1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Keyifli Kariyer Hikayeleri için Olmazsa Olmazlar

Threaded View

Nesil
    2012

Default PSD'ler ve Kullanımı Resimli Anlatım

Beyler burada elimden geldiği kadar arşivimdeki PSD'leri aktarıp aynı zamanda kullanımını anlatmaya çaılşacağım daha önce belirttiğim şekilde PSD formatını açabilmek için Photoshop programı bilgisayrımızda kurulu olması gerekmektedir PSD'yi daha önce hiç kullanmayanlar için şunu söyleye bilirim burada resimli anlatımlarla paint programından çok daha kolay şekilde düzenlemeler yapabileceksiniz

Şuan paylaştığım PSD'ler farklı sitelerden alıntı kendi oynadığım takımlara göre düzenlemeler yaptım indirdikten sonra sizde kendi takımınıza göre uyarlayabilirsiniz , sonraki çalışmam ise şu şekilde olacak Kariyer alanında en sık açılan liglere göre PSD ayarlayıp tüm logoları PSD'lerin içine atacağım örnek vermek gerekirse bir skor tablosu olan PSD'ye Türkiye Ligi ve 2.ligi takımlarının logolarını aktarıcam kullanan kişi tek tıkla istediği logoları aktifleştirebilecek

İndirmek İçin Tıkla

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Gelelim PSD'lerin kullanımına üstekki linkden veya başka sitelerden hoşunuza giden PSD'leri kullanmak için aşağıdaki şekilde anlatmaya çalıştım burada anlaşılmayan birşey olursa elimden geldiğince sorulara yardımcı olmaya çalışacağım ve daha sonraları arka plan değiştirme PSD'leri klasörleştirme gibi anlatımlar hazırlamaya çalışacağım en başta belirttiğim Logo çalışmamı yaptıkdan sonra eğer sizin elinizde var olan veya temin edeceğiniz PSD'lerin düzenlenmesi talebi olursa onlarında istek doğrulutusunda düzenlenmesini yapacağım
    Farklı görseller buldukça burayı güncelleyeceğim bilginize.. hepinize keyifli kariyerler

Last edited by E.Cartman : 25.Aralık.2013 at 17:03

Mesaj Yetkileri