-
31.Aralık.2013, 20:13
Hocanin kalmasi isabet oldu.
Okadar eksige ragmen bukadar puan toplamasi bile basaridir.
Hoca takimin basina geliyor, hayali icin herseyden vazgecen bir adam. Zamaninda nasil arabasini satip gidip Hollandada staj yaptiysa Ozkan Sumerin baskilarina ragmen. Simdide birseylerden vazgecti.
-Kondisyoner 100 bin fazla talep edince yonetim olmaz diyor, MRA "neyse o konuyuda ben hallederirim" diyor. Takimin kondisyonu ortada, ligin en az kosan takimlarindan biriyiz (cok mac oynamada buna etken)
-Sol bek istiyor hoca, kasada para yok 1461'den Kadir Kelesi cagriyorlarki bence natural bir sol bek degil. Ligin ilk yarisinda sol bekte gorev yapanlar Kadir, Aykut ve Olcan hic biride sol bek degil.
- Adam gecebilen bir orta saha talebi var, Zokora'ya partner olacak. Colmani diriltmeye calisiyor hoca agzini acmadan. Olacak is degil.
- Avrupa on eleme maclarinda mac sonu roportajlarinda hatirliyorum, forvet alinacak deniyor. Ama takima forvet oyuncusu alinmiyor. Kontra sistemiyle oynayan hoca mecburi Janko'yu bile oynatiyor bazi maclarda.
-Kaleci antrenoru Alper Boguslu bile hoca ile yetki savasina giriyor. Kaleciyi ben secerim diyor Alper Boguslu(Onur sakatlandiginda). Alper Boguslu'dan ayni haraketleri milli takimdada bekliyoruz YERSE !
ve daha neler neler
Bu takimi(kadro, fazla degisiklikler yok. Iskelet ayni) Senol Gunes'te oynatti, Tolunay Kafkas'ta. Senol Gunes Videotona gol attiramadi ve elendik . Tolunay hoca buna nazaran bence daha iyidi, bilmem kacinci sirada olan takima kupa finali oynatti.
Bukadar olumsuzluklara ragmen, evinde yenilmeyen bir Trabzonspor var. Avrupada yenilmeyen bir Trabzonspor var. Tek derdimiz deplasman karnemiz, ondada buyuk pay butun derbi maclarimizi deplasmanda oynamamiz oldu.
2 yabanci 2 yerli oyuncu alinacakmis.
Yekta/Engin ve Ozer/Serdar yerlilerdir
Yabancilarda hangi menajer bize kakalamayi basarirsa 
Ama onlardan onemli eksiklerde kondisyoner ve sahanin yarisini doldurmayan ise yaramaz Trabzonspor taraftari, bari goruntu olarak dolu gozukseler.
Mesaj Yetkileri