Sayfa 456 / 483 İlkİlk ... 356406446454455456457458466 ... SonSon
13,651 ile 13,680 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Öyle şey olur mu yahu ? Şike yapan takım Avrupa'da ceza almıs olacak kendi ülkesinde almamıs olacak saka gibi. Yargıtay kararı onarsa Fenerbahce'nin küme düsmesi gerekmiyor mu ?

Öncelikle TFF özerk bir kurum kısaca kendi kararını kendi verir.

Bir diğer nokta Fenerbahçe red etmesine rağmen şikeye düşme cezası kaldırıldı. Sadece eksi puan cezası gelebiliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

UEFA tedbir kararı verdi. Kesin karar iptal bile olabilir. Yanlış bilgilendirme var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kişi benim çok yakın tanıdığım bir abim. Bu davayı başından sonuna kadar en az bir savcı kadar araştırmıştır emin olabilirsiniz. Bu da onun bugün bana yazdıkları;

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Son günlerde hükümet yandaşları dahil bir çok önemli kişiden davanın bozulacağı yönünde duyumlar var ve ilginçtir bu kişiler süreç boyunca dediklerinin tersini söylemeye başladılar son günlerde. Benim de ve eminim tüm Fenerbahçelilerin de umudu bu yönde..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Son günlerde hükümet yandaşları dahil bir çok önemli kişiden davanın bozulacağı yönünde duyumlar var ve ilginçtir bu kişiler süreç boyunca dediklerinin tersini söylemeye başladılar son günlerde. Benim de ve eminim tüm Fenerbahçelilerin de umudu bu yönde..

Hükümet yanlısı olmayan basın bile bizi şikeci kabul ettiği zamanın pişmanlığını yaşıyor başta NTVSpor süreci yanlış değerlendirdik açıklamalarında. Kısaca yargıtayı baskı altına almaya çalışan bir güçte var ben zaten sözde şike sürecinden tamamen aklanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fener şike sürecinden aklanırsa ortalık karışır

O zaman herkesin Fenerbahçe den baya baya korkması gerekir artık.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

Ben de hep bunu düşünüyorum. Çok zor ihtimal ama eğer FB şikeden aklanırsa artık ligin adını FB süper ligi olarak değiştirsek yeridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zannetmiyorum, yargıtay aynen onaylayacaktır. Aslında iddianamedeki çelişkilere bakıldığında davanın kabul edilmemesi bile gerekiyordu en baştan ama planlanmış bir oyun sahnelendiği için ne doğru düzgün savunma yapıldı ne de yapılan savunmalar dikkate alındı, yine aynen onaylanacaktır diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

Olacağını söyleyeyim borsada mükemmel bir yükseliş, kalkacak Avrupa cezası hatta gelecekde açılacak davalarda alınacak tazminat. Fenerbahçe maddi anlamda büyüdükten sonra tutulamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

STV'de de Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldı dediler

kim kimin yanında belli değil arkadaş. ne olacağı hiç belli olmaz artık ama yine de fazla bir beklentiye girmemek gerek.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

İyice cıvkı çıktı işin. Ama ceza almazsak dediği gibi çok fena bir para geçer elimize

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yazıklar olsun böyle ülkeye... siyasi menfaat için şikeyi de yolsuzlukları da kapatacaklarsa siz hala fenerbahçe ya da galatasaray konularıyla ilgilenmeye devam edin... resmen kuyruguna basılan karşıdakinin kirli çamaşırını ortaya döküveriyor. aslında bu işler en çok türk milletine yaraması lazım çünkü insanların gerçek yüzlerini görmüş oluyorlar ama bizim millet fenerdi galatasaraydı derken elin oğlu ülkeyi altından götürecek haberi yok.... eyvah ki ne eyvah....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

"uefa çatırdayacak dedim dedim inanmadınız, nooldu şimdi? "

aziz yıldırım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yazıklar olsun böyle ülkeye... siyasi menfaat için şikeyi de yolsuzlukları da kapatacaklarsa siz hala fenerbahçe ya da galatasaray konularıyla ilgilenmeye devam edin... resmen kuyruguna basılan karşıdakinin kirli çamaşırını ortaya döküveriyor. aslında bu işler en çok türk milletine yaraması lazım çünkü insanların gerçek yüzlerini görmüş oluyorlar ama bizim millet fenerdi galatasaraydı derken elin oğlu ülkeyi altından götürecek haberi yok.... eyvah ki ne eyvah....
    A.Y bırakın şikeyi ülke elden gidiyor demişti bu dava zamanında, o kıvama gelmişsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    A.Y bırakın şikeyi ülke elden gidiyor demişti bu dava zamanında, o kıvama gelmişsiniz.
    Siz hala meseleyi Aziz Yıldırım'a indirgiyorsanız zaten olay çoktan bitmiş... 3 tane bakanın oğlu yolsuzluktan tutuklanıyor. emniyet amirleri görevden alınıyor,yönetmelikler değiştiriliyor,emniyet müdürlüklerindeki basın elemanlarına yasak geliyor yani göz göre göre patlayan lağım onarılmaya çalışılıyor,siz ise "fenerbahçe şike yapmamıştır"ı ispatlamaya çalışıyorsunuz. komik ama trajikomik....

