Süper Lig 9.Hafta : Samsunspor : 4 Bursaspor : 0

Zorlu fikstürümüze güzel bir başlangıç yapıyoruz ve ilk maçımızda net bir skor alıyoruz.Zenke kanatta ya da forvette nerede oynatırsak oynatalım inanılmaz oynuyor.Tartışmasız maçın tek başına yıldızıydı attığı gol ve attırdığı goller ile.Enes ise eski takımına karşı 2 gol atarak yükselen performansına gün geçtikçe üstüne katarak devam ediyor.

Süper Lig 10.Hafta : Beşiktaş : 2 Samsunspor : 0

İki duran top iki gol arkadaş bu kadar olur yani , Psg maçını da duran topla kaybettik ama adamların hakkıydı o yüzden hiç üzülmemiştim bile ama bu maçta sadece duran toptan etkili olan rakibimize üstün oynayıp kaybedince sinirlendim açıkçası.Zaten bu maça ek olarak bir ss daha ekliyorum maç yorumu bile yeterli.Tüm goller diyor ama zaten 2 gol var

Şampiyonlar Ligi Grup 3.Maçı : Psg : 1 Samsunspor : 0

Hiç bu kadar ezildiğim bir maç hatırlamıyorum.Tek atak yaptık onda da direk izin vermedi gole.Psg adeta tek kale oynadı baştan sona kadar ama Cenk'in iyi performansı farkdan kurtardı bizi.Bu arada golü de kornerden yedik fakat üzülmedim bile diğer türlü atmaya başlasalardı büyük ihtimal tarihi fark yiyebilirdik.Ucuz yırttığımız bir mücadele oldu.