Koray Almanya milli takımını seçmesi için baskı yapılan bir yetenek, dert etmeye gerek yok.
Koray Almanya milli takımını seçmesi için baskı yapılan bir yetenek, dert etmeye gerek yok.
Tarık,ishak, ahmet ,mehmet ya da nuri... şu anda konuşulan gençlerden hiçbiri gelir gelmez ilk 11'e girmez. Mancini böyle bir adam değil. Onlarla ilgilenip gelişimlerine katkıda bulunur. Önemli olan taraftarın bu oyunculara yüklediği yanlış önem ve anlamTarık Çamdal 3 milyon eder belki ama 6 ay sonra sözleşmesi bitiyorsa ben yönetimin yerinde olsam 250 bin € verip sezon sonuna kadar kiralarım,sezon bitimine doğru da performansına göre imza attırırım.Sonuçta Es-es sezon sonu bedavaya gidecek oyuncudan 250 bin kazansa yetebilir. Bizimkiler gençleri deneme yoluna hiç gitmiyorlar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Anadolu takımları oyuncu parladıgı anda uzatmak yerine, son senesini beklerlerse ondan para kazanmayı unutacaklar. fakat bizim kulüpler bunun yerie oyuncunun futbol hayatını bitirerek intikam almaya çalışıyor![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bucaspor'un 23 yaşındaki çift yönlü orta saha oyuncusu Umut Gündoğan ile ilgileniyormuşuz. 550klık teklif yapılmış, kabul edilmezse sene sonu kontratı sona ereceginden bedavaya alacakmışız.
Biraz araştırdım belçika doğumlu, altyapı eğitimini belçikada almış. Ayrıca genel olarak çok iyi şeyler yazmış insanlar bu adam hakkında. Dışarıdayım dönünce maç kasetlerini de izleyeceğim![]()
Last edited by Redrum : 27.Aralık.2013 at 19:09
Beşiktaş Bucaspor maçında çok iyi oynadı. FM kariyerimde de AMC pozisyonunda iyi performans göstermişti.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Takımda Aydın Yılmaz ve Emre Çolak gibilere şans verilirken yıllardır iyi bir performans göstermesine rağmen bir türlü Süper Lig'de oynayamayan Cafercan Aksu'ya üzülüyorum ben,keşke Mancini görsede alsak şu adamı,iyi oynar kötü oynar orası ayrı ancak bir şans vermek gerekir diye düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Onu bunu bırakın da beyler İrfan Başaran'a hiç şans vermediler..
Cafercan gezelim görelimdeki gezginlerden daha çok gezmiştir herhalde Türkiye'yi. O kadar kulüpte oynamasına rağmen birinde dahi tutunamadı. Alanlarda yetenekli olduğu için aldı zaten, yeteneğine diyecek birşeyde yok.
Şu an haberi yapılanlardan Astori hariç hiçbiri Galatasaray takımının bu sezonki sorunlarına çözüm olamaz. Net !
bruma'yı kiralık gönderecekmiş galatasaray.
Ben de gördüm. Açıkçası çok da mantıksız degil. Düzenli oynaması açısından. Ama şu da var ki gittigi takımda oynayacagı maç sayısı maksimum 17. Bizim takımda sırf Türkiye kupası maçlarından dolayı finale kalacagımızı hesap edersek 9 maç oradan oynayacak. Kadro rotasyonu açısından da önemli bir oyuncumuz. Kararsızım bu konuda esasen.
Bruma'nın gönderilmesi anlamsız olur,şu an kadroda ki bir çok oyuncudan çok daha iyi çok daha formda.
Bu arada Alex Telles 5 Ocak'ta geliyor diyorlar.
SPORX.COM @sporx 6 dk
Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, Galatasaray'ın defans oyuncusu Dany Nounkeu'yu sezon sonuna kadar kiraladıklarını açıkladı.
Allah'ım şükürler olsun![]()
En iyi transferimiz kampa yetişmesi beklenen Hamit olacak. Bunu yazın bir kenara![]()
Dany iyi gitsin belki akıllanır orada. Bruma'nın kiralık gitmesi bence çok gereksiz. Bruma, Aydından vs daha verimli olabilir kenarda. Bence kalmalı önümüde Türkiye Kupası maçları var.
bana göre bruma'nın kiralık gitmesi gayet mantıklı geliyor. 3-5-2 sisteminde pek işe yaramayacak ve mevcut kadro bu sezonluk(bana göre, seneye sistem değişecek) 3-5-2 ye göre düzenleniyor.
3-5-2 devam ederse de mancini bana göre bruma'ya pek olumlu bakmıyor, elden çıkartabilir gelecek sezon mancini.
dany kiralık gitti, riera'nın sözleşmesi sanırım fesh edilecek. ondan sonra alex transferi açıklanır.
Bruma'nın kiralık giderek pişmesi bence de iyi şimdilik ama , keşke süper ligden Elazığ gibi bir takıma göndersek banko oynasın her maç hemde gözümüzün önünde görürüz gelişimini .
Mancini açıkladı, Bruma kiralanmıyor, kalıyor.
Mancini: "Dany'nin gidip bir yerde oynaması gerekiyor. Önünde bir Dünya Kupası var. O çok iyi bir insan. Nerede olacağını bilmiyorum."
Dany'den sonra Amrabat'ta yolcu olacak Riera'da yolcu olabilir diyorlar başka da giden olmaz herhalde Bruma'nın kalmasını ben çok istiyorum kupa'da tüm maçlarda oynar ligde de Erciyes tarzı takımlara karşı oynatılabilir.
Dany + Amrabat + Riera + Engin gider.
Engin giderse arif kendini madrid meydanında yakar.
Eskişehir başkanı konuştu şimdide Tarık'ın yaptığı saygısızlık vs diyor.. Gs çok cuzi bir miktar verdi Bjk daha iyi bir teklif verdi diyor sonra da bizim maddiyatla işimiz yok her şey para değil diyor. En son da bizi tatmin edecek teklif gelirse önünü açar gelmezse dönem sonuna kadar alt yapıda çalışır diyor. Bu nasıl bir mantık ben çözemedim. 6 ay sonra serbest kalacak bir adamdan milyon dolar mı bekliyor anlamadım ki
Birisi bu yöneticilere bosman adında bir kuralın var olduğunu hatırlatması lazım.
Gülermisin ağlarmısın belli değil.Bizim kulüp bıraksında Beşiktaş'a gitsin Tarık,Anadolu kulüplerinin yöneticileri de ayrı dünyada yaşamaya devam etsin.
6 ay sonra sözleşmesi biten adamla görüşmenin nesi etik değil düşünüyorum bulamıyorum.Holtby bile 2m euro bile etmezken daha ne olduğu belirsiz bir sol beke ne kadar değer biçmişler anlamadım ki.
Tamam da adam bu sefer Bosman'ı inkar etmedi zaten. Galatasaray'a birşey de söylemedi. Oyuncuya yüklendi. Elimiz güçlü değil dedi, pazarlık yapamayız dedi. Daha önceki gibi suçlama da bulunmadı, atar yapmadı. Sürekli kendisiyle çelişiyor tabii o ayrı. Anlatmak istediği şey en iyi teklifi verene satacağız, o teklifleri yükseltmek için kadro dışı kozunu oynuyor.
Veysel Sarı için Galatasaray'ın da ilgisi var mı dediler, ona da evet dedi. Doğruysa enteresan. Tekrar Tarık'a dönersek, bence Beşiktaş'a gidebilir. Orada hem sağda hem solda banko oynama imkanı var.