şikeyi kapatanlara nasıl öfke kustuysak, operasyonun arkasında kirli eller var diyip yolsuzlukların üstünü örtmeye çalışanlara da öfke kusmayı biliriz. Gezi olaylarında burada beni hükümet yandaşı olarak fişleyenlere de iki çift sözüm var ; Bizim sevdamız ülkemize! Bizim sevdamız ülkemizin her türlü güzelliğine! Buna zarar veren her türlü oluşumun karşısındayız!

Bu ülkede doğruarı söylemek her zaman zor olmuştu ama yalanlar hiç bu kadar pişkince savunulmamıştı!

Nesil
    2012

2011 senesinde Fenerasyon dedikleri bir yere Federasyon başkaı olarak Mehmet Ali Aydınları getiriyorlarsa al sana kurgu özellkile Aziz Yıldırım Mehmet Ali Aydınlar ile yarıştığı kongre'de kazandıkdan sonra salon '' Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağırdı '' neden bağırdılar acaba burada bunu belirtmemin amacı hani Aziz Yıldırım zaman zaman diyorya bazı şeyler açıklıyıcam ama onun bile yüreği yetmiyor işte direk Cemaat'ten dolayısıyla çok korkulan Gülen'den bahsetmek istiyor ama işte her şerden bir hayır doğramış insanlar yavaş yavaş ülkede dönen dolapların farkına varmaya başladı

Edit : Hatta bir sefer bahsetti hapisden ilk çıktığında Hürriyet Genel Yayın yönetmenine ki, Genel yayın yönetmeni haberi yayınladı ertesi gün haberin gerçek olduğu halde kendi haberini kendi yalanladı , Aziz Yıldırım ben böyle birşey demedim dedi , aslında denmişti , Aziz Yıldırım hapisden ilk çıkdığı akşam Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ile kendi evinde görüştü bu haberde ertesi gün çıktı Başbakan ve Dolayısıla Gülen'i hedef almıştı ama haber yayınlandığı dakika demekki hemen kulağını çektiler

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Siz hala meseleyi Aziz Yıldırım'a indirgiyorsanız zaten olay çoktan bitmiş... 3 tane bakanın oğlu yolsuzluktan tutuklanıyor. emniyet amirleri görevden alınıyor,yönetmelikler değiştiriliyor,emniyet müdürlüklerindeki basın elemanlarına yasak geliyor yani göz göre göre patlayan lağım onarılmaya çalışılıyor,siz ise "fenerbahçe şike yapmamıştır"ı ispatlamaya çalışıyorsunuz. komik ama trajikomik....

şikeyi kapatanlara nasıl öfke kustuysak, operasyonun arkasında kirli eller var diyip yolsuzlukların üstünü örtmeye çalışanlara da öfke kusmayı biliriz. Gezi olaylarında burada beni hükümet yandaşı olarak fişleyenlere de iki çift sözüm var ; Bizim sevdamız ülkemize! Bizim sevdamız ülkemizin her türlü güzelliğine! Buna zarar veren her türlü oluşumun karşısındayız!

Bu ülkede doğruarı söylemek her zaman zor olmuştu ama yalanlar hiç bu kadar pişkince savunulmamıştı!
    Şike davası da ülke gündemini birden bire yerle bir edip, lehine kullanan bir iktidar'ın oyunu sonuçta.(Bakın şike var yada yok, onu tartışmıyorum şuanda) O zamanlarda meclisten geçen torba yasalar, hepsi birer birer onaylandı. Yani sizin söylemeniz ile, bu bir futbol veya spor davası değil, toplumsal bir davadır ve haliyle toplumu ilgilendirir.

Ayrıca şöyle de bir gerçek varki bu hükümet 2002 yılından beri iktidarda, yani yolsuzluk vs. yeni olan bir şey değil. Bu halka görünen yüzü. Fakat şahsi görüşüm,bu bakış açısı ile "Daima,kapitalizmin gölgesinde var olmaya mahkum olucaksınız."

