Güzel bir sezon yaşamak istiyorduk ancak bunun için bütün oyuncuların canla başla mücadele etmesi gerekiyordu. Yeniden bu ligin havasaını solumak güzel olacaktı. Vauxhall'dan öcümü alabilirsem çok daha güzel olacaktı tabiki. Bana olabilecek en hain şekilde davranmışlardı.

Sezona Boreham Wood deplasmanıyla başlıyorduk. Rakibimizi iyi tarttığımı düşünüyordum. Lige iyi başlamam gerekiyordu. Ancak bunu başaramadık. Rakibimizin geliştirdiği 3 atak gol olunca ve 3 goldede yeni oyuncumuz Pavey'in hatası olunca çıldırmıştım. Kazanacağımız maçı 1-3 kaybetmiştik.

Pavey'e maç sonrasında 2 haftalık maaş cezası verdik. Kendisi bu cezaya karşı çıktı ve bu cezayı haketmediğini ve benimle çalışmak istemediğini söyledi. Bende kendisini bir maç için yedek olarak çıkarmaya karar verdim.

İkinci maçta forvetlerim Chester karşısında beceriksizliklerini konuşturdular ve sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmıştık. Bu maçta özellikle forvetlere sağlam bir azar çekmiştim. İrvine'ın olmaması ise takımda ciddi bir gol sıkıntısı yaratmıştı adeta. Yeni gelen oyuncularda taktiğimize tam alışamamıışlardı. Pavey bana karşı hala tepkisini sürdürüyordu yanımda.

3. maçımız ise Pavey'in kulüpteki sonunu hazırladığı maç oldu. Welling ile evimizde oynadığımız maçta 5. dakikada McEwan ile öne geçtik. Ancak rakibin bir atağında ceza sahası içinde adeta kendini yakmak için bariz bir şekilde topa hiç bir ulaşma şansı olmadığı noktada rakibine arkadan çelme takan Pavey penaltıya sebep oldu ve bu onun takımdaki son dakikası oldu sahada. geri kalan kısımda da defansımızda hatalar yapmaya devam edince sahadan 1-3 yenik ayrıldık.

Maçtan sonra oyuncunun satılmasını, satılmadığı takdirde feshedilmesini istedim. Tecrübesini gözeterek kaptanlığıda verdiğimiz bir oyuncunun bu kadar aptalca davranması kabul edilemezdi. Ertesi gün kulübe gelen oyuncuya antremanda bir daha kulübe gelmemesini söyledim. Oyuncular bunu duydukların üzülmüşlerdi. Hepsine ayrı bir azar çekmiştim. Onun gidişine üzüleceğinize yaptıklarına bakın. Hiç bir oyuncu bu kulübe kişisel hırsları ile zarar veremez. Tecrübesine güvenip kaptanlık verdiğimiz bir oyuncunun yaptıklarının sonuçlarını düşünmeden hareket etmesi kabul edilemez. Bir daha böyle bir olay yaşanmamasını istiyorsanız hepiniz kendinize çekidüzen verin. 3 maçta sadece 1 puan aldık ve Bu durumdan hiç rahatsız olmamış gibi davranan kişiler var aranızda. Yakın zamanda kendilerini toplamazlarsa onlarında sonları Pavey gibi olacaktır. Bugün herkes evine dönsün. Bir dahaki sefere herkes aklını başına toplamış şekilde çıksın karşıma.

4. maçımızda da 1-0 öne geçtiğimiz maçı yine 1-3 ile kaybediyorduk. Boston United bize adeta pozisyon vermedi ve bu galibiyeti fazlasıyla hakettiler. Çok bir varlık gösteremedik. Bu maçtan sonra kadroda değişikliğe gitmek zorunda kaldım. Beklentimin yüksek olduğu yeni oyuncularımız gerçekten kötü performans gösteriyorlardı.

Bu değişiklik 5. maçımızda işe yaramıştı. İrvine'ın dönüş maçıda olan Eastleigh maçında evimizde kötü başladığımız sezonu telafi eder gibi, Baker, Alsop ve McEwan'ın golleri ile 3-0 galip kapattık. Taraftarımıza güzel bir futbol şöleni vermiştik.

6. maçımızda ise Irvine golleriyle buluşuyordu. Ligin zorlu ekiplerinden Lincoln deplasmanında 2 gol ve 1 asist yapan İrvine yıldızlaşırken 3-0'a getirdiğimiz mücadeleden ikinci yarıdaki baskılı oyuna direnemeyerek 3-2'lik galibiyeti zor çıkardık. Bu galibiyetler ile takımadki moral bir hayli yükselmişti.

Spoiler: Maç sonuçları ve Puan Durumu