Öncelikle TFF özerk bir kurum kısaca kendi kararını kendi verir.
Bir diğer nokta Fenerbahçe red etmesine rağmen şikeye düşme cezası kaldırıldı. Sadece eksi puan cezası gelebiliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Öncelikle TFF özerk bir kurum kısaca kendi kararını kendi verir.
Bir diğer nokta Fenerbahçe red etmesine rağmen şikeye düşme cezası kaldırıldı. Sadece eksi puan cezası gelebiliyor.
UEFA tedbir kararı verdi. Kesin karar iptal bile olabilir. Yanlış bilgilendirme var.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Son günlerde hükümet yandaşları dahil bir çok önemli kişiden davanın bozulacağı yönünde duyumlar var ve ilginçtir bu kişiler süreç boyunca dediklerinin tersini söylemeye başladılar son günlerde. Benim de ve eminim tüm Fenerbahçelilerin de umudu bu yönde..
Hükümet yanlısı olmayan basın bile bizi şikeci kabul ettiği zamanın pişmanlığını yaşıyor başta NTVSpor süreci yanlış değerlendirdik açıklamalarında. Kısaca yargıtayı baskı altına almaya çalışan bir güçte var ben zaten sözde şike sürecinden tamamen aklanacağımızı düşünüyorum.
Fener şike sürecinden aklanırsa ortalık karışır![]()
O zaman herkesin Fenerbahçe den baya baya korkması gerekir artık.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Zannetmiyorum, yargıtay aynen onaylayacaktır. Aslında iddianamedeki çelişkilere bakıldığında davanın kabul edilmemesi bile gerekiyordu en baştan ama planlanmış bir oyun sahnelendiği için ne doğru düzgün savunma yapıldı ne de yapılan savunmalar dikkate alındı, yine aynen onaylanacaktır diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Olacağını söyleyeyim borsada mükemmel bir yükseliş, kalkacak Avrupa cezası hatta gelecekde açılacak davalarda alınacak tazminat. Fenerbahçe maddi anlamda büyüdükten sonra tutulamaz.
STV'de de Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldı dediler
kim kimin yanında belli değil arkadaş. ne olacağı hiç belli olmaz artık ama yine de fazla bir beklentiye girmemek gerek.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İyice cıvkı çıktı işin. Ama ceza almazsak dediği gibi çok fena bir para geçer elimize
yazıklar olsun böyle ülkeye... siyasi menfaat için şikeyi de yolsuzlukları da kapatacaklarsa siz hala fenerbahçe ya da galatasaray konularıyla ilgilenmeye devam edin... resmen kuyruguna basılan karşıdakinin kirli çamaşırını ortaya döküveriyor. aslında bu işler en çok türk milletine yaraması lazım çünkü insanların gerçek yüzlerini görmüş oluyorlar ama bizim millet fenerdi galatasaraydı derken elin oğlu ülkeyi altından götürecek haberi yok.... eyvah ki ne eyvah....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
"uefa çatırdayacak dedim dedim inanmadınız, nooldu şimdi?"
aziz yıldırım
Siz hala meseleyi Aziz Yıldırım'a indirgiyorsanız zaten olay çoktan bitmiş... 3 tane bakanın oğlu yolsuzluktan tutuklanıyor. emniyet amirleri görevden alınıyor,yönetmelikler değiştiriliyor,emniyet müdürlüklerindeki basın elemanlarına yasak geliyor yani göz göre göre patlayan lağım onarılmaya çalışılıyor,siz ise "fenerbahçe şike yapmamıştır"ı ispatlamaya çalışıyorsunuz. komik ama trajikomik....
şikeyi kapatanlara nasıl öfke kustuysak, operasyonun arkasında kirli eller var diyip yolsuzlukların üstünü örtmeye çalışanlara da öfke kusmayı biliriz. Gezi olaylarında burada beni hükümet yandaşı olarak fişleyenlere de iki çift sözüm var ; Bizim sevdamız ülkemize! Bizim sevdamız ülkemizin her türlü güzelliğine! Buna zarar veren her türlü oluşumun karşısındayız!
Bu ülkede doğruarı söylemek her zaman zor olmuştu ama yalanlar hiç bu kadar pişkince savunulmamıştı!