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Şike davası da ülke gündemini birden bire yerle bir edip, lehine kullanan bir iktidar'ın oyunu sonuçta.(Bakın şike var yada yok, onu tartışmıyorum şuanda) O zamanlarda meclisten geçen torba yasalar, hepsi birer birer onaylandı. Yani sizin söylemeniz ile, bu bir futbol veya spor davası değil, toplumsal bir davadır ve haliyle toplumu ilgilendirir.

Ayrıca şöyle de bir gerçek varki bu hükümet 2002 yılından beri iktidarda, yani yolsuzluk vs. yeni olan bir şey değil. Bu halka görünen yüzü. Fakat şahsi görüşüm,bu bakış açısı ile "Daima,kapitalizmin gölgesinde var olmaya mahkum olucaksınız."
    O süreçte Deniz Feneri davsının kapatılması bile başlı başına yeterli bir sebep insanlar sanıırım çabuk unutuyor ama Deniz Feneri derneğinde toplanan paralar ne amaçla kullanıldı eğer o gün o dava sonuçlansaydı bugünkü yolsuzluklar olmayacakdı , çünkü o dava yolsuzlukların başlangıcı bir dava ama ne kadar Büyüksün be FENERBAHÇE hükümet bile senin arkana sığınıyor ama boşuna dememiş rahmetli İslam çupi

FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜ NE ŞAMPİYONLUK BÜYÜKLÜĞÜ NE KUPA BÜYÜKLÜĞÜ ONUN BÜYÜKLÜĞÜ BAŞKA BİR BÜYÜKLÜKTÜR İŞTE ADI KONULAMAZ

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    O süreçte Deniz Feneri davsının kapatılması bile başlı başına yeterli bir sebep insanlar sanıırım çabuk unutuyor ama Deniz Feneri derneğinde toplanan paralar ne amaçla kullanıldı eğer o gün o dava sonuçlansaydı bugünkü yolsuzluklar olmayacakdı , çünkü o dava yolsuzlukların başlangıcı bir dava ama ne kadar Büyüksün be FENERBAHÇE hükümet bile senin arkana sığınıyor ama boşuna dememiş rahmetli İslam çupi

FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜ NE ŞAMPİYONLUK BÜYÜKLÜĞÜ NE KUPA BÜYÜKLÜĞÜ ONUN BÜYÜKLÜĞÜ BAŞKA BİR BÜYÜKLÜKTÜR İŞTE ADI KONULAMAZ
    Zaten burda fenerbahçe merkez noktaydı ama davanın iç yüzü tamamen fenerbahçe'den ayrı ve göstermelikti. Yani davada yer alan şahıslar herhangi bir klüpte yer alsaydı (ki beşiktaşta serdar adalı,aziz yıldırım ile nato ihalesinde beraberlerdi.) o klüp bu duruma düşücekti. İşin özeti emperyalizm mutlaka, yedeklerini hemen oluşturur. -Kasımpaşaspor'da görüldüğü üzere.

Hala o ihale hakkında bilgi sahibi olmayan ve bu davanın nasıl bir operasyon olduğunu anlayamanlara daha fazla söyleyecek bir şeyim yok. "Ülke elden giderken, bu davanın oluşum sebebi de ülkenin elde gitmesidir." O ihaleyi kaybeden çalık grubu, o zamanlar kimlerin elinde olduğu unutulmamalıdır.

Hemen siyasete bağlamaşsınız diyenler olabilir, haliyle haklılar. Fakat @Nannar ağabeyin mesajından yola çıkarak yazıyoruz haliyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Fenerbahçe'nin yargılandığı dava bir "şike" davası değildir. Ergenekon, Balyoz davaları ne kadar hukuk çerçevesinde yapıldıysa bu dava da öyledir. Şİke yaptı diyenlere soruyorum.. Paralar nerede, futbolcular nerede? Fenerbahçe kendi kendine mi şike yaptı?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

YARGITAY 5. Ceza Dairesi'nde temyizde bulunan ve bu hafta kararın çıkması beklenen Şike Davası'nda süpriz bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatları Yargıtay'a altı sayfalık bir ek dilekçe verdiler. Yıldırım'ın avukatları dilekçelerinde, "Büyük rüşvet" soruşturmasının ardından Başbakan Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in açıklamalarından alıntı yaparak, bu açıklamalar ışığında Şike dosyasının temyiz incelemesinin yapılmasını istediler. Avukatlar Yargıtay'a, "Biz de Şike Davası kurgu demiştik. Tapelerde ekleme iddiasında bulunmuştuk. Mahkeme hiçbirini dikkate almadı. Hukuka ve usule aykırı soruşturma yapıldı. Adil yargılanma hakık ihlal edildi. Mahkumiyetleri bozun" talebinde bulundular.

