-
26.Aralık.2013, 10:35
Omer toprak semih ikilisi ya da Omer Toprak savunma ortası , iyi olacagını dusunmuyorum.
İkili olarak zaten milli takımda yeterince gördük. Chedjou omer Semih üçü de birbirine benzer yapıda oyuncular. Yine savunmamız ezilir, yine yan topları rakipler toplar.
O yüzden mesela Serdar Taşçı tipi bir adam çok daha iyi olur. Serdar-Omer ya da işte Serdar-Semih bence bu işi en iyi yapabilecek adamlar. Yabancı da alınabilir Astori gibi. Sert, hava toplarında etkili defans kaptanı bir isim alınmalıdır.
352'ye göre şekilleneceğimizi zannetmiyorum. Bence 4-2-3-1 oynayacagız. Fakat diziliş nasıl olursa olsun önemli olan savunmadan cabuk top cıkarabilmenin bir yolunu bulmak (orada yekta'yı deniyor Mancini) ve topu mutlaka ve mutlaka kanatlara açabilmek (TS maçında Sneijder biraz sol kanadı kullanınca neler oldugunu hep beraber gördük). Bu iki aksiyonu yapabildik mi zaten işin hucum yönünü çözmüş oluyoruz. Savunma yönünde ise Drogba hariç bence herkes topun arkasında pozisyon alıyor ve koşuyor yani takım savunmasıyla ilgili çok eksiğimiz olmadıgını dusunuyorum. Bizim savunma oyuncularından yana zaafımız var. Yumuşak savunma oyuncularımız var.
Mesaj Yetkileri