Sayfa 1074 / 1204 İlkİlk ... 745749741024106410721073107410751076108411241174 ... SonSon
32,191 ile 32,220 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Koray Almanya milli takımını seçmesi için baskı yapılan bir yetenek, dert etmeye gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tarık,ishak, ahmet ,mehmet ya da nuri... şu anda konuşulan gençlerden hiçbiri gelir gelmez ilk 11'e girmez. Mancini böyle bir adam değil. Onlarla ilgilenip gelişimlerine katkıda bulunur. Önemli olan taraftarın bu oyunculara yüklediği yanlış önem ve anlam Tarık Çamdal 3 milyon eder belki ama 6 ay sonra sözleşmesi bitiyorsa ben yönetimin yerinde olsam 250 bin € verip sezon sonuna kadar kiralarım,sezon bitimine doğru da performansına göre imza attırırım.Sonuçta Es-es sezon sonu bedavaya gidecek oyuncudan 250 bin kazansa yetebilir. Bizimkiler gençleri deneme yoluna hiç gitmiyorlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Tarık,ishak, ahmet ,mehmet ya da nuri... şu anda konuşulan gençlerden hiçbiri gelir gelmez ilk 11'e girmez. Mancini böyle bir adam değil. Onlarla ilgilenip gelişimlerine katkıda bulunur. Önemli olan taraftarın bu oyunculara yüklediği yanlış önem ve anlam Tarık Çamdal 3 milyon eder belki ama 6 ay sonra sözleşmesi bitiyorsa ben yönetimin yerinde olsam 250 bin € verip sezon sonuna kadar kiralarım,sezon bitimine doğru da performansına göre imza attırırım.Sonuçta Es-es sezon sonu bedavaya gidecek oyuncudan 250 bin kazansa yetebilir. Bizimkiler gençleri deneme yoluna hiç gitmiyorlar
    Zaten Galatasaray'ın bu taktiği devasa.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Anadolu takımları oyuncu parladıgı anda uzatmak yerine, son senesini beklerlerse ondan para kazanmayı unutacaklar. fakat bizim kulüpler bunun yerie oyuncunun futbol hayatını bitirerek intikam almaya çalışıyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bucaspor'un 23 yaşındaki çift yönlü orta saha oyuncusu Umut Gündoğan ile ilgileniyormuşuz. 550klık teklif yapılmış, kabul edilmezse sene sonu kontratı sona ereceginden bedavaya alacakmışız.
    Biraz araştırdım belçika doğumlu, altyapı eğitimini belçikada almış. Ayrıca genel olarak çok iyi şeyler yazmış insanlar bu adam hakkında. Dışarıdayım dönünce maç kasetlerini de izleyeceğim
    Last edited by Redrum : 27.Aralık.2013 at 19:09

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Beşiktaş Bucaspor maçında çok iyi oynadı. FM kariyerimde de AMC pozisyonunda iyi performans göstermişti.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takımda Aydın Yılmaz ve Emre Çolak gibilere şans verilirken yıllardır iyi bir performans göstermesine rağmen bir türlü Süper Lig'de oynayamayan Cafercan Aksu'ya üzülüyorum ben,keşke Mancini görsede alsak şu adamı,iyi oynar kötü oynar orası ayrı ancak bir şans vermek gerekir diye düşünüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Takımda Aydın Yılmaz ve Emre Çolak gibilere şans verilirken yıllardır iyi bir performans göstermesine rağmen bir türlü Süper Lig'de oynayamayan Cafercan Aksu'ya üzülüyorum ben,keşke Mancini görsede alsak şu adamı,iyi oynar kötü oynar orası ayrı ancak bir şans vermek gerekir diye düşünüyorum.
    Ondan önce Cem Sultan var bence şansı hakeden.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onu bunu bırakın da beyler İrfan Başaran'a hiç şans vermediler..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Cafercan gezelim görelimdeki gezginlerden daha çok gezmiştir herhalde Türkiye'yi. O kadar kulüpte oynamasına rağmen birinde dahi tutunamadı. Alanlarda yetenekli olduğu için aldı zaten, yeteneğine diyecek birşeyde yok.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şu an haberi yapılanlardan Astori hariç hiçbiri Galatasaray takımının bu sezonki sorunlarına çözüm olamaz. Net !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bruma'yı kiralık gönderecekmiş galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    bruma'yı kiralık gönderecekmiş galatasaray.
    Ben de gördüm. Açıkçası çok da mantıksız degil. Düzenli oynaması açısından. Ama şu da var ki gittigi takımda oynayacagı maç sayısı maksimum 17. Bizim takımda sırf Türkiye kupası maçlarından dolayı finale kalacagımızı hesap edersek 9 maç oradan oynayacak. Kadro rotasyonu açısından da önemli bir oyuncumuz. Kararsızım bu konuda esasen.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bruma'nın gönderilmesi anlamsız olur,şu an kadroda ki bir çok oyuncudan çok daha iyi çok daha formda.

