FA Trophy'de yarı finaldeki rakibimiz Dartford ekibiydi. Kendi sahamızda oynayacaktık ilk maçı. Başarılı olma ihtimalim azdı. çunku bariz bir şekilde rakibimizin üstünlüğü vardı bize karşı. Yinede açık bir oyun sergiledik. Rakibimizi 2 kez yaklasakta 3. sefer yakalamaya fırsat bırakmadı ve sahadan 2-3 yenik ayrıldık. Rakibimizle dişediş bir mücadele vermiştik. Ancak istediğimiz sonucu alamadık. Bir ihtimal deplasmanda şansımız olabilirdi.
Rövanş maçını yapmadan önce 31. maçımız olan Woking maçına çıkıyorduk. Üst sıralarda tutunmaya çalışan rakibimizi devirdiğimiz takdirde bir takımı daha yarıştan koparmış olacaktık. Çekişmeli ve bol pozisyonlu geçen maçta, toplam çekilen 22 şut karşılığında sadece 3 gol çıktı. bu 3 golün ikiside bizim lehimize olunca sahamızdaki mücadeleden 2-1 galip ayrıldık. Irvine döktürmeye devam ediyordu.
Spoiler: 31. Maç İstatistikleri
Yarı Final 2. maçında ise deplasmanda en azından bir umut rakibimize baskı kurmayı düşünüyordum. Kafa kafaya giden maçta önce 16. dakikada sonrada 36. dakikada yediğimiz goller ile 0-2 yenik duruma düştük. İLk yarı bitmeden bir gol bulmalıydık ve bu golü de 40. dakikada kullandığımız köşe vuruşunda çok iyi yükselen Barnes attı. İlk yarıyı bu şekilde kapattık. İkinci yarıda maçı kurtarabilirdik. oyuncularıma gerekli talimatları verdim. Ancak 48. dakikada hayallerimiz suya düşüyordu iyice. Fark tekrar 2'ye çıkmıştı. Takım bu dakikadan sonra daha da kendini oyuna vermeye başladı. önce 53. dakikada Mann'ın golü ile arkasından 87. dakikada Baker'ın golü ile durumu 3-3'e getirmiştik son dakikalara girilirken. Kaybedecek birşey yok deyip rakibimizin üstüne çullandık adeta ancak rakibimiz iyi kapandı ve 90. dakikada cezamızı bir kontra atak ile kesti. maçta bu golle sonuçlanınca sahadan 3-4 yenik ayrıldık ve kupaya yarı finalde veda etmek zorunda kaldık.
Kupaya verdiğimiz veda her ne kadar oyuncularımı üzse de oyuncularımın göstermiş olduğu performanstan oldukça memnundum. iyi mücadele etmişlerdi. Kupayı alamadık ancak elimizde kazanabileceğimiz bir lig vardı. ve onun için mücadele edecektik artık.
Kupa yenilgisinin arkasından çıktığımız 32. maçımızda lig sonuncusu durumundaki Staines maçında adeta şok yaşadık. Henüz 1. dakikada yediğimiz golle maça yenik başlarken 17. dakikada farkı 2'ye çıkaran golü kalemizde görüyorduk. Takım adeta yokları oynuyordu. top kontrolümüz çok zayıftı. Yinede bu hengame içinde bir şekilde ilk yarının son dakikasında skoru 1-2'ye getirmiştik. Devre arasında takıma sağlam bir azar çekmiştim. Kupa maçından kendilerini sıyırmaları gerektiğini söyledim. Sahaya çıktığımızda daha hırslı gözüküyorlardı. Ancak rakibimiz bize top oynatmıyordu. Oynama fırsatı bulduğumuz kısıtlı anlarda Williams ve Stokes'un 51 ve 63. dakikalarda buldukları goller ile 3-2 öne geçmiştik. ancak rakibimiz baskısına devam etti ve 83.dakikada kalemizde 3 golü gördük ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldık.
33. maçımızda ise rakibimiz Whitehawk 2. sıradaki yerini sağlamlaştırığ aradaki farkı kapatmak istiyordu. Evimizde ağırladığımız rakibimizin bütün hayallerini rakip kaleye bıraktığımız 3 gol ile birlikte yakıp yıkıyorduk. 42, 44, ve 79. dakikalarda Irvine'in attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrılıyorduk. Bu galibiyet ile üzerimizdeki baskıyı biraz daha rahatlatmış oluyorduk.
Spoiler: 33. Maç Sonunda Puan Durumu