Bunlardan defalarca bahsettik, kim parayı vermiş, kimi ayırtmış, kim maç satmış? Ortaya suçu koymadan, şunu konuşmadan şu yorumu çıkaralım, şuradan şunu demek istemiş, buradan al sana şike.

O kadar basit değil, kulüpten tonla para çıktı deniyor ama hesaplar iki defa bilir kişi tarafından incelenmiş ve usulsüzlüğe rastlanmamış, Allah'tan diyorum ki 1 milyonluk kayıp makbuz gibi bir olay, bir açık yoktu Fenerbahçe'de yoksa bitmişti iş.
Rakibinin oynayacağı maç gününe kadar karışan, kadroları önceden alan, basına dilediği gibi siparişle haber yaptıran, PFDK bizde, Tahkim bizde diyen insanlar nasıl masum oluyor?
Abi peki sence bunlar normal mi, masum mu tamamen Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu hatta radara yakalandık diyen Aykut Kocaman tamamen suçsuz mu? Şike, teşvik, örgüt boşver adını koymayalım, o tapelerin hepsini okudum ben. Haklı olduğun yerler var, ama benim bahsettiğim şeyler gibi olanlar da çok net. Sen bu insanların iyi niyetli olduğuna inanıyor musun?
Quote Originally Posted by benbenim View Post
12numara'nın kurucusuna böyle bir mesaj geliyor. ve mesaj gelen kişi şike sürecinde göklere çıkardığınız, helal olsun yürü be dediğiniz (ben yapmadım etmedim deme, genelden bahsediyorum) kişiden geliyor. Yani dediğim şudur ki şike konusunda destekçiniz azalıyor.

Bu hafta kaybetmesiyle ne alakası var Murat Kazanasmaz'ın. 16.haftadayız ve şike kararı açıklanacak deniyor. ve bunu daha önceden bir yol durumunu sunan muhabir ile çok saygı değer ROK biliyorlar ve bizlerle paylaşıyorlar.

Şike olmadığını eminim. Ki şike olmuş olsaydı bile adil yargılanma olmadığı için o kararlar benim için yok hükmünde. Adil yargılanma niye yokmuş demeyin artık. Kaç milyon tane çelişki, kıvırma vs paylaştık.

Neyse ; adalet herkese lazım.
Yukarıdaki soruyu sana da soruyorum.

12 Numara'nın kurucusu ortaya bir iddia atıyor, doğru mu değil mi ben direk emin olamam. Kanıtı var mı? Ben demedim demeyeceğim, başka bir şey diyeceğim sana, sen bilmiyor musun milletin (ROK vb şahıslar + bazı taraftarlar) goy goy peşinde olduğunu, GS - TS maçında pankart açılıyor TS'ye destek amaçlı güya. Ama esas olan FB'ye göndermede bulunmak. TS'nin kardeş takımımız olduğunu falan düşünen varsa bence onlar akıl tutulması yaşıyor, yemediğimiz madde kalmadı Avni Aker'de ama bu ülkede mühim olan GS - FB rekabeti. Toparlarsak, şahsen benim düşüncemi ne ROK, ne başkası ilgilendiriyor. Onlar bahsettiğim rekabetten nemalanan kişiler. Destekçi falan lazım değil, bana göre açık ve net olan şeyler var. Bunlar benim anlayışıma göre doğru değil, hapse girmişler girmemişler çok da umrumda değil spordan men edilsinler istiyorum ama. Fenerbahçe'nin düşmesi de umrumda değil, zaten düşmekten beter oldu, Avrupa'ya gidiyor, gidemiyor papatya falına döndü.

Düşüş başlıyor demiş ya ben düşüşe geçiyor olarak algıladım, küme düşme olarak mı kastetmiş onu? Ayrıca aylardır yıl sonu deniyor Yargıtay kararı için, bu da 16. ve 17. hafta demek.

Adil bir karar çıkmayacak bu soruşturmada, verilecek karar ne olursa olsun. Baklava çalan, ekmek çalan çocuğun 6 sene hapis yattığı ülkede adalet beklemiyorum. Bence herkese biraz vicdan lazım.