Bu arada Alex Telles 5 Ocak'ta geliyor diyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SPORX.COM ‏@sporx 6 dk
    Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, Galatasaray'ın defans oyuncusu Dany Nounkeu'yu sezon sonuna kadar kiraladıklarını açıkladı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allah'ım şükürler olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En iyi transferimiz kampa yetişmesi beklenen Hamit olacak. Bunu yazın bir kenara

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    En iyi transferimiz kampa yetişmesi beklenen Hamit olacak. Bunu yazın bir kenara
    Katılıyorum,adama söverken onu arar olduk İnşallah fıtıktan tamamen kurtulmuştur,çünkü normal bir futbolcudan yaşına göre çok daha yavaş ve hantaldı.Fiziksel olarak toparlanması zor görünüyor ama toparlanırsa geçen yıl ki Hamit'ten çok daha fazla katkı sağlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Dany iyi gitsin belki akıllanır orada. Bruma'nın kiralık gitmesi bence çok gereksiz. Bruma, Aydından vs daha verimli olabilir kenarda. Bence kalmalı önümüde Türkiye Kupası maçları var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bana göre bruma'nın kiralık gitmesi gayet mantıklı geliyor. 3-5-2 sisteminde pek işe yaramayacak ve mevcut kadro bu sezonluk(bana göre, seneye sistem değişecek) 3-5-2 ye göre düzenleniyor.

3-5-2 devam ederse de mancini bana göre bruma'ya pek olumlu bakmıyor, elden çıkartabilir gelecek sezon mancini.

dany kiralık gitti, riera'nın sözleşmesi sanırım fesh edilecek. ondan sonra alex transferi açıklanır.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bruma'nın kiralık giderek pişmesi bence de iyi şimdilik ama , keşke süper ligden Elazığ gibi bir takıma göndersek banko oynasın her maç hemde gözümüzün önünde görürüz gelişimini .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mancini açıkladı, Bruma kiralanmıyor, kalıyor.

Mancini: "Dany'nin gidip bir yerde oynaması gerekiyor. Önünde bir Dünya Kupası var. O çok iyi bir insan. Nerede olacağını bilmiyorum."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dany'den sonra Amrabat'ta yolcu olacak Riera'da yolcu olabilir diyorlar başka da giden olmaz herhalde Bruma'nın kalmasını ben çok istiyorum kupa'da tüm maçlarda oynar ligde de Erciyes tarzı takımlara karşı oynatılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dany + Amrabat + Riera + Engin gider.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Engin giderse arif kendini madrid meydanında yakar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Dany + Amrabat + Riera + Engin gider.
    Engin den guzel turk yedek mi var ne diye yollasinlar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Eskişehir başkanı konuştu şimdide Tarık'ın yaptığı saygısızlık vs diyor.. Gs çok cuzi bir miktar verdi Bjk daha iyi bir teklif verdi diyor sonra da bizim maddiyatla işimiz yok her şey para değil diyor. En son da bizi tatmin edecek teklif gelirse önünü açar gelmezse dönem sonuna kadar alt yapıda çalışır diyor. Bu nasıl bir mantık ben çözemedim. 6 ay sonra serbest kalacak bir adamdan milyon dolar mı bekliyor anlamadım ki

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Birisi bu yöneticilere bosman adında bir kuralın var olduğunu hatırlatması lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gülermisin ağlarmısın belli değil.Bizim kulüp bıraksında Beşiktaş'a gitsin Tarık,Anadolu kulüplerinin yöneticileri de ayrı dünyada yaşamaya devam etsin.

6 ay sonra sözleşmesi biten adamla görüşmenin nesi etik değil düşünüyorum bulamıyorum.Holtby bile 2m euro bile etmezken daha ne olduğu belirsiz bir sol beke ne kadar değer biçmişler anlamadım ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tamam da adam bu sefer Bosman'ı inkar etmedi zaten. Galatasaray'a birşey de söylemedi. Oyuncuya yüklendi. Elimiz güçlü değil dedi, pazarlık yapamayız dedi. Daha önceki gibi suçlama da bulunmadı, atar yapmadı. Sürekli kendisiyle çelişiyor tabii o ayrı. Anlatmak istediği şey en iyi teklifi verene satacağız, o teklifleri yükseltmek için kadro dışı kozunu oynuyor.

Veysel Sarı için Galatasaray'ın da ilgisi var mı dediler, ona da evet dedi. Doğruysa enteresan. Tekrar Tarık'a dönersek, bence Beşiktaş'a gidebilir. Orada hem sağda hem solda banko oynama imkanı var.

Mesaj Yetkileri