Quote Originally Posted by eng1n View Post
Almanyada ki altyapı sistemi ve yatırımı bizde yok. Basketbol konusunda daha iyi işleyen bi altyapı sistemimiz var ama futbolda neredeyse hiç yok.
ben de onu diyorum ya yabanci sinirlamasi ile bir yere gelemezsin. bak onunde model var, almanya. git altyapiyi sekillendir, oraya yatirim yap. bu alanlari duzenle. herseyi basit bir kuralla duzeltecegimizi saniyoruz. almanya ve benzeri ulkelerde harcanan emekler gozardi edilip hemen teshis konuluyor. problem yabanci sayisi, evet, hemen dusurelim. yok boyle birsey, cok sacma.

onceki mesajda dedigim gibi kluplerin hepsi kendi penceresinden bakiyor. ben sanmiyorum ki GS turk futbolunu dusunuyor da bu kurali istemiyor, ya da FB ayni mantikla bu kurali savunuyor. her klup isine geldigi gibi yorumluyor.

edit: ayrica basketbolda nasil bir altyapiymis ki futboldan daha iyi diyebilelim. milli takimda devsirme oyuncu oynatiyoruz ya da fbu da kenan sure aliyor diye seviniyoruz. futbolda durum neyse uc asagi bes yukari butun alanlarlarda durum ayni maalesef.