Galatasaray oyuncu biçme işini iyi yapıyor bende de aynılar
Ama Gs'ı yenmen güzel olmuş puan farkı düşmüştür , Avrupa da tecrübe oldu seneye hedef artar![]()
Galatasaray oyuncu biçme işini iyi yapıyor bende de aynılar
Ama Gs'ı yenmen güzel olmuş puan farkı düşmüştür , Avrupa da tecrübe oldu seneye hedef artar![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ZTK Yarı Final 1. Ayak
Spoiler: Maç Verileri
Yönetim hazretleri masaya oturmaya anca karar verdi.Bizde fırsattan istifade bir altyapı tesisi geliştirmesi kopardık
2 yıllık mukaveleye parmak bastık
Tesislerimiz gelişmeye alınıyor.
STSL 28. Hafta
STSL 29. Hafta
Son 4 hafta kala puan durumuna baktığımızda ŞAMPİYON az çok belliSon 2 senedir şampiyon olan Bursaspor'a 79 puan yetmişti geçen 2 senede.Bakalım Galatasaray son 5 maçta ne kadar puan toplayacak
Bu arada gördüğünüz gibi yenilgiden çok beraberliğimiz nedeniyle puan kayıplarımız.Maçlar 80 dk olsa şampiyon bizdik bunuda belirtmek isterim
ZTK Yarı Final 2. Ayak
Taktiğimizde sol tarafta sadece 1 oyuncunun olması her ne kadar 2 oyuncum ona destek olsada her zaman bunu başaramamaları ve oyuncumuzunda son 80 dkya yorgun girmesi sonucu böyle bir sorunla karşılaşıyoruz.Yine tabiki duran toplarda var son dakikada çalınan o konulara hiç girmeyeceğim
30. Hafta
31. Hafta
ŞL Biletimizi cebe attık
32. Hafta
Daum'dan ilginç reaksiyonlara takımım gereken cevabı verdi.Fakat hala susmayan Daum'a en son atarıda ben yaptım
Spoiler: Maç Öncesi
Spoiler: Maç Sonrası
ZTK Final
Mancini'de atar yaptı.İkiside saygı duyduğumuz kimselerdi fakat niyeyse fena kıskanmışlar bizi
Spoiler: Maç Öncesi