1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Süper ligde en iyi kaleciye sahip takım hangisi?

Hybrid View

Quote Originally Posted by paco
    mondragon ile rüştü yü karşılaştırırmayın bence mondi çok büyük kaleci ... mondi nin ben daha çok büyük bir hatasını hatırlamıyorum ... her kaleci hata yapar ama burda önemli olan az yapmak ....ayrıca 4-0 ve 6-0 lık maçlarını örnek gösteren arkadaş 5-1 lik maçını v-manisa dan 5 yediği maçı hatta man.unt. 6 yediğği maçlarıda hatırlaması gerekir di ...ama ben kalecilerin 1 -2 maçla değerlendirilmesine karşıyım ve istikrar olarak ... moni diyorum... rüştü eğer çok iyi bir kaleci olsaydı barcelonada çıktığı her maçta eleştiri almazdı ...
    orda atılan taş bana sanırsam ... ok güzel demişin de mondi hayatında kaç kere dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterildi? barça konusuna gelince Rüştü yü eleştirenler dediklerin katalanlardı...sebebiyse kalede katalnan birini görmek istemeleriydi bu isim ise şu an kaledeki V.Valdes dir...

Quote Originally Posted by ozgrkc
    orda atılan taş bana sanırsam ... ok güzel demişin de mondi hayatında kaç kere dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterildi? barça konusuna gelince Rüştü yü eleştirenler dediklerin katalanlardı...sebebiyse kalede katalnan birini görmek istemeleriydi bu isim ise şu an kaledeki V.Valdes dir...
    yani rüştü barça da çok iyi oynamasına rağmen katalanların eleştirisine mağruz kaldı ....(buna katılmam mümkün değil) herneyse ben sana dünyanın en iyi kalecilerini gösterilenlerle ilgili bişey sormadım ... sen 4-0 ve 6-0 lık maçları söylemiştin bu saçma yorumuna karşılık bende onu çürütmek için söyledim ...
    tekrar söylüyorum her kaleci hata yapar ... ama istikrar ve kurtardığı maçlara bakarsak ben oyumu mondragona sahip olan 2 tane genç yetenek aykut ve fevzi ye sahip olan galatasaraya kullanıyorum ...

Mesaj Yetkileri