Yine söylüyorum.. Galatasaray Altyapısı, Türkiye standartlarının çok çok üzerinde.. Umarım yeni oyunda hakettiği değeri alacaktır..
Altyapıda gerçekte süper performans veren gençlerin çoğu oyunda 2. sınıf oyuncu seviyesinde.. Gelişemiyorlar.. Ben ite-kaka zorla Aydın Yılmaz ve Mehmet Güven'i geliştirdim.. Cafercan, Özgürcan, İrfan, Uğur Uçar dışındakiler pek etkili değiller oyunda.. 2. Ligin orta seviye takımlarında zar zor oynayacak kalitede çıkıyorlar..

Avrupada bile A takımda oynmaya hazır 17-20 yaş arası 10 tane genç oyuncu 5-6 kulüpte vardır.. Lütfen dikkat diyorum.. Avrupada Ajax neyse Galatasaray Altyapısı da o yolda gidiyor Türkiye'de.. Bu seneki genç oyuncu patlaması daha başlangıç, çok kaliteli oyuncular geliyor her sene..

Umarım dikkat edilir bu defa.. Dikkar edilir ki bizler de editör başında altyapıyı gerçeğe uygun şekle getirmek için boş yere vakit harcamayız..
Bu gençlerin çoğunda CA 110-130 arası değişiyor ki bu Arda'da şu an 150 civarıdır.. Bu gençlerde PA en azından 150-160 arası olmalıdır ki aralarında 170-180 arası olabilecek çok genç var Arda, Ferhat, Özgürcan bunlara örnektir..

Galatasarayı düzenleyecek kişi kimse özellikle rica ediyorum bu altyapı olayına.. Gerçekçiliğin en üst düzeyde olduğu bir oyun istiyorsak, böylesine büyük bir özelliği atlamayalım lütfen..