Süper Lig 28.Hafta : Samsunspor : 2 Fenerbahçe : 0
Tottenham maçında ki şoku atlatmak ve lige tekrar odaklanıp güçlü bir şekilde geri döndüğümüzü gösterebilmek adına çok önemli bir mücadeleydi.Nitekim sadece ben değil tüm oyuncularım da bu maçın
3 puandan çok daha fazla şey ifade ettiğini biliyorlardı ve onun bilinciyle sahaya çıktılar.Rakibin de 35. dakika da
10 kişi kalması ekmeğimize yağ sürdü ve rahat bir
galibiyet elde ettik.
Süper Lig 29.Hafta : Samsunspor : 1 Sivasspor : 2
Şu fikstür saçmalığı çözülseydi ya keşke.Oyuncuların
kondisyonları o kadar düşük ki 2.yarı neredeyse adım atmaya halleri kalmıyor.Bu yüzden 2.yarı duman olduk Sivasspor karşısında.
Zenke bizi götürmeye çalışsada yorulan oyuncularımız
ayakta durmakta zorluk çekince mağlubiyet aldık ve işlerimizi şuan için zora soktuk.
Süper Lig 30.Hafta : Elazığspor : 1 Samsunspor : 2 * Maçla ilgili ss alamadım.
Biraz da olsun dinlenmiş oyuncularımızla zorlu Elazığ deplasmanından 3 puan ile ayrılmasını bildik.
Sol kanat oynayan oyuncularımız attığı goller ile 3 puanı bize getiren taraf oldu.Hem
Yusuf hem
Caner oynadığı güzel futbolla bizi umutlandırdı zaten seneye de yerleri garanti.
30.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu.
Lide son 4 haftaya girilirken en yakın rakibimizle 4 puanlık bir fark var.Sanmam bu saatten sonra şampiyonluğu vereceğimizi.Normal şartlarda çok daha erkenden koparabilirdik Şampiyonluğu fakat
Avrupa Ligin'de çeyrek finale kadar kalmamız bizi yoran ve etkileyen etmen oldu.Umarım son 4 haftalık süreçte bir süpriz olmaz ve Şampiyonluğu yine elde edebiliriz.

Ligdeki en büyük rakibimiz Beşiktaş karşısında kendi sahamızda maça baştan sona hükmederek rahat bir galibiyet aldık.İleri 4 lümüzün hepsinin gol atması bizi sevindirdi.Açıkçası maçtan önce bu kadar rahat bir skor ile galibiyet beklemiyordum ama final hayırlı olsun diyebiliyorum en azından.Ligde ki kaybın acısını almış olduk.
Beşiktaş : 1 Samsunspor : 2
Ligde Sivas maçında aldığımız mağlubiyetten sonra yemişiz kupayı dedik ve tamamıyle yedek oyuncularımızla kurulu kadromuzla sahada yer aldık.Yeni yetişen 2-3 tane oyuncumuzu da kadroya aldık ve Kaan'ı ilk 11 de sahaya sürdük o da golünü atarak bizi utandırmadı.