Quote Originally Posted by benzema35 View Post
Başarılar Ünsal
Eyvallah hacı . Hoşgeldin nerelerdeydin yav ?

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
Başarılar hocam.Gol yeme olayına en iyi çare yediğinden fazla atmak.Şu ana kadar yapmışız bunu.Bence iyi gidiyoruz
Eyvallah hocam . Dediğin gibi yapıyoruz , fazla atıyoruz ama beklenmedik takımların atması ayrı bişey Allah'tan maçları kopartıyoruz yoksa işimiz yaş .






Vakit bu aralar var , sabahlarıda gireyim dedim . Az önce oyuna giriş yaptım , yaptığım maçı ve bir haber paylaşacağım .

5.Hafta

Dresden 0 - FC Kaiserslautern 4




Bu maçla birlikte , 5 hafta geride kaldı ve 14 günlük bir tatil araya girdi . Transfer dönemi sonlandı , 2 transferimizi zaten önceden yapmıştık başka transfere ihtiyaç duymadık . Takım tam performansını 10 . Haftadan sonra vereceğini düşünüyorum , daha erken de olabilir bu bizim için daha iyi olur .Önümüzde Köln deplasmanı var 3.ler ve medya tahmini 1. olan takım , en kötü beraberlik düşünüyorum .



Son dakika haberi olarak Kostas Fortounis uzun zaman bizle beraber olamayacak .