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
2011 senesinde Fenerasyon dedikleri bir yere Federasyon başkaı olarak Mehmet Ali Aydınları getiriyorlarsa al sana kurgu özellkile Aziz Yıldırım Mehmet Ali Aydınlar ile yarıştığı kongre'de kazandıkdan sonra salon '' Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağırdı '' neden bağırdılar acaba burada bunu belirtmemin amacı hani Aziz Yıldırım zaman zaman diyorya bazı şeyler açıklıyıcam ama onun bile yüreği yetmiyor işte direk Cemaat'ten dolayısıyla çok korkulan Gülen'den bahsetmek istiyor ama işte her şerden bir hayır doğramış insanlar yavaş yavaş ülkede dönen dolapların farkına varmaya başladı
Edit : Hatta bir sefer bahsetti hapisden ilk çıktığında Hürriyet Genel Yayın yönetmenine ki, Genel yayın yönetmeni haberi yayınladı ertesi gün haberin gerçek olduğu halde kendi haberini kendi yalanladı , Aziz Yıldırım ben böyle birşey demedim dedi , aslında denmişti , Aziz Yıldırım hapisden ilk çıkdığı akşam Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ile kendi evinde görüştü bu haberde ertesi gün çıktı Başbakan ve Dolayısıla Gülen'i hedef almıştı ama haber yayınlandığı dakika demekki hemen kulağını çektiler
Şike davası da ülke gündemini birden bire yerle bir edip, lehine kullanan bir iktidar'ın oyunu sonuçta.(Bakın şike var yada yok, onu tartışmıyorum şuanda) O zamanlarda meclisten geçen torba yasalar, hepsi birer birer onaylandı. Yani sizin söylemeniz ile, bu bir futbol veya spor davası değil, toplumsal bir davadır ve haliyle toplumu ilgilendirir.
Ayrıca şöyle de bir gerçek varki bu hükümet 2002 yılından beri iktidarda, yani yolsuzluk vs. yeni olan bir şey değil. Bu halka görünen yüzü. Fakat şahsi görüşüm,bu bakış açısı ile "Daima,kapitalizmin gölgesinde var olmaya mahkum olucaksınız."
O süreçte Deniz Feneri davsının kapatılması bile başlı başına yeterli bir sebep insanlar sanıırım çabuk unutuyor ama Deniz Feneri derneğinde toplanan paralar ne amaçla kullanıldı eğer o gün o dava sonuçlansaydı bugünkü yolsuzluklar olmayacakdı , çünkü o dava yolsuzlukların başlangıcı bir dava ama ne kadar Büyüksün be FENERBAHÇE hükümet bile senin arkana sığınıyor ama boşuna dememiş rahmetli İslam çupi
FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜ NE ŞAMPİYONLUK BÜYÜKLÜĞÜ NE KUPA BÜYÜKLÜĞÜ ONUN BÜYÜKLÜĞÜ BAŞKA BİR BÜYÜKLÜKTÜR İŞTE ADI KONULAMAZ
Zaten burda fenerbahçe merkez noktaydı ama davanın iç yüzü tamamen fenerbahçe'den ayrı ve göstermelikti. Yani davada yer alan şahıslar herhangi bir klüpte yer alsaydı (ki beşiktaşta serdar adalı,aziz yıldırım ile nato ihalesinde beraberlerdi.) o klüp bu duruma düşücekti. İşin özeti emperyalizm mutlaka, yedeklerini hemen oluşturur. -Kasımpaşaspor'da görüldüğü üzere.
Hala o ihale hakkında bilgi sahibi olmayan ve bu davanın nasıl bir operasyon olduğunu anlayamanlara daha fazla söyleyecek bir şeyim yok. "Ülke elden giderken, bu davanın oluşum sebebi de ülkenin elde gitmesidir." O ihaleyi kaybeden çalık grubu, o zamanlar kimlerin elinde olduğu unutulmamalıdır.
Hemen siyasete bağlamaşsınız diyenler olabilir, haliyle haklılar. Fakat @Nannar ağabeyin mesajından yola çıkarak yazıyoruz haliyle.
Fenerbahçe'nin yargılandığı dava bir "şike" davası değildir. Ergenekon, Balyoz davaları ne kadar hukuk çerçevesinde yapıldıysa bu dava da öyledir. Şİke yaptı diyenlere soruyorum.. Paralar nerede, futbolcular nerede? Fenerbahçe kendi kendine mi şike yaptı?
Last edited by Nedvedmania : 25.Aralık.2013 at 11:34 Reason: Şikayetçi olduğumuz konuları raporlarsan daha faydalı sonuçlar elde ederiz
TFF özerk kurummuş(!)
Last edited by Sheriff : 25.Aralık.2013 at 12:21 Reason: abartmaya gerek yok
Gündemin neyini değiştirecekler yahu. Şuan bi gündem yok ki zaten. İstifalar oldu falan filan bi çalkalandı, 1-2 gündür sessizlik hakim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gündem ne zaman boş, her zaman dolu zatenAylardır ha açıklandı ha açıklanacak. Bir adam çıkar kesin onanacak bilgi aldım der, bir adam çıkar kesin Fenerbahçe aklanacak bilgi aldım der vs. vs. Bu gidişle torunlarımız görecek davanın sonunu
![]()
Rıdvan Dilmen : Sayın başbakana haksızlık yapıldı. Bu süreçte bildiğim şeyler var, bu akşamki tepkiyi hiç haketmedi.
itiraf gibi itiraf ridvan dilmenden![]()
Rıdvan: 3 temmuz sürecinde sayın başbakanımız, herkesten fazla F.bahçelilik göstermiştir. bildiğim için söylüyorum.
Sendemi Rıdvan![]()
FM Gazetesi
acilen savcilarin devreye girmesi lazim bu aciklamadan sonra..
http://www.youtube.com/watch?v=SMDlE...ature=youtu.be