-
26.Aralık.2013, 21:11
Ben uzun zamandır bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Sağa sola zarar veriyorum yahu bu oyun yüzünden. Liverpool ile oynuyorum şuan. -Bana göre- dünyanın en formda forveti olan Luis Suarez kaleciyi çalımlayıp direğe vuruyor, top sürerken topu unutuyor arkasında.
Hadi büyük takımları anladım da en kötü takımın bile Barcelonavari tek top oynaması ve kanat oyuncularının 3-4 kişinin içinden geçerek gol attırmasına ne demeli ? Oyuncu kalitesinin hiç mi önemi yok rakip için. Her rakip kalibresi farketmeksizin aynı oyunu oynuyor hatasız ve kusursuz bir şekilde. Duran toplardan bahsetmiyorum bile. Savunulması imkansız. Denemediğim yol kalmadı artık yani şu oyunun saçmalıklarını engellemek için. Gerçekten oynanacak gibi değil yahu. Verdiğim para haram zıkkım olsun yani yapımında emeği geçenlere. Bıktık artık yahu.
Geçen sene seneye almayacağım dedim, dayanamadım yine aldım hem de 80 liraya. Aldığıma pişman ediyorlar her sene. Seneye bu kadar kötü olmaz heralde diyorum, daha kötüsünü yapıyorlar. Adam gibi kod yazacak mühendisin, programcın yoksa bu kadar para kazanıyorsun, al daha iyisini düzelt şu oyunu artık be kardeşim, yetti artık.
Mesaj Yetkileri