EK TEMYİZ DİLEKÇESİ

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Şike Davası'nda verdiği kararı tebligat eksikliğini nedeniyle mahkemeye göndermişti. Mahkemenin usul eksikliğini tamamlayarak gönderdiği futbolda şike davasına ilişkin dosyayı, ikinci kez Yargıtay 5. Ceza'nın önüne geldi. Bu arada Dairenin başkanı da değişti. Dairenin temyiz kararı beklenirken, Yıldırım'ın avukatlarından sürpriz bir ek dilekçe hamlesi geldi. .

ERDOĞAN VE GÜLER'İN AÇIKLAMALARINA DAYANDILAR

Yıldırım'ın avukatları dilekçelerinde Başbakan Tayyip Erdoğan'ın geçen Cumartesi günü Ordu'da kullandığı "Devlette paralel yapı kurmak isteyenler devletin kurumları içerisine sinenler şunu bilesiniz ki istediğiniz kadar oralara yerleşin. İninize gireceğiz ininize. Didik didik edeceğiz ve devletin içindeki bu örgütleri teşhir edeceğiz" ifadeleri ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in, "Bizim konuşma tapelerimizde çok can alıcı yerlerde maalesef parayla ilgili konularda eklemeler olduğunu gördüm" sözlerinden alıntı yaptılar. Avukatlar, Yargıtay'dan üç nokta halinde şu taleplerde bulundular:

1-Son yolsuzluk soruşturmasında adı geçen müdürler Şike soruşturmasında da görev yaptılar. Biz başından beri Şike Davası'nın kurgu olduğunu savunduk. Ancak mahkeme bu iddialarımızı kabul etmedi.
    2--Müvekkilimiz Aziz Yıldırım'ın telefon tapelerine de ekleme yapıldı. Tapelerin tümü müvekkilimize ait değildir. Ses kayıtlarıyla yazılı dökümlerinin kıyaslanmasını talep ettik. Ancak mahkeme bu iddia ve taleplerimizin hiçbirini dikkate bile almadı ve hepsini reddetti. Soruşturma aşamasında birçok işlem hukuka ve usule aykırı yapıldı. Son gelişmeler iddialarımızla örtüşüyor.
    3-Sayın Yargıtay Başkanı Şike Davası'na ilişkin yılbaşından önce çıkacağı şeklinde bir açıklama yaptı. Bu da dosyaya müdahale olduğunun bir işaretidir. Adil yargılanma hakkı ihlal edilmiştir.

Kaynak Hürriyet.com.tr

Memleket meselesini Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçe büyüklüğüne bağlamayı başardığınız için sizi kutluyorum!
    Last edited by Nedvedmania : 25.Aralık.2013 at 11:34 Reason: Şikayetçi olduğumuz konuları raporlarsan daha faydalı sonuçlar elde ederiz

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

TFF özerk kurummuş(!)
    Last edited by Sheriff : 25.Aralık.2013 at 12:21 Reason: abartmaya gerek yok

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bence yargıtay kararları bu hafta açıklanacak. Malum siyasi gündem değişmeli, bununla değiştirebilirler.
    Turgut Kazan: "Şike davası bugünlerde büyük olasılıkla onanacak. Yolsuzluk dalgasını bastırmak için."

Geçen hafta demiştim ama bu hafta da olabilir. Amaç gündem değiştirmek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gündemin neyini değiştirecekler yahu. Şuan bi gündem yok ki zaten. İstifalar oldu falan filan bi çalkalandı, 1-2 gündür sessizlik hakim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Gündemin neyini değiştirecekler yahu. Şuan bi gündem yok ki zaten. İstifalar oldu falan filan bi çalkalandı, 1-2 gündür sessizlik hakim.
    Hafta sonu da ondan. 2 Dalga kesin gelecek. Ama polis bulamıyolar Jandarma yapacak. Gündem baya baya var sen tvittirdan takip ediyosan bilemem tvitirda anlık değişiyo.

Nesil
    2007

Gündem ne zaman boş, her zaman dolu zaten Aylardır ha açıklandı ha açıklanacak. Bir adam çıkar kesin onanacak bilgi aldım der, bir adam çıkar kesin Fenerbahçe aklanacak bilgi aldım der vs. vs. Bu gidişle torunlarımız görecek davanın sonunu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rıdvan Dilmen : Sayın başbakana haksızlık yapıldı. Bu süreçte bildiğim şeyler var, bu akşamki tepkiyi hiç haketmedi.

itiraf gibi itiraf ridvan dilmenden

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rıdvan: 3 temmuz sürecinde sayın başbakanımız, herkesten fazla F.bahçelilik göstermiştir. bildiğim için söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sendemi Rıdvan
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

acilen savcilarin devreye girmesi lazim bu aciklamadan sonra..

http://www.youtube.com/watch?v=SMDlE...ature=youtu.be

Mesaj Yetkileri