Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
@footballer33

Problem de orada zaten. Aldığın oyuncuyu hiç bir şekilde oynatmamışsın. Ama şu sezonluk maliyeti 3.2 milyon € (9 milyon TL civarı) (bonservis + sözleşme, prim vs) buluyor. Şuanlık sadece ölü bir yatırım hem de 9 milyon lira harcanan bir yatırım, bana göre çöpe atılmış paradan başka bir şey değil. İleride ne olur bilinmez ama bugün 34'lük Escude'nin arkasında kalıyorsa bir problem vardır. Keza Kadlec için de aynı şeyleri düşünüyorum, tek fark aradaki maliyet, Kadlec'in bu yıllık maliyeti 6,6 milyon € (20 milyon TL civarı) sonra kulüplerimiz neden borç batağında diye söyleniriz.
Maddi konularda söylediklerine şu an için katılıyorum; ama oynatılmaması konusunda Önder Özen'in de açıklamaları vardı: ''Biz Franco'yu bu sene hazırlayacağız ve önümüzdeki sezon oynatıp 2 sene sonra satacağız, planımız bu şekilde.'' diye. Ha bana sorarsan Escude oynayacağına, Franco oynasın isterdim ilk yarıda. Yedekleri de Ersan olsun derdim. Bir futbolcunun en büyük gelişimi, devamlı oynayarak gerçekleşir çünkü. Umarım, ikinci devre izleriz Franco'yu. Gerçi, Escude ve Toraman kamp kadrosuna alınmadığı için yabancı stoper muhakkak alınacaktır; ancak Sivok ya da yeni stoper oynamadığı anlarda Franco kesinlikle şans bulmalı. Oynadığında da sırıtmayacağına eminim. Geldiği yerde takım kaptanı olduğunu ve daha 2 sene önce ülkesinde yılın futbolcusu seçildiğini göz ardı etmemek lazım zira.