Hilenin baba'sı zaten herkez biliyor kanımca.![]()
Hilenin baba'sı zaten herkez biliyor kanımca.![]()
Sen o kadar uğraşıyomusun
Bak benden sana başka bir yol...
Siteden fm modifier'i yükle...
oyunu aç...
orda bir load butonu olacak,ona tıkla...
sonra takımını bulup istediğin parayı yaz...
bu kadar basit...
Ne upraşıyon editör'le![]()
boşverin hileyi yaw
arkadaşlar isteyn hileli isteyen hilesiz oynasın sanmayım ben hile ile oynuyorum ama saygı gösterelim
tüm yarumlarınız icin tesekkur ederim bol fm li gunler
wala benim editör le aram ii fm 2005 editör le çok uraşmıştım Yalovaspor a adamlar yaratmıstım ama bu da bi hile en zevklisi de hilesiz oynamak bnce..
biz zaten bu editör ü bilioduk ama yine de ..
hayatımda bu kadar saçma bi konu görmedim. yok kendisi bulmuşmuş. yok para sıkıntısı bitmişmiş
Benim yapana saygım var ama yine de paylaşımı hoş olmuyor!
kardeşim ben bu hileyi zamanında 2005te yapmıştım birazcık kafa yoran herkes yapabilir , sen buldun diye bişey yok. Ayrıca öyle oyunun zevki çıkmaz . ama bence editörün en zevkli yanı kendinizi yapmanız![]()
Hilesiz oyun en güzelidir...
Başka türlü zaten keyfi çıkmazki???
Tüh be sen benden önce bulmuşsun bu olayı!!!
Bide emeğimle buldum yazmış ya sanki yeni birşeyler bulunuyor!!!
Yine de bilmeyen varsa paylaşım için saol.
evet senin gibi düşünüyorum hile ile oyunun zevki çıkmaz...Originally Posted by FenerBahceLi
lan olum ben bunu yapmayı cm 00-01 oynarken biliodum sen kofteyi daha yenimi caktın?
hem ole yapınca zevki cıkmıo
Hem zaten ole yapınca hile sayılır ne zevki cıkar ki oyunun?
Bu Hİle Basa Bela
BU BAALL GİBİ HİLE BENDE ÖNEMLİ SANDIM...![]()
valla hocam boyle oyun olmaz.bu dupeduz hiledir kendini kandırmaktır.sen resmen kendini kandırıyosun.sen bize basarılarını anlatsan ben inanmam.cunku hileyle olmus bi seydir.ne editorum calısıyo nede menejer eklem.sıkıysa kendi cabanla yapta o parayı goriyim![]()
![]()
![]()
En iyi hilesiz oyun hileyle oynanınca tadı kalmıyor oyunun benim görüşüm bu
Sağol paylaşım için ama en iyisi hilesiz
Database i kullanan biri bunu zaten bilir ama bunu yapmak oyunu direk katletmektir ben Hollandadan Telstarı aldığımda 60 bin Euro su vardı 4.sezon sonunda kasada 75 milyon Euro var ve bunu kazanmak hiç de kolay olması ama zevki burda işte.
Zaten bunu herkes biliyorrrr olmasu lazım
abi bunu data yı bilen herkez kolaylıkla yapar ama oyunun zevki kalmaz ne yapcan o kadar parayı holding mi kurcanhem paran olsa bile yıldız oyuncular gelmez yani parayla saadet olmaz